з 09:00 до 21:00
Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Purple
Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Purple
2 699
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 5 PRO PURPLE 0
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 5 PRO PURPLE 1
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 5 PRO PURPLE 2
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 5 PRO PURPLE 3
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 5 PRO PURPLE 4
БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ XIAOMI REDMI BUDS 5 PRO PURPLE 5
Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Purple 6

Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Purple

Код: 871881
В наявності
2 999 грн
2 699 грн
Обраний колір: Purple

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Ловіть ритм улюблених треків

Навушники Redmi Buds 5 Pro гарантують імерсивний звук з додатковими режимами для ще більш реалістичного звучання. Функція активного шумозаглушення дає слухачеві можливість насолоджуватися улюбленими композиціями без звукових перешкод і стороннього шуму. 38 годин автономної роботи забезпечують можливість дивитися фільми, слухати аудіокниги або спілкуватися з близькими в тривалих подорожах і відрядженнях.

Високоякісне аудіо

Аудіодевайс має сертифікацію Hi-Res Audio. Підтримка аудіокодека LDAC із частотою дискретизації до 24 біт/96 кГц забезпечує звучання в якості Ultra HD із мінімальним рівнем спотворень. Бездротове аудіо високої роздільної здатності в навушниках Redmi Buds 5 Pro відкриває музичний світ із зовсім іншого боку.

Динамік зі спеціальною конструкцією

Модель оснащена подвійним коаксіальним драйвером. Конструкція складається з 11-міліметрового низькочастотного динаміка з діафрагмою з титану та 10-міліметрового керамічного п'єзоелектричного елемента. Такий тандем забезпечує звук без перешкод на всіх частотах. Слухач насолоджується Hi-Fi звучанням треків із глибокими басами, виразними середніми та чистими високими частотами, перехід між якими вирізняється плавністю.

Максимальне занурення в контент

Використовуючи навушники Redmi Buds 5 Pro, ви насолоджуєтеся винятковим звуковим супроводом. Гарантовано максимальне занурення в гущу подій і захопливий звук під час перегляду фільмів і серіалів на смартфоні, планшеті, ноутбуці. Для зручності користувачів створено два окремі режими: музичний, що надає можливість відчути атмосферу присутності на концерті, і відеорежим для відтворення об'ємного звучання, як у кінотеатрі.

Вишуканий дизайн і приємні текстури

Корпус зарядного кейса має ергономічну обтічну форму й ультракомпактні габарити. Користувач може з комфортом носити його в кишені або в сумці, рюкзаку. Гладеньке полірування або текстурованість поверхонь пристрою дають користувачеві можливість вибору, щоб підкреслити власну індивідуальність.

Шумозаглушення на найвищому рівні

Покращена технологія активного шумозаглушення забезпечує відсікання сторонніх звуків на рівні 52 дБ. Слухач може спокійно насолоджуватися музикою без зміни фокуса уваги навіть у публічних місцях. Технологія придушення шуму охоплює більше звукових частот і працює в декількох сценаріях: легкому, що підійде для бібліотеки, середньому, оптимальному для кафе, і глибокому, що підходить для вокзалів і аеропортів.

Обирайте режим прозорості під свій запит

Базовий рівень прозорості дає можливість чути буквально все, що відбувається навколо. Режим Amplify Voices оптимальний для розмов: він уловлює деталі голосу, посилюючи та передаючи його максимально чітко й гучно. У режимі поліпшення навколишнього звуку користувач може деталізовано чути людей поруч або машини, що наближаються.

Продумана система мікрофонів

У конструкції навушників передбачено три мікрофони, які доповнені алгоритмом шумозаглушення на основі штучного інтелекту. Це дає можливість за секунди виявити й усунути сторонні звуки для максимально чіткого зв'язку навіть у гучному публічному місці. Завдяки застосунку Xiaomi Earbuds можна одним дотиком виконати персоналізований тест на шумозаглушення та скористатися його результатами.

Насолоджуйтеся музикою скільки захочете

На одному заряді навушники Redmi Buds 5 Pro працюють протягом 10 годин. Із зарядним кейсом тривалість автономної роботи збільшується до 38 годин. Технологія швидкого заряджання дає можливість зарядити девайс протягом 5 хвилин, щоб слухати музику ще 2 години. Надтривалий час роботи аудіодевайса відкриває незліченну кількість сценаріїв використання, починаючи від тренувань і закінчуючи тривалими поїздками.

Управління в один дотик

Навушники оснащені сенсорною областю для максимально комфортного та персоніфікованого керування пристроєм. Натисніть двічі, щоб відповісти на дзвінок або завершити розмову, а також поставити трек на паузу. Триразове натискання вмикає наступний файл. Якщо затиснути панель і трохи почекати, то можна керувати прозорістю й активним шумозаглушенням. Також відтворення треку автоматично зупиняється, коли ви виймаєте навушники з вух.

Зручні та ергономічні

Делікатні текстури забезпечують комфорт під час використання Redmi Buds 5 Pro: зручна посадка, щільне прилягання без надмірного тиску та тертя дають можливість носити аудіодевайс упродовж кількох годин. Вони надійно фіксуються у вушних каналах, тому підходять для використання під час занять активними видами спорту.

Візьміть від навушників максимум

Смарт-з'єднання аудіодевайса з двома пристроями одночасно дає можливість відповісти на дзвінок, поки ви дивитеся відео на планшеті або ПК, щоб ще швидше змінювати види діяльності. Еквалайзер у додатку Xiaomi Earbuds віддає якість звучання повністю під контроль слухача. Пило- та водонепроникність за стандартом IP54 захищає корпус від попадання пилу та крапель вологи. Беріть навушники з собою на інтенсивне тренування або прогулянку в негоду.

Характеристики
Підключення
Тип бездротового підключення
Bluetooth
Радіус дії
10 м
Версія Bluetooth
5.3
Специфікація Bluetooth
LDAC
Комплектація
навушники, гарантійний талон, зарядний кейс, інструкція
Конструкція
Вид
навушники TWS (2 окремо)
Тип конструкції
герметичні ("затички")
Пульт керування
так
Водостійкий корпус
IP54
Діаметр динаміків
10 мм, 11 мм
Конструкція випромінювача
динамічний
Тип кріплення
внутрішньоканальне
Мікрофон
Наявність мікрофона
навушники з мікрофоном
Конструкція мікрофона
вбудований
Шумозаглушення мікрофона
із шумозаглушенням
Чутливість мікрофона
43 дБ
Звук
Тип акустичного оформлення
закриті
Опір
16 Ом
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Тип акумулятора
Li-ion
Тип роз'єму
USB Type-C
Час роботи в режимі відтворення
до 10 год
Час роботи з кейсом
до 38 год
Фізичні параметри
Колір
фіолетовий
Додаткові властивості
Призначення
для нього, для неї
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Purple
Бездротові навушники Xiaomi Redmi Buds 5 Pro Purple
2 999 грн 2 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових