10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових
з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Haylou GT6 White
Бездротові навушники Haylou GT6 White
769
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HAYLOU GT6 WHITE 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HAYLOU GT6 WHITE 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HAYLOU GT6 WHITE 2
Бездротові навушники Haylou GT6 White 3

Бездротові навушники Haylou GT6 White

Код: 647714
В наявності
769 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Бездротові вкладиші

Форм-фактор Haylou GT6 представлений у вигляді бездротових навушників-вкладишів. Вони використовують з'єднання Bluetooth 5.2 для забезпечення якісної передачі сигналу. Аудіоскладова гри буде повністю синхронізована з візуалом за рахунок мінімальної затримки. Декодування AAC і круте обладнання динаміка 12 мм транслюють звук таким чином, щоб ви могли насолодитися найчистішими верхами, стабільними середніми частотами і щільними чіткими басами. Автономність 20+ годин знімає будь-які обмеження в побуті.

Стандарт Bluetooth 5.2

Віддавши перевагу модулю Bluetooth версії 5.2, виробник зробив вибір на користь підвищеної ефективності. Економія енергоресурсів збільшує час автономної роботи на показник до 40%. Сполучення з телефоном (або іншим знайомим пристроєм) відбувається автоматично. Сигнал посилений і не втрачає своєї стабільності на відстані до 10 м від джерела.

Мінімальна затримка

Геймери вибирають для себе найкраще обладнання, яке здатне створити ідеальні умови для реалістичного занурення у віртуальний простір. Навушники Haylou GT6 – яскравий приклад такої техніки. Затримка при переході в ігровий режим становить не більше 65 мс, що дає можливість насолодитися процесом геймінгу на всі 100%. Не відмовляйте собі в задоволенні грати у будь-який час в будь-якому місці.

Режими моно і стерео

Особливістю моделі стала підтримка як стереоформату з роботою 2-х навушників одночасно, так і моно – коли активний тільки один. Так можна заощадити запас енергії навушників і не змушувати неактивну частину пари працювати, коли в цьому немає необхідності – дати Haylou GT6 бути гарнітурою. Вибирайте той варіант функціонування, якого вимагають поточні потреби, а відповідні контролери подбають про коректну роботу.

Деталізований звук з AAC

Створити всі умови для ідеального звучання допоможе кодек AAC, який підтримує технологію передачі сигналу аудіо у високій роздільній здатності. При стисненні матеріалу не відбувається спотворення звуків: сигнал доходить до кінцевої точки в чистому деталізованому вигляді, де кожен акцент кристально прозорий і приємний вуху.

Всього 3.9 г у вусі

Ергономіка зовнішньої оболонки представленої пари приголомшує. Кожен навушник важить всього 3.9 г, за рахунок чого вони невагомі і невідчутні у вусі – аркуш А4 має масу більше, ніж складові даного девайсу. Стабільна посадка стане вашим козирем при швидкій ходьбі і фізичній активності. Зовнішність комплекту мінімалістична і добре вписується у будь-який образ.

Компактний зарядний кейс

Зарядний футляр навушників Haylou GT6 гранично компактний, що дозволить носити його всюди з собою. Він має великий запас енергії, який істотно доповнює «рідний» ресурс моделі: 5 годин 30 хвилин роботи навушника в режимі програвання (або 4 години в режимі розмови) подовжуються кейсом ще на 15 годин. Це дає можливість не переживати про наявність достатнього для функціонування заряду – його завжди буде вистачати. Для відновлення запасу енергії використовують порт USB-C.

Керуйте дотиками

Класичний варіант управління технікою передбачає кліки по ніжці, яка є сенсорною областю. При одиничному торканні до будь-якого з навушників відбувається зупинка/відтворення треку або відповідь/завершення голосового виклику. Подвійний клік по правому навушнику перемикає доріжку, по лівому – активує ігровий режим з низькою затримкою. Потрійний дотик викликає голосового асистента.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.2
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вкладиші
Водостійкий корпус
ні
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Частотний діапазон мікрофона
20 - 20000 Гц
Звук
Тип акустичного оформлення
відкриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
20 дБ
Опір
32 Ом
Підтримка звуку
2.1
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 4 год
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
65 г
Матеріал
силікон, пластик
Додаткові властивості
Призначення
для нього, для неї
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Haylou GT6 White
Бездротові навушники Haylou GT6 White
769 грн