з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Shanling MTW200 Gray
Бездротові навушники Shanling MTW200 Gray
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING MTW200 GRAY 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING MTW200 GRAY 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING MTW200 GRAY 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SHANLING MTW200 GRAY 3
Бездротові навушники Shanling MTW200 Gray 4

Бездротові навушники Shanling MTW200 Gray

Код: 502183
Закінчився
Продано
Опис

Shanling MTW200 TWS

Shanling MTW200 TWS – стильні бездротові навушники, які, крім своєї виразної зовнішності, порадують покупця чудовою автономністю, зручністю експлуатації та насиченим інформативним звучанням. Постачаються з оригінальним металевим футляром, який отримав матове оздоблення.

Екстер'єр

У ролі матеріалу виготовлення корпусів MTW200 виступив практичний матовий пластик, доповнений гарною металевою вставкою з логотипом виробника. Незважаючи на не компактні габарити, вкладиші зручно розташовуються в слухових порожнинах. Виною тому їх продумана форма, обтічні обриси та якісні силіконові амбушюри. Не підвела модель і щодо шумоізоляційних властивостей, що продиктовано насамперед “вакуумним” форм-фактором. Схема управління представлена ​​сенсорними майданчиками, що розуміють лише тапи. Сенсори досить чуйні, ними зручно користуватися. На окрему увагу заслуговує зарядний футляр, що постачається в комплекті з навушниками. Даний виконаний з тактильно приємного цинкового сплаву, що тішить погляд ефектними переливами металевої поверхні. До речі, кейс відрізняється добротним складанням, люфта кришки немає і близько.

Електроніка. Автономність

Shanling MTW200 TWS оснащено актуальним DSP-процесором Qualcomm QCC3040, заснованим на модулі Bluetooth 5-го покоління (v. 5.2) з підтримкою кодеків SBC, AAC та aptX. Примітно, що підібраний чіп відрізняється стабільним прийомом сигналу та непересічною енергоефективністю, що сприяє кращій автономності девайсу. До речі, від повного заряду бортових акумуляторів навушники живуть аж до 9 годин у режимі аудіомовлення, тоді як ресурсу зарядного футляра вистачить ще на чотири повні музичні сеанси. Важливо також згадати про вбудовані мікрофони (по 2 на канал) з шумозаглушенням cVc 8.0, завдяки яким співрозмовники чітко та виразно почують Ваш голосовий меседж.

Звучання

За трансляцію звукових хвиль відповідають динамічні випромінювачі (1 на канал) із 10-мм ультралегкою композитною діафрагмою. Оскільки MTW200 позиціонується як девайс для усвідомленого слухача, що не претендує на статус аудіофіла, навушники отримали відповідний звуковий тюнінг, націлений на максимальне розкриття музичного потенціалу мультижанрових композицій. Насамперед, мова йде про міру басовиту, підфарбовану подачу з теплими тембрами і легким ухилом в емоційність, без істотних жертв щодо технічності. Крім того, ТВС-и, що оглядаються, приготували для своєї аудиторії простору, читану стереопанораму, дзвінкі, детальні верхи без надмірної різкості, а також чисту і мелодійну середину, що звучить дійсно втягливо.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.2
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Водостійкий корпус
IPX4
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
104 дБ
Опір
32 Ом
Підтримка звуку
2.0
Активне шумопоглинання
без активного шумозаглушення
Живлення
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 9 год
Особливості зарядки
зі швидкою зарядкою
Фізичні параметри
Колір
сірий
Вага
4.8 г
Додаткові властивості
Призначення
для спорту, для неї, для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Shanling MTW200 Gray
Бездротові навушники Shanling MTW200 Gray
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових