з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Oppo Enco Air3i Blue
Бездротові навушники Oppo Enco Air3i Blue
1 349
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ OPPO ENCO AIR3I BLUE 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ OPPO ENCO AIR3I BLUE 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ OPPO ENCO AIR3I BLUE 2

Бездротові навушники Oppo Enco Air3i Blue

Код: 867811
В наявності
1 349 грн
Обраний колір: Blue

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

OPPO ALIVE AUDIO

З цими навушниками ви зможете ще сильніше насолоджуватися улюбленими музичними композиціями. Завдяки 360-градусному просторовому звучанню OPPO Alive Audio будуть створювати незвичайний ефект, ніби ви оточені десятком різних динаміків, незалежно від місця розташування.

*OPPO Alive Audio не підтримує відстеження голови. Перед використанням цієї функції вам потрібно оновити фірмовий додаток навушників. Власникам смартфонів OPPO або OnePlus потрібно оновити Wireless Earphones до версії 4.11.0 або новіше. Для інших смартфонів з операційною системою Android потрібно встановити програму HeyMelody версії 104.11.0 або новішу.

НЕПЕРЕВЕРШЕНА ЯКІСТЬ ЗВУЧАННЯ

Навушники оснащені великими динамічними драйверами діаметром 13.4 мм з титановим покриттям діафрагми. Завдяки ідеальному поєднанню зі своєю унікальною акустичною конструкцією, вони здатні видавати чудове звучання на будь-якій частоті. Насолоджуйтеся глибокими та насиченими басами, стійкими середніми частотами, а також максимально чистими та приємними високими частотами.



ENCO MASTER

Налаштуйте звучання навушників так, як вам подобається найбільше. Любите слухати рок, блюз, джаз, симфонічну музику або щось ще? Просто виберіть відповідні налаштування у просунутому еквалайзері та отримуйте ще більше задоволення від прослуховування улюблених композицій.

*Навушники підтримують Enco Master на смартфонах OPPO з ColosOS версії 11.0 або новіше. У разі потреби потрібно оновити Wireless Earphones до останньої версії. Власники смартфонів на операційній системі Android 7.0 або новіші можуть завантажити та встановити програму HeyMelody для більш гнучкого налаштування навушників.

ЧУДОВА АВТОНОМНІСТЬ

Насолоджуйтесь прослуховуванням аудіо цілий день. В OPPO Enco Air3i встановлено більш ємний та потужний акумулятор, який збільшив їхню автономність на 40%. Завдяки цьому час роботи навушників від одного заряду становить 5.5 годин, а заряджений кейс збільшує це значення до 35 годин. Використовуйте навушники без обмежень.




НАДНИЗЬКА ЗАТРИМКА

В OPPO Enco Air3i використовується технологія Bluetooth останнього стандарту (версії 5.3), яка забезпечуватиме стабільний зв'язок та передачу даних з будь-яким сучасним пристроєм. Затримка сигналу була знижена до 47 секунд, завдяки чому навушники миттєво підключатимуться і відмінно працюватимуть у будь-якій ситуації. Наднизька затримка також допоможе показувати кращі результати в іграх, оскільки звук буде швидше передаватися від пристрою до ваших OPPO Enco Air3i. А для додаткової зручності передбачено функцію використання лише одного навушника.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

OPPO Enco Air3i дасть вам можливість з максимальним комфортом використовувати їх як гарнітуру для спілкування з іншими людьми. Спеціальні мікрофони в навушниках здатні чітко вловлювати людський голос і відфільтровувати всі сторонні шуми, щоб співрозмовник міг чітко чути кожне слово під час дзвінка.

ТРЕНДОВИЙ ДИЗАЙН

Разом з OPPO Enco Air3i в комплекті поставляється напівпрозорий чохол-“желе”. Він ідеально поєднує в собі матове текстурне покриття та глянсову основу, щоб його можна було надійніше утримувати в руках, а також для захисту навушників від ударів та падінь. А зручна та стильна прозора кришка дозволить завжди побачити, чи знаходяться зараз OPPO Enco Air3i у кейсі.


НЕЙМОВІРНО ЛЕГКІ ТА КОМФОРТНІ

Вага кожного навушника становить лише 3.7 грамів. Така легкість дозволить вам дуже довго носити та використовувати їх без виникнення будь-якого дискомфорту чи втоми. А їхня ергономічна форма забезпечуватиме більш щільну посадку, завдяки чому OPPO Enco Air3i надійніше утримуватиметься у вухах, а прослуховування музики стане максимально комфортним.


ПРЕКРАСНА ВОДОСТІЙКІСТЬ

OPPO Enco Air3i надійно захищені від проникнення вологи всередину корпусу за сучасним стандартом IPX4. Тому навіть якщо ви потрапили під дощ, у спеку або любите займатися спортом під музику, то можете ні про що не переживати. Краплі води та поту ніяк не зможуть нашкодити вашим навушникам.

*На відміну від навушників зарядний кейс не є водонепроникним. Уникайте використання навушників під час інтенсивних фізичних навантажень, щоб не допустити їх пошкодження.



МИТТЄВЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Для сполучення навушників з вашим смартфоном вам достатньо просто підтвердити створення зв'язку у діалоговому вікні. Після цього OPPO Enco Air3i завжди автоматично підключатимуться до нього за частки секунди, як тільки ви відкриєте їх кейс.

*Швидке підключення доступне на смартфонах з ColofOS версії 11.0 або вище. Рекомендується оновити Wireless Earphones до останньої версії.



ПРОДУМАНЕ ТА ЗРУЧНЕ СЕНСОРНЕ КЕРУВАННЯ

Завдяки цій особливості ви з легкістю зможете контролювати відтворення музики та деякі інші функції за допомогою лише навушників. Області сенсорного керування були додатково покращені за допомогою матеріалу з матовим покриттям, що збільшило їхню чутливість.

Керування виконане дуже простим та інтуїтивним. Одне натискання дозволить поставити музику на паузу або запустити відтворення, подвійний тап дасть можливість увімкнути наступний трек, відповісти на дзвінок або завершити його, а також зробити фото на камеру смартфона. Потрійне натискання увімкне попередній музичний трек. Утримування пальця на лівому навушнику протягом 1 с буде зменшувати гучність, а правому — збільшувати. А тривале утримання понад 4 секунди переведе пристрій у режим створення пари.

*Одне натискання вимкнено за замовчуванням. Подвійне натискання для зйомки на камеру смартфона доступне лише в ColorOS 11.3 або новіших версіях.


HEYMELODY APP

Дана фірмова програма дозволить вам дуже гнучко налаштувати роботу ваших навушників. Змінюйте параметри еквалайзера, перевіряйте заряд акумулятора, налаштуйте керування дотиком та використовуйте багато інших корисних функцій.

*Додаток HeyMelody для iOS не підтримує модель OPPO Enco Air3i

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Радіус дії
10 м
Версія Bluetooth
5.3
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
вкладиші
Пульт керування
ні
Водостійкий корпус
IPX4
Діаметр динаміків
13.4 мм
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Тип мікрофона
динамічний
Конструкція мікрофона
вбудований
Спрямованість мікрофона
всеспрямований
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Чутливість мікрофона
-38 дБ
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Частотний діапазон навушників
20 - 20000 Гц
Мінімальна відтворювана частота
20 Гц
Максимальна відтворювана частота
20000 Гц
Чутливість навушників
128 дБ
Затримка звуку
47 мс
Активне шумопоглинання
з активним шумопоглинанням
Живлення
Тип живлення
кейс
Ємність акумулятора кейса
480 мАг
Ємність акумуляторів навушників
32 мАг
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 5.5 год
Час роботи з кейсом
до 35 год
Час заряджання кейса
2.5 год
Час заряджання навушників від кейса
1 год
Фізичні параметри
Колір
синій
Матеріал
пластик
Додаткові властивості
Призначення
для нього, для неї
Керування
керування відтворенням
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Oppo Enco Air3i Blue
Бездротові навушники Oppo Enco Air3i Blue
1 349 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових