з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники VIVO 2e Blue TWS
Бездротові навушники VIVO 2e Blue TWS

Бездротові навушники VIVO 2e Blue TWS

Код: 485054
Закінчився
Продано
Стан товару: Новий
Колір: синій
Опис

Новий стандарт комфорту та автономності

Бездротові навушники vivo TWS 2e з технологією шумоподавлення та системою акустичних ефектів забезпечують чудову якість звуку навіть у шумному середовищі. Управління дотиками та одночасна робота з двома пристроями виводять користувальницький комфорт на абсолютно новий рівень. Насолоджуйтесь звуком у високій роздільній здатності до 30 годин без підзарядки.

Потужний чистий звук

Динаміки діаметром 12.2 мм з оновленим магнітним ланцюгом та композитною діафрагмою з вуглецевого волокна забезпечують потужне та яскраве звучання в широкому діапазоні частот. Кожна композиція звучить чисто і глибоко, створюючи ілюзію присутності на живому концерті.

Налаштуйте музику під себе

Система акустичних стереоефектів професійного рівня DeepX 2.0 дозволяє персоналізувати кожен трек. Виділяйте баси, робіть упор на високих нотах або акцентуйте увагу на вокалі, щоб музика звучала саме так, як ви цього хочете.

Комфортне спілкування у будь-якій обстановці

Два спрямовані мікрофони усувають фонові шуми та виділяють ваш голос під час спілкування. Оновлена система шумозаглушення знижує перешкоди через вітер на 148% і дозволяє спілкуватися в будь-якій ситуації: на прогулянці або пробіжці, в шумному кафе або на вокзалі.

До 30 годин автономної роботи

Відчуйте на власному досвіді, що означає безмежна свобода. Завдяки унікальній системі керування живленням навушники vivo працюють так довго, як вам потрібно. Одного повного заряду вистачить до 7.6 години роботи навушників. Зважаючи на заряд кейсу, ви можете розраховувати на 30 годин автономної роботи vivo TWS 2e.

Одні навушники на два пристрої

Підтримка одночасного підключення до двох пристроїв дозволяє по-новому оцінити користувальницький комфорт, який дарують навушники vivo. Ви можете дивитися відео на планшеті, але, при надходженні дзвінка на смартфон, навушники автоматично перепідключаються, щоб дати вам можливість поговорити. Після завершення дзвінка вони повертаються до відтворення відео.

Точна синхронізація з грою

Оновлена система та вдосконалений дизайн антен забезпечують затримку ігрового звуку в межах 117 мілісекунд. Насолоджуйтесь грою, в якій звук є точним відображенням дій на екрані.

Переваги Bluetooth 5.2

Сучасний стандарт Bluetooth 5.2 підтримує стабільне з'єднання без затримок та спотворень у збільшеному радіусі дії. Навіть якщо смартфон знаходиться в рюкзаку за спиною, або ви вийшли з кімнати, залишивши там смартфон, відтворення залишається чистим та стабільним.

Витончений дизайн

Конструкція vivo TWS 2e розроблена з урахуванням анатомії вуха, щоб носіння навушників було максимально комфортним. Ергономічна форма вкладишів і невелика вага 4.7 г дозволять вам займатися повсякденними справами під звуки улюбленої музики і навіть не згадувати про навушники у вухах. А функція пошуку навушників за допомогою смартфона гарантує, що ви не загубите їх у квартирі чи офісі.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.2
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Водостійкий корпус
IP54
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
вбудований
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Опір
16 Ом
Активне шумопоглинання
без активного шумозаглушення
Живлення
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 7.5 год
Фізичні параметри
Колір
синій
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники VIVO 2e Blue TWS
Бездротові навушники VIVO 2e Blue TWS
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових