з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 Pro Black
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 Pro Black
2 899
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ REALME BUDS AIR 5 PRO BLACK 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ REALME BUDS AIR 5 PRO BLACK 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ REALME BUDS AIR 5 PRO BLACK 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ REALME BUDS AIR 5 PRO BLACK 3
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ REALME BUDS AIR 5 PRO BLACK 4
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 Pro Black 5

Бездротові навушники Realme Buds Air 5 Pro Black

Код: 865844
В наявності
3 699 грн
2 899 грн
Обраний колір: Black

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Відчуйте неймовірний звук

Навушники Realme Buds Air 5 Pro це не лише про комфорт, а й про інноваційну акустичну архітектуру з двома коаксіальними динаміками.

Динаміки складаються з 11-мм бас драйвера та 6-мм мікропланарного твіттера, який охоплює надширокий діапазон частот 20-40 кГц, що вдвічі більше у порівнянні з попереднім поколінням. Завдяки цьому звук відтворюється неймовірно чітко, тому ви зможете на повну насолоджуватися музичною атмосферою.

11 мм бас драйвер

Навушники оснащені 11-міліметровим бас драйвером з високочастотним динаміком. Це у свою чергу забезпечує ефективне посилення низьких частот на 30%.

А магніт N52 відповідає за збільшення потужності на 50%. Завдяки цьому ви зможете під час прослуховування відчути потужні та насичені баси.

6-мм мікропланарний твіттер

Не можемо не згадати і про 6-міліметровий мікропланарний твіттер, що складається з двох магнітів: N52 та ультратонкої пласкої діафрагми товщиною 25 мкм з плоскою котушкою.

Можете бути впевнені, вони дозволять вам відтворювати високі частоти до 40 кГц. А завдяки передовій технології й новим композитним матеріалам PEI+PEN, ви зможете чути голос виконавця улюбленої пісні максимально детально.

Сертифіковано Hi-Res

Родзинкою навушників Realme Buds Air 5 Pro є й підтримка протокола передачі даних LDAC HD із сертифікацією Hi-Res authority. Такий дует забезпечує частоту дискретизації до 96 кГц й кодову швидкість передачі для акустичних сеансів студійної якості 990 Кбіт/с.

Об'ємні звукові ефекти

Завдяки тому, що навушники Realme Buds Air 5 Pro розроблені відповідно до функціональної моделі HRTF head, вони створюють незабутній тривимірний просторовий звук кінематографічного рівня.

Ви зможете на повну відчути весь спектр імерсивного звучання з необмеженою кількість гаджетів Bluetooth і джерелами звуку, що дозволяє в будь-який час отримати неймовірні враження від прослуховування.

Динамічне посилення басів

За інтелектуальне керування для досягнення більш глибоких та насичених нижніх частот у навушниках Realme Buds Air 5 Pro відповідає алгоритм динамічного посилення.

Алгоритм персоналізації звуку

Навушники Realme Buds Air 5 Pro поєднали в собі три передові технології, завдяки яким ви зможете отримати ідеальну якість прослуховування.

А компенсація витоків звуку, адаптація до індивідуальності слухового проходу та персоналізований звук дозволять отримати оптимальне звучання для ваших вушок.

Почуйте тишу

Навушники володіють одним із найпотужніших на ринку активним шумопоглинанням. Можете бути впевнені, завдяки глибокому приглушенню шумів на 50 дБ, що на 8 дБ вище, порівняно з попереднім поколінням, ви зможете насолоджуватися тишею, як ніколи раніше.

4000 Гц надширокосмугове шумозаглушення

До переваг навушників Realme Buds Air 5 Pro – мікрофон з високим співставленням сигнал/шум, потужний шестиядерний чип зі активним шумопоглинанням. Завдяки ним навушники досягли широкого діапазону шумозаглушення в 4000 Гц, а це можете бути впевнені значно покращило можливості пристрою.

Незалежно від того, слухаєте ви музику або проводите онлайн-зустрічі, ви зможете повністю абстрагуватися від небажаних звуків.

Розумне шумозаглушення

Також навушники Realme Buds Air 5 Pro розпізнають джерело стороннього шуму та адаптуються до навколишнього звукового середовища. Тим самим вони забезпечують вас оптимальною якістю прослуховування. З ними ви зможете по максимуму насолоджуватися улюбленими треками.

6 мікрофонів із шумозаглушенням

Навушники Realme Buds Air 5 Pro мають вдосконалену конструкцію з 6 мікрофонами та підтримують технологію шумопоглинання ENC.

Завдяки алгоритмам нейронної мережі DNN, яка значно знижує рівень навколишнього шуму, ви зможете чітко чути співрозмовника під час телефонних дзвінків. А він у свою чергу добре чутиме вас.

Супернизька затримка звуку 40 мс

Навушники Realme Buds Air 5 Pro – це дуже універсальний девайс, адже стане він в пригоді, не лише під час робочих дзвінків, дистанційного навчання чи тренувань, а й під час ігрових баталай.

Завдяки ігровому режиму навушники досягають рекордно низької затримки звуку в 40 мс, забезпечують вас надвисокою синхронізацією. Можете бути впевнені, з ними ви на всі 100% поринете у віртуальний світ.

До 40 годин відтворення музики

На новий рівень у навушників Realme Buds Air 5 Pro вийшла не лише функція активного шумопоглинання, а й час автономної зарядки та швидка зарядка.

Виробник зазначає, що ви зможете прослуховувати улюблені треки протягом 40 годин без додаткової підзарядки. А коли вам терміново знадобиться підзарядка, а часу буде обмаль. Поставте навушники на зарядку на 10 хвилин і в результаті отримаєте до 7 годин роботи пристрою.

Синхронізація між пристроями

Більшість сучасних бездротових навушників, можуть підключатися до двох девайсів одразу і навушники Realme Buds Air 5 Pro не виняток. З ними ви зможете синхронізувати між пристроями та перемикатися при потребі.

Підключаються вони автоматично, а керувати ними зручно завдяки сенсорній панелі.

Купити навушники Realme Buds Air 5 Pro ви зможете в магазині техніки МТА. Великий вибір техніки, відмінний сервіс та найкращі ціни гарантуємо!

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Версія Bluetooth
5.3
Специфікація Bluetooth
AAC, LDAC, SBC
Підключення до декількох Bluetooth-пристроїв
так
Комплектація
навушники, гарантійний талон, зарядний кейс, інструкція
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вакуумні
Водостійкий корпус
IPX5
Діаметр динаміків
11 мм
Амбушури
так
Конструкція випромінювача
гібридні (Динамічні+планарні)
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 40000 Гц
Мінімальна відтворювана частота
20 Гц
Максимальна відтворювана частота
40000 Гц
Чутливість навушників
113 дБ
Опір
16 Ом
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Рівень шумозаглушення
50 дБ
Живлення
Тип живлення
кейс, акумулятор
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 11 год
Особливості зарядки
швидка зарядка (10 хв для 7 годин роботи)
Фізичні параметри
Колір
чорний
Додаткові властивості
Призначення
для нього, іміджеві, для неї
Керування
виклик голосового асистента, сенсорне
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Realme Buds Air 5 Pro Black
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 Pro Black
3 699 грн 2 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових