з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Sony WF-C500 White
Бездротові навушники Sony WF-C500 White
1 969
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SONY WF-C500 WHITE 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SONY WF-C500 WHITE 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SONY WF-C500 WHITE 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SONY WF-C500 WHITE 3
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SONY WF-C500 WHITE 4
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SONY WF-C500 WHITE 5
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SONY WF-C500 WHITE 6
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ SONY WF-C500 WHITE 7
Бездротові навушники Sony WF-C500 White 8

Бездротові навушники Sony WF-C500 White

Код: 567614
В наявності
1 969 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Звук у компактній оболонці

Навушники Sony WF-C500 мають внутрішньоканальну конструкцію, завдяки чому ідеальні для подачі сигналу безпосередньо в слуховий канал. Вони компактні та зручно розташовуються у вушній раковині. При цьому обладнання відрізняється неймовірним потенціалом: технологія DSEE відповідальна за ідеальну подачу звуку, підключення через Bluetooth не вимагає дротів, а стильний футляр є одночасно і зарядним чохлом. Використовуйте налаштування комфорту у вигляді прискореного сполучення, голосового помічника, пошуку другого навушника.

Новий досвід прослуховування

Оцифрований звук передається із надзвичайною чистотою звучання кожного акценту. Високочастотні ноти, точне позиціонування джерела звуку, щільні баси та стабільний середній діапазон – контент будь-якого жанру буде відтворено у найкращому варіанті. Еквалайзер Sony Headphones Connect відкриває доступ до меню налаштувань, які можна адаптувати під свої смакові уподобання.

Бездоганна посадка у вусі

Обтічність – основна тема в дизайні Sony WF-C500. Ці навушники розташовуються у вухах щільно, при цьому не створюючи тиску. За рахунок цього забезпечується стабільність розміщення вкладиша та тривалий термін його носіння. Акуратні округлі форми не створюють дискомфортних відчуттів при використанні пари. Ви звертатимете увагу лише на головне – музику.

Природність кожної ноти

Щоб не втратити насиченість звучання верхнього спектра діапазону під час стиснення, файл використовує програмні можливості софту DSEE, який відповідає за збереження та виразність високих частот під час оцифрування. Усі деталі будуть повернені, щоб отриманий результат не поступався вихіднику.

Ергономіка зовнішньої частини

Сучасні вкладиші бренду Sony стали набагато ергономічнішими порівняно зі своїми попередниками, перші з яких з'явилися ще в 1982 році. Завдяки даним, отриманим від великої кількості користувачів, цей продукт відрізняється підвищеною ергономікою, що відштовхується від будови вуха. Обтічна форма без гострих країв приємна на дотик і не створює дискомфорту користувачеві.

Зручний формат чохла

Циліндричний чохол з лініями, які обтікають його, має гранично компактний розмір, що дозволить носити його з собою, не вимагаючи при цьому багато місця. Крім того, що він полегшує зберігання вкладишів, футляр також служить резервом запасної енергії: до «рідного» ресурсу навушників у розмірі 10 годин він додає ще стільки ж. За бажанням, можна використовувати лише один навушник, залишивши другий у кейсі.

Кнопкове керування

Перед вами техніка, що дозволяє здійснити керування лише за допомогою кількох кнопок, розташованих на корпусі. За їх допомогою можна здійснювати стандартні дії типу перемикання пісень та регулювання гучності, а також викликати голосового асистента, щоб у зручнішій формі отримати доступ до полегшеного управління. Переговори у форматі hands-free полегшують прийом телефонних дзвінків.

З'єднання Bluetooth

Бездротова передача даних здійснюється за допомогою технології Bluetooth. Одночасне залучення лівого та правого вуха створюють ідеальне просторове звучання. Антена вдосконаленого формату відповідає за стабільність сигналу. Низький рівень затримки дозволить органічно відтворювати мультимедійний вміст.

Технологія 360 Reality Audio

Навушники Sony WF-C500 забезпечують повне занурення в атмосферу за допомогою опції 360 Reality Audio. Відчуття, що виконавець перебуває прямо перед вами, занурить слухача в звукову капсулу, де немає шуму і перешкод. Реалістичність з ідеальним позиціонуванням звуку огортає користувача на всі 360° навколо.

З турботою про планету

Варто зазначити, що бренд посилено дбає про збереження природної рівноваги в екології, що підтверджується використанням упаковок без пластику. Почни з малого – і ти зможеш змінити світ. Віддай перевагу екологічному виробництву.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Радіус дії
10 м
Версія Bluetooth
5.0
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Водостійкий корпус
IPX4
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Підтримка звуку
2.0
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення
Тип живлення
кейс
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 10 год
Особливості зарядки
зі швидкою зарядкою
Фізичні параметри
Колір
білий
Додаткові властивості
Призначення
для спорту, для нього, для неї
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Sony WF-C500 White
Бездротові навушники Sony WF-C500 White
1 969 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових