з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Lenovo LP7 White
Бездротові навушники Lenovo LP7 White
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ LENOVO LP7 WHITE 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ LENOVO LP7 WHITE 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ LENOVO LP7 WHITE 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ LENOVO LP7 WHITE 3
Бездротові навушники Lenovo LP7 White 4

Бездротові навушники Lenovo LP7 White

Код: 565725
Закінчився
Продано
Обраний колір: White
Опис

Свобода у всьому

Максимальну свободу під час руху та ідеальний звук забезпечать користувачам True Wireless Stereo навушники Lenovo LP7 Black. Зручна конструкція та мінімальна вага зовсім не обмежують рухи, гаджет не заважає в процесі використання, при цьому стабільно фіксується у вухах. Як і інші моделі цього виду, представлена TWS-гарнітура характеризується абсолютною відсутністю кабелів та додаткових «нашийників», а значить, аксесуар не зачіпатиме елементи одягу або, наприклад, заважатиме вам під час тренувань або активного відпочинку. TWS-навушники з мікрофоном ідеально підійдуть для спорту. Гарнітура приваблива для всіх, підійде для більшості завдань: спілкування в соціальних мережах, переглядів роликів на Ютубі, відтворення музики і т.п. Для зв'язку з телефоном передбачено інтерфейс Bluetooth.

Особливості дизайну та конструкції

ТВС-навушники просто носити, модель із завушним кріпленням. Вакуумні навушники зручно кріпляться у вухах, забезпечуючи хорошу звукоізоляцію. Чорний колір зовнішніх елементів привертає увагу оточуючих та доповнює сучасне вбрання власника.

Вологозахист

Якщо ви часто буваєте поза приміщенням, наприклад, бігаєте або катаєтесь на велосипеді, зверніть увагу, що це ТВС-навушники з вологозахистом, у разі потреби здатні витримати невеликі краплі води.

Технічні особливості

Для максимально чистого та насиченого звуку навушники оснащені якісними динаміками. Гарнітура без шумоподавлення, динамічні, акустичне оформлення напіввідкритого типу, а також інші особливості точно підібрані, щоб ви могли насолоджуватися чистим звучанням та відсутністю зовнішніх шумів. Змінити рівень гучності, переключити пісню в плеєрі або відповісти на виклик допоможе сенсорне керування гаджетом.

Можливості акумуляторів

При цьому маленькі габарити пристрою Lenovo LP7 Black мають і зворотний бік - незначну ємність вбудованої батареї 30mAh. Однак це не проблема, враховуючи наявність зарядного кейсу зі звичайною зарядкою. Він допоможе дуже швидко повернути заряд, крім того, велика 300mAh ємність акумулятора самого кейсу на великий термін забезпечить ваші навушники електроенергією. Така АКБ гарантує до 5 повних зарядів навушникам без додаткових джерел енергії. Після того, як ви використовуєте всю енергію, потрібно буде зарядити кейс через стандартний роз'єм Type-C.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.0
Конструкція
Тип конструкції
вакуумні
Водостійкий корпус
IPX5
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
завушини
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
107 дБ
Опір
32 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 3 год
Фізичні параметри
Колір
білий
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для спорту, для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Lenovo LP7 White
Бездротові навушники Lenovo LP7 White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових