з 09:00 до 21:00
USB-хаб Baseus Four-Screen Multifunctional CAHUB-HG0G Dark Gray
USB-хаб Baseus Four-Screen Multifunctional CAHUB-HG0G Dark Gray
USB-ХАБ BASEUS FOUR-SCREEN MULTIFUNCTIONAL CAHUB-HG0G DARK GRAY 0
USB-ХАБ BASEUS FOUR-SCREEN MULTIFUNCTIONAL CAHUB-HG0G DARK GRAY 1
USB-ХАБ BASEUS FOUR-SCREEN MULTIFUNCTIONAL CAHUB-HG0G DARK GRAY 2
USB-ХАБ BASEUS FOUR-SCREEN MULTIFUNCTIONAL CAHUB-HG0G DARK GRAY 3
USB-ХАБ BASEUS FOUR-SCREEN MULTIFUNCTIONAL CAHUB-HG0G DARK GRAY 4
USB-ХАБ BASEUS FOUR-SCREEN MULTIFUNCTIONAL CAHUB-HG0G DARK GRAY 5
USB-хаб Baseus Four-Screen Multifunctional CAHUB-HG0G Dark Gray 6

USB-хаб Baseus Four-Screen Multifunctional CAHUB-HG0G Dark Gray

Код: 597390
Закінчився
Продано
Опис

Опис

Функціональний концентратор Baseus Working Station Four-Screen Multifunctional Type-C Hub Adapter буде корисним для підтримки декількох пристроїв вдома та в офісі. Він дозволить вам вільно використовувати багато пристроїв одночасно. Він має 16 різних входів, тому ви можете забути про недостатню кількість портів на вашому комп'ютері. Він включає в себе такі порти, як, наприклад, 4K HDMI 2x, порт дисплея, тому ви можете підключити кілька моніторів одночасно.

16 портів

Робоча станція Baseus вирішує проблему недостатньої кількості портів, оскільки має 16 портів. Вхід для карт SD/TF підтримує накопичувачі з максимальною ємністю 2 ТБ. USB-порти дозволяють швидко переносити фільми або фотографії і підключати, наприклад, флеш-накопичувач. Також є аудіопорт для підключення колонок або навушників і порти HDMI і DP для підключення декількох дисплеїв одночасно. Порт RJ45 забезпечує швидке та стабільне підключення до Інтернету, а порт DP підтримує швидку зарядку потужністю 100 Вт.

Зручна експлуатація

Ви можете розмістити док-станцію вертикально або покласти її на підставку, оскільки CAHUB-HG0G має підставку, яку можна зняти в будь-який час. Розміщення док-станції на підставці заощадить більше місця на невеликому столі. Якщо ви хочете, щоб станція була менш помітною, ви можете розмістити її під вузькою полицею на вашому столі.

Виводьте зображення одночасно на 4 монітори

Станція сумісна з такими операційними системами, як Mac OS і Windows, тому ви можете легко підключити її до ноутбука за допомогою порту HDMI і порту дисплея. Ви можете виводити зображення в режимі дзеркального відображення або розширення робочого столу. Завдяки якості 4K Ultra HD зображення точно відтворює кольори та деталі, без заїкань і затримок. А завдяки 3,5-мм аудіовходу ви можете слухати улюблену музику в неймовірній якості без шуму та перешкод.

Швидка передача даних

Хаб забезпечує надзвичайно швидку передачу даних. Завдяки портам USB 3.0 ви можете передавати всі важливі файли та документи зі швидкістю 5 Гбіт/с, а через USB 2.0 - зі швидкістю 480 Мбіт/с. Також передавайте фото, відео та інші файли на надзвичайно високій швидкості з роздільною здатністю 4K. За допомогою порту HDMI ви можете дивитися улюблені фільми та телепередачі на великому екрані в ідеальній якості 4K.

Швидке та стабільне з'єднання з мережею

Док-станція забезпечує стабільне та швидке мережеве з'єднання завдяки порту RJ45. Вона підтримує мережеве з'єднання зі швидкістю до 1000 Мбіт/с, що є більш ефективним, ніж бездротова мережа. Порт RJ45 ідеально підходить для завантаження фільмів або великих файлів.

Широка сумісність

Док-станція сумісна з низкою пристроїв з портом USB або USB-C, таких як ноутбуки, телефони, навушники та колонки. Ви також можете підключити CAHUB-HG0G до комп'ютерної клавіатури або миші, лампи, вентилятора, зовнішнього акумулятора тощо. У пакувальному списку ви також знайдете заглушки, які можна легко замінити за потреби.

Міцне покриття

Станція виготовлена з алюмінієвого сплаву, що робить її стійкою до подряпин та іржі, а також забезпечує ефективне розсіювання тепла. Для зручності порти розташовані з обох боків хаба. Силіконова накладка на дні запобігає ковзанню. Завдяки компактному і тонкому дизайну CAHUB-HG0G не займе багато місця на вашому столі.

Характеристики
Основні
Роз'єм підключення
USB Type-A 3.0
Форм-фактор
зовнішній
Роз'єми
Підтримка карт пам'яті
Micro SD, SD
Кількість і тип USB портів
4 x USB Type-С 3.0, 3 х USB Type-A 3.0
Додаткові роз'єми
1 x 3.5mm audio jack, 2 х DisplayPort, 2 x HDMI, 1x RJ45
Загальна кількість портів
16
Додаткові властивості
Живлення
від мережі
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

USB-хаб Baseus Four-Screen Multifunctional CAHUB-HG0G Dark Gray
USB-хаб Baseus Four-Screen Multifunctional CAHUB-HG0G Dark Gray
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових