з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro CN White
Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro CN White
2 999
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 4 PRO CN WHITE 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 4 PRO CN WHITE 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 4 PRO CN WHITE 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 4 PRO CN WHITE 3
Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro CN White 4

Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro CN White

Код: 759990
В наявності
2 999 грн
Обраний колір: White

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Redmi найкращі у всьому

Навушники Redmi Buds 4 Pro допоможуть вам насолоджуватися музикою та спілкуванням у будь-якому місці. Легке управління, ергономічний дизайн, до 36 годин роботи без підзарядки та, найголовніше, потужний, чистий, яскравий звук – все це помістилося у стильному компактному корпусі.

Hi-Fi звучання

Навушники Redmi Buds 4 Pro сертифіковані Hi-Res Audio Wireless і підтримують аудіокодек LDAC зі швидкістю передачі до 990 кбіт/с, а також аудіороздільну здатність 96 кГц/24 біт і вище. А це означає, що вам гарантовано приголомшливу якість звучання, якого ще не було у бездротовому форматі.

Подвійні динамічні драйвера

Слухайте музику та отримуйте задоволення від кожного звуку. Навушники Redmi Buds 4 Pro оснащені передовою системою подвійних динамічних драйверів, яка складається з 10 мм діафрагми з алюмінієвого сплаву, а також 6 мм діафрагми з титану, які в тандемі забезпечують відтворення чітких високих частот і насиченого баса і дозволяють насолодитися усіма деталями музики, коли кожна нота звучить яскраво та глибоко.

Повне занурення у звук

Завдяки інноваційній імерсивній звуковій системі з унікальним звуковим алгоритмом Xiaomi HRTF навушники відтворюють звуки, які максимально імітують реальні. Ось чому вам забезпечений ефект повного занурення щоразу під час перегляду відео в Redmi Buds 4 Pro.

Три режими шумозаглушення

Режим глибокого шумоподавлення дозволить слухати музику на жвавій вулиці чи метро. Збалансований режим підійде для відпочинку у кафе. Режим легкого шумозаглушення дасть можливість повністю поринути у звучання навіть у тихому місці, типу офісу чи бібліотеки. Адаптивне шумозаглушення використовує алгоритми на ШІ, автоматично вибираючи той режим, який найкраще підійде для конкретного місця.

Новий рівень шумозаглушення

Інтелектуальна технологія активного шумоподавлення з трьома режимами адаптується до навколишнього середовища і дозволяє повністю зосередитися на музиці в будь-якому місці. Розумні алгоритми стежать за оточенням та автоматично знижують зовнішні шуми до 43 дБ, блокуючи до 99.3% навколишніх звуків.

Два режими для спілкування

У прозорому режимі не потрібно знімати навушники, щоб чути довкілля і голос співрозмовника. У режимі посилення голосів сторонні шуми приглушуються, а голос співрозмовника навпаки посилюється і стає чіткішим.

Вітер більше не перешкода

Навушники Redmi Buds 4 Pro оснащені вбудованими металевими вітрозахисними екранами, які ефективно знижують шум вітру. А запатентований алгоритм придушення шуму вітру включається автоматично, коли вітер досягає певної швидкості, і не дозволяє йому впливати на якість звуку на вулиці навіть у дуже вітряну погоду.

Чітке та чисте спілкування

Три вбудовані в кожному навушнику мікрофони ефективно вловлюють звуки голосу, щоб відокремити його від зовнішніх шумів та посилити. Тому співрозмовники добре чують один одного і можуть спілкуватися, не підвищуючи голоси, навіть на жвавій вулиці.

До 36 годин відтворення

На одному повному заряді навушники Redmi Buds 4 Pro здатні відтворювати музику до 9 години, а зарядний кейс збільшує цей час до 36 годин. Потрібно зарядитися? Всього 5 хвилин на зарядці дадуть вам додаткові 2 години прослуховування.

Підключення до двох пристроїв

Одну пару навушників Redmi Buds 4 Pro можна підключити до двох пристроїв, щоб швидко переключатися між ними через Bluetooth і слухати музику з різних джерел або швидко реагувати на вхідні дзвінки. Просто відкрийте чохол навушників, і на екранах пристроїв з'явиться запит на підключення. Вам потрібно лише вибрати пристрій та почати прослуховування.

Досить дотику

Ви зможете не лише слухати музику, а й приймати дзвінки, перебуваючи у навушниках Redmi Buds 4 Pro. Висока функціональність гарнітури вдало поєднується із простим керуванням. Достатньо дотику до сенсорної панелі або натискання, щоб поставити музику на паузу, прийняти або відхилити виклик або вибрати режим шумоподавлення.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.3
Специфікація Bluetooth
AVRCP, A2DP, HFP
Комплектація
інструкція, змінні амбушури, кабель USB Type-C, навушники
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Водостійкий корпус
IP54
Амбушури
так
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
30 - 30000 Гц
Опір
24 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 9 год
Особливості зарядки
зі швидкою зарядкою
Фізичні параметри
Колір
білий
Додаткові властивості
Призначення
для неї, для нього
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro CN White
Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 4 Pro CN White
2 999 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових