з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Huawei Freebuds 2 Pro White вкладиші
Бездротові навушники Huawei Freebuds 2 Pro White вкладиші
6 499
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HUAWEI FREEBUDS 2 PRO WHITE ВКЛАДИШІ 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HUAWEI FREEBUDS 2 PRO WHITE ВКЛАДИШІ 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HUAWEI FREEBUDS 2 PRO WHITE ВКЛАДИШІ 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HUAWEI FREEBUDS 2 PRO WHITE ВКЛАДИШІ 3
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ HUAWEI FREEBUDS 2 PRO WHITE ВКЛАДИШІ 4
Бездротові навушники Huawei Freebuds 2 Pro White вкладиші 5

Бездротові навушники Huawei Freebuds 2 Pro White вкладиші

Код: 650015
В наявності
6 499 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців офіційна від виробника
Опис

Huawei FreeBuds 2 Pro

Huawei FreeBuds 2 Pro – це бездротові навушники з вражаюче якісним звуком, які ідеально підійдуть вашим тренуванням, оскільки захищені від наслідків щоденного використання. Модернізований дизайн, вдосконалена технологія розпізнавання голосу та керування за допомогою сенсорної панелі роблять навушники незамінним аксесуаром у вашому повсякденному житті. Вони надійно фіксуються у вушній раковині та не випадатимуть під час руху.

Зразкове звучання

Навушники серії FreeBuds 2 Pro надають якісний звук. Завдяки використанню передової технології аудіо та високоякісної мембрани, навушники здатні відтворювати частоти в діапазоні від 20 Гц до 20 КГц. До того ж, дана модель відрізняється чутливістю в 105 Дб і імпедансом в 32 Ом. Крім того, кожен навушник оснащений технологією подвійного мікрофона, яка значно зменшує сторонній шум під час розмови або прослуховування музики. Ваш співрозмовник завжди виразно чутиме ваш голос, без жодних сторонніх шумів. Технологія активного шумоподавлення та герметична конструкція дозволять сконцентруватися на вашій улюбленій музиці та насолоджуватися кожною нотою, де б ви не знаходилися – в автобусі, або ж у поїзді.

Бездротове з'єднання

Навушники-вкладиші Huawei підключаються до вашого гаджета за допомогою протоколу бездротового зв'язку Bluetooth версії 5.0. Після першого підключення до смартфону вам більше не знадобиться щоразу їх пов'язувати, адже тепер підключення буде здійснюватися автоматично. Остання версія Bluetooth дозволяє слухати аудіо без будь-яких затримок чи пропадань сигналу. Крім того, радіус бездротового з'єднання може досягати 10 метрів.

Зручне керування

FreeBuds 2 Pro оснащені сенсорною панеллю, яка дозволяє торканням до навушників керувати всіма їх функціями. Усього подвійним дотиком ви можете почати відтворення музики, поставити на паузу або активувати персонального помічника.

Персональний помічник

Навушниками використовується комбінація розпізнавання голосу та BoneID, яка відповідає за автентифікацію користувача застосовуючи технологію кісткової провідності. Після проходження автентифікації ви зможете керувати помічником, за допомогою голосових команд, наприклад, розблокувати телефон або здійснювати платежі через WeChat, AliPay та багато іншого.

Захисні можливості

Корпус FreeBuds 2 Pro відповідає міжнародному стандарту захисту IP54 і має стійкість до потрапляння всередину навушників пилу та бризок води. З ними ніщо не відволікатиме вас від інтенсивних тренувань.

Час автономної роботи

Кожен навушник оснащений акумулятором з потужністю 25 мАг, які забезпечують до 2.5 годин безперервної роботи в режимі прослуховування музики та розмов. Також вони оснащені зарядним кейсом потужністю 420 мАг, який забезпечує додатковий заряд акумуляторам кожного з їх вкладишів та їх безпосереднє зберігання. Кейс здатний забезпечити 15 годин автономної роботи навушників, а час повного заповнення батареї FreeBuds 2 Pro складає лише 1 годину. Крім того, підзарядка кейсу відбувається за допомогою USB-C порту, а також вбудованої функції заряджання Qi. Все, що вам потрібно - це розмістити зарядний кейс на поверхню бездротової зарядки і заповнення акумулятора почнеться автоматично.

Характеристики
Підключення
Версія Bluetooth
5.0
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вкладиші
Водостійкий корпус
IP54
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Звук
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Чутливість навушників
120 дБ
Опір
32 Ом
Живлення
Ємність акумулятора кейса
200 мАг
Час роботи в режимі відтворення
до 2.5 год
Особливості зарядки
із можливістю бездротової зарядки
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
4.1 г
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Huawei Freebuds 2 Pro White вкладиші
Бездротові навушники Huawei Freebuds 2 Pro White вкладиші
6 499 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових