з 09:00 до 21:00
Підігрів сидінь GT GT H03 Black
Підігрів сидінь GT GT H03 Black
ПІДІГРІВ СИДІНЬ GT GT H03 BLACK 0
ПІДІГРІВ СИДІНЬ GT GT H03 BLACK 1
ПІДІГРІВ СИДІНЬ GT GT H03 BLACK 2

Підігрів сидінь GT GT H03 Black

Код: 371855
Закінчився
Продано
Опис

Вбудований підігрів — найкращий варіант для системи обігріву автомобільного крісла. Така система абсолютно не порушує ергономіку салону автомобіля й водночас має найкращі показники ККД і швидкості нагріву, порівнюючи з моделями-накидками. Модель GTH03 — одна з найнадійніших варіантів вбудованих систем підігріву сидіння на ринку. Крім класичних переваг подібних виробів така модель має ще й оригінальну круглу форму кнопки-контролера, яка стане чудовим доповненням в інтер'єрі салону автомобіля.

Технічні параметри

GT H03 — це вбудована система підігріву, призначена для одного сидіння. У комплект входить дві нагрівальні мати, розміром 27 ? 46 см кожна. Це дає змогу рівномірно прогріти як спинку, так і саме сидіння автомобіля. Розмір мат підібраний у такий спосіб, що підігрів можна встановити практично в будь-яку сучасну модель авто.

Ще одна важлива складова системи — це блок дротів для під'єднання. Система приєднується безпосередньо до бортової мережі автомобіля, що дає змогу звільнити прикурювач. До того ж якість провідні повністю відповідає споживаному навантаженню, що робить систему дуже надійною. Як нагрівальний елемент для мат використовується вуглецеве волокно. Це дуже ефективний і міцний матеріал. Він, з одного боку, у рази підвищує швидкість прогрівання сидіння, з іншого — дуже довговічний.

Керування

Регулюється система підігріву за допомогою спеціальної круглої кнопки, розмір видимої частини якої становить 23 ? 23 мм. Установити кнопку можна в будь-якому зручному для водія або в штатному місці, передбаченому заводом-виробником. Крім цього кнопка оснащена м'якою підсвіткою, що дає змогу керувати системою в темний час доби максимально комфортно.

Підігрів сидіння GT H03 працює в трьох режимах потужності. Цього більш ніж досить для забезпечення комфортної температури під час поїздок за різних погодних умов. Перемикаються режими почерговим натисканням. Після першого натискання активується найпотужніший режим для швидкого прогрівання, потім середній і потім уже низький — для підтримки приємної температури під час руху автомобіля. Четверте натискання вимикає підігрів. Крім цього модель оснащена спеціальною системою захисту. Вона вимикає підігрів у разі перевищення допустимого температурного порога в 65 °C.

Дизайн

Система вбудовувана. Це означає, що вона монтується під оригінальну обшивку сидіння й стає зовсім не видною. Отже, не тільки зберігається цілою загальна дизайнерська концепція салону, але ще й надійно фіксуються мати, які тепер, на відміну від моделей накидок, не потрібно буде постійно поправляти.

GT H03 — це ефективна модель підігріву сидіння автомобіля. Вона дає вам змогу насолоджуватися комфортною температурою в холодну пору року, водночас абсолютно не порушуючи ергономіку та дизайн салону автомобіля.

Характеристики
Розміри елемента для сидіння, см
Розміри елемента для спинки
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Підігрів сидінь GT GT H03 Black
Підігрів сидінь GT GT H03 Black
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових