з 09:00 до 21:00
Веб-камера Logitech Stream Edition 960-001194 Black 9.0 Мп з мікрофоном 4K
Веб-камера Logitech Stream Edition 960-001194 Black 9.0 Мп з мікрофоном 4K
10 299

Веб-камера Logitech Stream Edition 960-001194 Black 9.0 Мп з мікрофоном 4K

Код: 189005
В наявності
10 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 36 місяців
Опис

Підтримка формату Ultra HD 4K
Вловлює найдрібніші нюанси міміки під час записування відео у форматі Full HD, якість якого не втрачається навіть у разі збільшення масштабу. Завдяки підтримці розширеного динамічного діапазону (HDR) камера передає яскраві та соковиті кольори навіть за слабкого освітлення. Якість зображення тут учетверо вища, порівнюючи з форматом Full HD; крім того, камера автоматично підлаштовується під яскравість освітлення, так що картинка не виявиться затемненою у разі освітлення ззаду або під час переходу з вулиці в приміщення.

Надвисока частота кадрів у форматі HD
Транслюйте реалістичне відео у форматі 1080p з надвисокою частотою 60 кадрів на секунду, завдяки якій у кадр потрапить кожна яскрава мить. Крім того, висока частота зміни кадрів незамінна в тих випадках, коли потрібно показати кульмінаційні моменти в режимі сповільненого знімання.

Оптимізація для відеотрансляцій
Камера Brio Stream призначена насамперед для потокового передавання даних. Тому записування відбувається з високою частотою кадрів за будь-якого освітлення без жодних затримок, щоб трансляція ігор проходила без збоїв. Параметри відеозв'язку також вражають: пристрій забезпечує чіткість зображення і плавну зміну кадрів, а також природне передавання кольорів.

Широке регульоване поле огляду
Вибирайте поле огляду — широке, що захоплює чималу частину фону (90°), або вузьке, коли камера фокусується на об'єкті знімання (65° або 78°). Камера передає зображення професійної якості, навіть якщо в приміщенні безлад — для цього скористайтеся функцією нейтралізації фону. Виберіть один із трьох режимів нейтралізації фону AI (розмиття, видалення або заміна фону).

Преміумліцензія XSplit терміном на 12 місяців
Компанія Logitech у співпраці з XSplit розробила універсальне рішення для потокового мовлення в реальному часі, яке передає відео у форматі 4K з високою частотою кадрів.

Миттєвий вхід за допомогою Windows Hello
Забудьте про те, що потрібно запам'ятовувати паролі — завдяки функції розпізнавання облич Windows Hello вхід на комп'ютер завжди буде простим і безпечним.

Все в одному для зручності створення відеоконтенту
ПЗ Logitech Capture дає змогу почати записування відео високої якості вже за секунду після під'єднання нової вебкамери. За допомогою зручного єдиного інтерфейсу можна задавати параметри записування, змінювати параметри камери й навіть створювати відео з вертикальним розташуванням картинки.

Характеристики
Основні
Розширення відео
4096 x 2160
Частота кадрів
60 к/с
Сенсор
CMOS
Оснащення
Кріплення
настільне
Підключення
Інтерфейс підключення
USB 3.0
Додаткові можливості
Особливості
вбудований мікрофон, автофокусування
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Веб-камера Logitech Stream Edition 960-001194 Black 9.0 Мп з мікрофоном 4K
Веб-камера Logitech Stream Edition 960-001194 Black 9.0 Мп з мікрофоном 4K
10 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових