з 09:00 до 21:00
Тривожна кнопка SATEL RX-4K
Тривожна кнопка SATEL RX-4K
2 399

Тривожна кнопка SATEL RX-4K

Код: 730438
В наявності
2 399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Радіокерований контролер SATEL RX-4K

RX-4K дозволяє дистанційно керувати електрообладнання за допомогою радіопередавачів (радіобрелоків). Приймач (радіоконтролер) може працювати, як максимум, з 340 радіобрелків. Радіоконтролер підтримує тільки радіобрелоки від фірми SATEL.

При взаємодії радіоконтролер з системами охоронної сигналізації можуть використовуватися спеціальні входи RX-1K, що інформують про стан системи. Вони дозволяють простим чином організувати сигналізацію постановки / зняття з охорони і скидання тривоги.

Конструкція пристрою заснована на компонентах Microchip Technology Inc., які використовують при передачі між передавачем і приймачем технологію кодування сигналів динамічним кодом KEELOQ. Вона забезпечує безпеку експлуатації і стійкість до випадкових сигналів керування, що надходять від сторонніх пристроїв.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!

Плата електроніки містить електронні компоненти чутливі до електростатичних розрядів. До монтажу слід зняти електростатичні розряди, а в ході монтажу уникати дотику руками деталей на платі.

Не дозволяється змінювати конструкцію або самостійно проводити ремонт пристрою. Дана вказівка ставитися головним чином до заміни складових частин.

Для живлення радіобрелків рекомендуеться використовувати батареї, призначені для цього виробником.

ПРИМІТКА: Використані батареї не можна викидати, їх слід утилізувати згідно з діючими правилами з охорони навколишнього середовища (директиви Європейського Союзу 91/157/ЕЕС і 93/86/ЕЕС).

Характеристики
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тривожна кнопка SATEL RX-4K
Тривожна кнопка SATEL RX-4K
2 399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових