з 09:00 до 21:00
Валіза Xiaomi Ninetygo Gray (6970055340083) PC Luggage 24' 64 л на 4-х коліщатах
Валіза Xiaomi Ninetygo Gray (6970055340083) PC Luggage 24' 64 л на 4-х коліщатах
ВАЛІЗА XIAOMI NINETYGO GRAY (6970055340083) PC LUGGAGE 24' 64 Л НА 4-Х КОЛІЩАТАХ 0
ВАЛІЗА XIAOMI NINETYGO GRAY (6970055340083) PC LUGGAGE 24' 64 Л НА 4-Х КОЛІЩАТАХ 1
ВАЛІЗА XIAOMI NINETYGO GRAY (6970055340083) PC LUGGAGE 24' 64 Л НА 4-Х КОЛІЩАТАХ 2
ВАЛІЗА XIAOMI NINETYGO GRAY (6970055340083) PC LUGGAGE 24' 64 Л НА 4-Х КОЛІЩАТАХ 3
ВАЛІЗА XIAOMI NINETYGO GRAY (6970055340083) PC LUGGAGE 24' 64 Л НА 4-Х КОЛІЩАТАХ 4

Валіза Xiaomi Ninetygo Gray (6970055340083) PC Luggage 24' 64 л на 4-х коліщатах

Код: 358513
Закінчився
Продано
Опис

Корпус валізи Xiaomi Ninetygo PC Luggage 24 '' повністю вироблений із полікарбонату від компанії Bayer Makrolon, що дає змогу досягти гарних вагових показників, також він має тришарову композитну структуру, стійку щодо стискання і розтягування, та допоможе уникнути сильних деформацій у разі падіння валізи. Текстура поверхні спеціально розроблена так, що з безлічі точкових опуклостей утворює рисунок зі стільниками. Така структура відштовхує воду та запобігає появі подряпин. Підкладка виготовлена з поліестеру.

Ручка валізи має три ступені регулювання висоти та підійде для людини з будь-якою комплекцією та зростом. Ручка зроблена зі 100% сплаву анодованого алюмінію, що неабияк подовжує термін експлуатації. Також вас потішать вбудовані безшумні колеса, що дає змогу зробити транспортування простим і комфортним.

Валіза Xiaomi Ninetygo PC Luggage має вбудований TSA-замок, створений за стандартами адміністрації транспортної безпеки США, що дає змогу залишати важливі документи й особисті речі без жодних побоювань. Початковий код "000". Звичайно, ви можете настроїти той пароль, який знатимете тільки ви. Подорожуйте з комфортом і легкістю. Ви зможете укомплектувати валізу так, як вам зручно. Водночас він буде максимально збалансований, що також дає змогу полегшити процес переміщення.

Надміцний полікарбонат Makrolon. Тришаровий матеріал із композитним просоченням.
Виробник поставив собі за мету зробити валізу Xiaomi Ninetygo PC Luggage особливо міцною. Для цього для її виготовлення використовувався матеріал Makrolon від німецької марки Bayer (3 шари). Це особливий клас полікарбонату, який добре витримує високі та низькі температури (від -110 °C до +120 °C), не боїться механічних навантажень, подряпин, падіння й корозії. Makrolon витримує навіть випробування градом. Тому така валіза завжди матиме новенький вигляд, навіть після багатьох подорожей. На ньому не утворюватимуться вм'ятини, тріщини та подряпини. Зверху виріб покрито композитним розчином для захисту від іржі, цвілі, вогню та інших шкідливих чинників.

Рельєфна структура для ідеального зовнішнього вигляду.
Корпус виробу має рельєфне сітчасте покриття. Це дає ефект приглушеного блиску. Завдяки такій фактурі на поверхні валізи не залишатимуться відбитки пальців, подряпини та пил. Також із двох сторін видно фігурні вм'ятини — це ребра жорсткості, які допомагають виробу тримати форму та протистояти механічним навантаженням.

Колеса з TPE — міцні, маневрові, безшумні.
Колеса — одна з найуразливіших частин валізи, адже на них припадає велике навантаження. У Xiaomi Ninetygo PC Luggage ці деталі зроблені з каучукоподібного полімерного матеріалу TPE. За своїми властивостями він подібний до гуми — так само пружний, тому під час їзди колеса не видаватимуть шум. TPE також вирізняється підвищеною міцністю. Колеса щільно зафіксовані фурнітурою, яка не дає їм розхитатися. Кулькові підшипники забезпечують вільний поворот на 360°, тому валіза дуже маневрова, вона слухняно наслідуватиме будь-які ваші рухи.

Регулюйте ручку, як вам зручно.
Телескопічна ручка у валізі Xiaomi Ninetygo PC Luggage встановлюється в чотирьох різних положеннях за висотою. Вона зроблена з надміцного анодованого алюмінію, тому ви можете бути впевнені в тому, що ручка не зламається у найнезручніший момент. Ця деталь покрита порошковою фарбою, стійкою до стирання й подряпин. Навіть через багато років експлуатації ручка не матиме заношеного вигляду.
Усі елементи телескопічної конструкції щільно прилягають один до одного, вони не хитаються й не розбовтуються. Відхилення від основної осі не перевищує 1.5 см.

Популярний замок TSA.
Надійно захищає від несанкціонованого розкривання та підходить для митного контролю.
Валіза Xiaomi Ninetygo PC Luggage закривається на кодовий замок TSA. Це єдиний кодовий замок, дозволений американським митним контролем. Як відомо, щоб уникнути терористичних актів, інспектора вибірково перевіряють багаж без відома пасажирів. Замок TSA відмикається універсальною відмичкою, тому вам не зламають валізу. А ось злодії не зможуть впоратися з замком, якщо не дізнаються його код.

Містка, зручна.
Головна функція валізи — вмістити максимум речей. Xiaomi Ninetygo PC Luggage має об'єм 64 літри — цього вистачить на кілька комплектів одягу й білизни, ноутбук, фотоапарат, 2 фени, 2 пари взуття, і ще залишиться місце для важливих дрібниць. Візьміть усе, що треба для комфортної подорожі.

Грамотно організований внутрішній простір
Усередині ви знайдете 5 містких відсіків для різних предметів. Спеціальні відділення для дрібної техніки закриваються на блискавку, тепер ґаджети не випадатимуть і не «бродитимуть» у валізі. Інші відсіки створені для роздільного зберігання одягу, взуття та спідньої білизни. Коли все настільки грамотно організовано, ви швидко знайдете потрібну річ.

Оббивка виготовлена з міцного поліестеру
Відсіки та внутрішня оббивка зроблені з міцного поліестеру, є додаткові елементи із сітки й блискавки. Усі матеріали добре зарекомендували себе в повсякденному використанні, вони не вбирають сторонніх запахів і в разі потреби легко миються. Виріб пошитий якісно, всі шви добре закріплені.

Характеристики
Основні
Тип
валіза
Об'єм
64 л
Ручка
висувна ручка
Додаткові параметри
Замок
з кодовим замком
Кількість коліс
4 колеса
Фізичні параметри
Матеріал
полікарбонат
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Валіза Xiaomi Ninetygo Gray (6970055340083) PC Luggage 24' 64 л на 4-х коліщатах
Валіза Xiaomi Ninetygo Gray (6970055340083) PC Luggage 24' 64 л на 4-х коліщатах
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових