з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Haylou W1 White
Бездротові навушники Haylou W1 White
999
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HAYLOU W1 WHITE 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HAYLOU W1 WHITE 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HAYLOU W1 WHITE 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HAYLOU W1 WHITE 3
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HAYLOU W1 WHITE 4
Бездротові навушники Haylou W1 White 5

Бездротові навушники Haylou W1 White

Код: 581711
В наявності
999 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Комфорт бездротового формату

Бездротові навушники Haylou W1 адаптовані для щоденного застосування, чим би ви не займалися: спорт, переговори, перегляд медіа. Використовуючи технології якісної передачі сигналу за допомогою Bluetooth 5.2, ви зможете випробувати свободу бездротового з'єднання. Модель використовує чіп Qualcomm 3040, кодек aptX Adaptive, обладнання на базі динамічних драйверів і прекрасно витримує до 20 годин без підзарядки акумулятору. Завдяки представленим особливостям цей девайс бездоганний.

Динамічні драйвери

Конструкція в якості основи використовує динамічний драйвер, що складається з композитної діафрагми високої якості. Вона здатна передавати бас так, щоб вуха насолодилися його звучанням в повній мірі. Деталізована кристально чиста якість кожної ноти без спотворюючого шуму – що може бути краще?

Ідеально працюючий кодек

Для якісної передачі звукового сигналу використовують кодек aptX Adaptive. Він здатний налаштувати параметри під спокійне прослуховування улюбленого концерту або ж для потреб геймера, що веде запеклий бій. Зменшивши затримки і додавши деталізації, він адаптує звучання під поточні завдання. Синхронізація візуалу і аудіо бездоганна.

Потужний чіп від Qualcomm

Продуктивно працююче «залізо» стало запорукою стабільності всіх процесів обладнання. З чіпом Qualcomm 3040 навушники Haylou W1 знижують енергоспоживання на 40%, швидше на 125% передають дані і дають вдвічі більш стійкий сигнал Bluetooth. Оптимізація основних процесів позитивно позначається на якості звуку і на здатності якомога довше функціонувати без підзарядки.

Автономна робота

Представлена ​​модель має «рідний» ресурс на 6 годин автономного функціонування. А завдяки зарядному кейсу він збільшується до 20 годин. Так ви зможете практично цілий день насолоджуватися комфортом бездротового зв'язку для дозвілля і роботи. Футляр має компактні габарити і стильну зовнішність, легко поміщається в кишеню, відкривається одним рухом і щільно захлопується при закритті.

Технології шумозаглушення

Шумозаглушуючі функції Haylou W1 базуються на опціях cVc 8.0 і ENC. При такому підході використовують по 2 мікрофони в кожному з навушників, які працюють на відсів зовнішніх шумів. За рахунок цього навколишнє середовище не завадить комфортному прослуховуванню контенту. Кришталево чистий звук при голосових дзвінках забезпечений.

Ергономічне втілення

Корпус кожного з навушників виглядає максимально привабливо. При цьому форма розроблена з урахуванням анатомічної будови вушної раковини, щоб вкладиші не випадали з неї. При будь-яких активних діях ви будете відчувати стабільність посадки у вусі, не ризикуючи втратити будь-яку зі складових пари.

Водонепроникна оболонка

Важливою якістю навушників Haylou W1 стала наявність водонепроникної основної частини, яка захищена від крапель за стандартом IPX4. Антиокислювальний шар не дасть моделі заіржавіти. Захист від бризок, що летять у будь-якому напрямку дозволить не боятися дощу, крапель морської хвилі або частинок поту при активному тренуванні.

Інтуїтивно зрозуміле управління

Ніжка навушника є чутливою сенсорною панеллю, яка реагує на дотики. Одинарні, подвійні і потрійні кліки допоможуть відповісти на телефонний виклик, переключити треки в плейлисті, викликати голосовий помічник та ін. Управління здійснюється на правому і лівому навушниках з деяким поділом функціоналу.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.2
Конструкція
Тип конструкції
вкладиші
Водостійкий корпус
IPX4
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
відкриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
108 дБ
Опір
32 Ом
Підтримка звуку
2.0
Активне шумопоглинання
без активного шумозаглушення
Живлення
Тип живлення
кейс
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 5 год
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
32 г
Додаткові властивості
Призначення
для спорту, для нього, для неї
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Haylou W1 White
Бездротові навушники Haylou W1 White
999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових