з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники OnePlus Buds Z2 White
Бездротові навушники OnePlus Buds Z2 White
2 649

Бездротові навушники OnePlus Buds Z2 White

Код: 580757
В наявності
2 899 грн
2 649 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Наодинці з музикою

Дозвольте собі повністю поринути у світ музики з флагманськими бездротовими навушниками OnePlus Buds Z 2. Завдяки якісним динамікам, функції активного шумоподавлення нового покоління та ємній батареї вони легко перенесуть вас туди, куди ви захочете відправитися – прямо на сцену до улюбленого виконавця чи гущу. . Слухайте, підспівуйте, танцюйте, робіть те, що вас надихає та надихайтеся гарною музикою з Buds Z 2.

Рівень шумоподавлення до 40 дБ

OnePlus Buds Z 2 оснастили системою шумоподавлення Hybrid ANC професійного рівня, яка фільтрує більшість сторонніх звуків. А також оптимізує тиск у вухах, щоб усунути почуття закладеності. Тому навіть якщо ви вперше використовуєте шумоподавляючі навушники, ви не відчуєте дискомфорту. Просто увімкніть шумозаглушення і розслабтеся.

Потрійні мікрофони та розумні алгоритми для чіткої передачі мови

Навушники використовують масив з 3 мікрофонів та алгоритми штучного інтелекту, щоб точно вловлювати та посилювати людський голос. А їх спеціальна конструкція із захистом від шуму вітру ефективно знижує фактори, що заважають вільному спілкуванню. Тому навіть у шумній обстановці чи людному місці вас почують чітко та ясно.

Звучать як треба

Віддаєте перевагу поп-музиці чи ритмічній електронній, легкій джазі або класичній рокі? З цими навушниками все звучатиме якнайкраще. Все завдяки 11 мм динамічним драйверам з рухомою котушкою та широкому охопленню частотного діапазону. Крім того, Buds Z 2 також підтримують технологію Dolby Atmos, тому допоможуть зробити прослуховування музики або перегляд фільмів ще більш захоплюючим заняттям.

Зручніше носити, зручніше слухати

Дизайн вкладок також допомагає зробити прослуховування комфортнішим. Кожен навушник важить близько 4,5 грамів та зручно лягає у вухо за рахунок своєї ергономічної форми. А силіконові амбушюри трьох розмірів (великі, середні та маленькі) дозволяють підібрати той варіант, який буде найзручнішим для ваших вух.

38 годин музики. Це вражає

Незалежно від того, наскільки сильно ви любите музику або як часто слухаєте, OnePlus Buds Z 2 легко підтримають вас у цьому захопленні. Завдяки значному заряду енергії, вони можуть надати до 5 годин відтворення з увімкненим шумоподавленням або до 7 годин без цієї функції. А разом із зарядним кейсом цей час зростає до 27 та 38 годин відповідно. Крім того, навушники також підтримують швидку зарядку, яка забезпечить вам ще близько 5 годин після 10 хвилин заряджання.

Просте управління музикою

Тримайте все під контролем завдяки простому та зручному сенсорному управлінню. Досить доторкнутися до навушника, щоб увімкнути режим шумоподавлення, змінити трек, поставити відтворення на паузу, відповісти на вхідний дзвінок або активувати голосового помічника.

Пил і водонепроникний корпус

Навушники OnePlus Buds Z 2 мають ступінь захисту від пилу та вологи класу IP55, а зарядний чохол захищений за стандартом IPX4. Таким чином, неважливо де ви знаходитесь - в тренажерному залі, на вулиці або на пляжі - ви можете займатися своїми справами, не турбуючись про те, що волога, що потрапила на них, може вивести аксесуар з ладу.

Низька затримка 94 мс

Buds Z 2 оснащені найсучаснішим модулем Bluetooth 5.2. Він забезпечує навушникам передачу сигналу з низькою затримкою до 94 мс, що не тільки робить з'єднання стабільнішим, але й сприяє кращій синхронізації аудіо та відео під час перегляду контенту зі смартфона або планшета.

Більше можливостей у програмі Huanlu

Користувачі мобільних телефонів, відмінних від OnePlus, можуть легко взаємодіяти з навушниками за допомогою простої та зручної програми Huanlu. У ньому можна перевіряти рівень заряду гарнітури, оновлювати прошивку, користуватися найновішими функціями та налаштовувати їх.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.2
Конструкція
Тип конструкції
вакуумні
Водостійкий корпус
IP55
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
98 дБ
Опір
31 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 5 год
Особливості зарядки
зі швидкою зарядкою
Фізичні параметри
Колір
білий
Додаткові властивості
Призначення
для нього, для неї
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники OnePlus Buds Z2 White
Бездротові навушники OnePlus Buds Z2 White
2 899 грн 2 649 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових