з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники 1More PistonBuds ECS3001T White
Бездротові навушники 1More PistonBuds ECS3001T White
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 1MORE PISTONBUDS ECS3001T WHITE 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 1MORE PISTONBUDS ECS3001T WHITE 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 1MORE PISTONBUDS ECS3001T WHITE 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 1MORE PISTONBUDS ECS3001T WHITE 3
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 1MORE PISTONBUDS ECS3001T WHITE 4
Бездротові навушники 1More PistonBuds ECS3001T White 5

Бездротові навушники 1More PistonBuds ECS3001T White

Код: 748014
Закінчився
Продано
Опис

Легендарний бренд, якісна гарнітура 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T)

Компанія 1MORE вже встигла завоювати численні симпатії меломанів по всій земній кулі й тому нова гарнітура PistonBuds TWS (ECS3001T) стане для більшості дуже бажаною. Надзвичайно компактні, ці навушники здатні тривалий час працювати без підзарядки, а їх звучання відноситься до одного з найефектніших у своєму класі. Легкі, анатомічно правильні, з численними сенсорами та мікрофонами, ці навушники зможуть здивувати найвибагливішого сучасного користувача. Завдяки ж їх мініатюрним розмірам з чудовим дизайном вони зможуть використовуватися як в офісних умовах, так і під час занять спортом на вулиці або в залі.

Фантастичний набір можливостей

В такому невеликому корпусі гарнітури 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T) знайшли собі місця 4 мікрофони, сенсорні клавіші, якісний акумулятор для тривалої автономності та 7 мм драйвер. Цього комплекту вже цілком достатньо, щоб почати завойовувати ринок у своїй широкій категорії аксесуарів, але виробник пішов ще далі. Він оснастив навушники високою швидкістю роботи, гарантуючи мінімальну затримку в додатках, іграх або спілкуванні та забезпечив змінними силіконовими амбушурами, для чудової посадки в будь-яких вухах.

Ваш голос буде ідеальним в 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T)

Можливість чути співрозмовника і завжди бути почутим з першого разу – дуже важлива функція для кожної гарнітури. 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T), купити в наших магазинах яку можна комфортно, застосовує в загальній сумі 4 мікрофони, об'єднаних в систему шумозаглушення ENC, а також ґрунтується на штучному інтелекті DNN. Серед особливостей роботи останнього варто підкреслити ще більш точне розпізнавання вашого голосу серед численних джерел звуків, його посилення і поліпшення. Завдяки даним технологіям будь-який телефонний дзвінок буде кристально чистим, як для вас, так і вашого співрозмовника.

Почути кожну деталь

Оснащуючись високоякісним динамічним драйвером в 7 мм і підтримуючи аудіокодек AAC, гарнітура 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T) дозволяє аудіофілам отримувати велику насолоду від її застосування. Чистий, дзвінкий і реалістичний звук, різноманіття півтонів і приголомшлива чіткість стануть звичними супутниками цієї гарнітури.

Легкість сприйняття з 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T)

Створюючи неперевершений звук, навушники 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T) відрізняються також чудовим рівнем ергономіки. Її забезпечують, в першу чергу, зручні силіконові амбушури, які надані в декількох розмірах в комплекті постачання. Таким чином власник гарнітури завжди зможе насолоджуватися тільки звучанням, повністю забуваючи про маленькі та зручні аксесуари в вухах.

Контроль простим дотиком

Швидкий доступ до всіх можливостей навушників 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T), ціна яких ідеально їм відповідає, надають технології сенсорного контролю дотиків. Кожна гарнітура має свій встановлений набір функцій, з якими їх щоденне використання стає набагато простіше. Виклик голосового асистента, зупинка відтворення музичної композиції, відповідь на дзвінок або завершення. Все це можна робити, не відволікаючись на ваш смартфон і лише дотиком пальців до краю кожного навушника.

З'єднання стало ще швидше з 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T)

Після одноразового підключення гарнітури до смартфона і створення їх пари, кожен навушник зможе стрімко підключатися надалі до телефону. Досить лише відкрити зарядний кейс і підключення здійсниться надшвидко та автоматично.

Збільшена до 20 годин автономність

Сумарний час роботи гарнітури 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T) від акумуляторів, з періодичною підзарядкою від фірмового чохла, становить до 20 годин. Це означає, що ви вільно можете розпоряджатися своїм часом і проводити його з задоволенням, не думаючи про необхідність постійної підзарядки навушників. Навіть вбудованого в кожен з корпусів гарнітури акумулятора буде досить для 3,5 годин відтворення музики, перш ніж його буде потрібно повернути в кейс для підживлення енергією.

Надійна герметизація корпусу 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T)

Пробіжка, заняття в спортзалі або навіть раптовий дощ, який зловив вас на шляху до роботи, могли б пошкодити звичайні навушники. У 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T) ж застосовується поліпшена герметизація корпусу, що відповідає стандарту IPX4 і допомагає вести повноцінний спосіб життя їх користувачеві без найменших труднощів у використанні.

Фізіологічна автентичність

Незвичайна форма гарнітури 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T), купити в Києві яку ви можете завжди швидко, допомагає їй найбільш правильно лягати всередині вушної раковини та навіть фіксуватися там. Розподіляючи свою масу по всій поверхні, що стикається з вухом, а також додатково утримуючись амбушурною, навушники можуть годинами залишатися одягненими без будь-якого дискомфорту.

1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T) – легше аркуша паперу

Ви здивуєтеся, але кожен навушник істотно поступається по масі звичайному офісному аркушу паперу А4. Вага гарнітури всього 4,2 грама і це ще один важливий аспект їх надзвичайно комфортних особливостей, що дозволяє найбільш зручно насолоджуватися їх звучанням, забуваючи про них самих.

Зарядка Type-C

Така незначна деталь, для багатьох сучасних користувачів, може виявитися дуже актуальною. Багато смартфонів та інші пристрої давно відмовилися від роз'ємів старого типу і тепер в будинку кожного майбутнього власника просто не знайдеться інших зарядних пристроїв, крім як з Type-C роз'ємом. Виробник пішов назустріч трендам і забезпечив зарядний кейс гарнітури 1MORE PistonBuds TWS (ECS3001T), таким інтерфейсом USB Type-C для підзарядки.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.0
Комплектація
кабель USB для заряджання, 3 пари амбушюр, зарядний кейс
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Водостійкий корпус
IPX4
Діаметр динаміків
7 мм
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
вбудований
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Мінімальна відтворювана частота
20 Гц
Максимальна відтворювана частота
20000 Гц
Опір
16 Ом
Живлення
Ємність акумулятора кейса
200 мАг
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 3.5 год
Особливості зарядки
зі швидкою зарядкою
Фізичні параметри
Колір
білий
Вага
4.2 г
Матеріал
силікон, пластик
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для спорту, для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники 1More PistonBuds ECS3001T White
Бездротові навушники 1More PistonBuds ECS3001T White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових