з 09:00 до 21:00
Велосипедна мигалка Fenix BC05R BC05RV20 V2.0
Велосипедна мигалка Fenix BC05R BC05RV20 V2.0
1 040
ВЕЛОСИПЕДНА МИГАЛКА FENIX BC05R BC05RV20 V2.0 0
ВЕЛОСИПЕДНА МИГАЛКА FENIX BC05R BC05RV20 V2.0 1
ВЕЛОСИПЕДНА МИГАЛКА FENIX BC05R BC05RV20 V2.0 2
ВЕЛОСИПЕДНА МИГАЛКА FENIX BC05R BC05RV20 V2.0 3
ВЕЛОСИПЕДНА МИГАЛКА FENIX BC05R BC05RV20 V2.0 4

Велосипедна мигалка Fenix BC05R BC05RV20 V2.0

Код: 591818
В наявності
1 040 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Задня велофара Fenix BC05RV2. 0 ANSI.

  • Дистанція 50 м
  • Ударостійкість 1.5 м
  • Водонепроникність IP66
  • Розмір 51 мм (Довжина) х 22 мм (ширина) х 22 мм (Висота)
  • Вага 19 г (з урахуванням вбудованого акумулятора)
  • Комплектація Fenix BC05R V2. 0, ремінь для встановлення на велосипед, кліпс, кабель USB Type-C, посібник користувача, гарантійний талон.
  • Елементи живлення Вбудований LI-pol акумулятор 400 мА·год
  • Матеріал корпусу Пластик
  • Тип оптичної системи Покриття корпусу
  • Паковання Блістер
  • Кнопка на корпусі
  • Перемикання режимів Кнопка на корпусі

Fenix ??BC05RV2. 0: Ліхтар моделі Fenix BC05R V2.0 є вдосконаленою версією попередньої велофари. Це досить невелика задня акумуляторна велофара з червоним світлом, зроблена для професіоналів і аматорів. Порівнюючи з попередньою моделлю, ця фара отримала яскравіше освітлення — на 50% більше, збільшили й час роботи — аж на 67%, а також виріс кут огляду — зі 120 до 180 градусів, на 50%. Невеликий велосипедний ліхтарик видно в темряві далеко на трасі. Максимальний світловий потік становить 15 люменів, велосипедний ліхтар подасть необхідний сигнал. Кут освітлення сягає 180 градусів. Отже, ваша поїздка на велосипеді вночі стає безпечнішою, а ви отримуєте спокій під час їзди в темряві. Модель ліхтаря Fenix BC05R V2.0 може швидко заряджатися за допомогою інтерфейсу USB Type-C. вбудований літієво-полімерний акумулятор ємністю 400 мА·год гарантує тривалість роботи до 120 годин.

З наявним затискачем для тіла універсальна задня велофара може застосовуватися як нагрудний ліхтар або ліхтар для рюкзака. У ліхтарі використано п'ять світлодіодів, і вони дають червоне освітлення. Дальність променя сягає 50 метрів. Світло від ліхтаря видно на відстані до 230 метрів. Велофару зручно закріпити за допомогою силіконового ремінця з гарною еластичністю. Ремінець досить міцний і надійний, оптимальний для підсідельних штирів різного діаметра, а саме, 20-25, 25-30, 30-35 міліметрів. Керування ліхтарем Для вмикання моделі, затисніть і утримуйте кнопку упродовж половини секунди, щоб вимкнути, потрібно виконати ту саму дію. Для вибору необхідного режиму за увімкненого світла клацніть один раз на кнопку, відбудеться переміщення між рівнями Low > Low Flash (slow) > Low Flash (fast) > High > High Flash (slow) > High Flash (fast).

Режим У ліхтарі передбачені шість різних режимів роботи. Low. Світловий потік становить п'ять люменів, тривалість роботи в цьому режимі — 16 годин, інтенсивність потоку сягає трьох кандел. Low Flash (slow). Яскравість становить п'ять люменів, тривалість світіння — 80 годин, інтенсивність світлового потоку сягає трьох кандел. Low Flash (fast). Яскравість освітлення — 5 люменів, тривалість роботи — 120 годин, інтенсивність освітлення становить три кандели. High. Яскравість освітлення досягає 15 люменів, тривалість роботи в цьому режимі — чотири з половиною години, інтенсивність світлового потоку становить 9 кандел. High Flash (slow). Світловий потік становить 15 люменів, тривалість роботи в цьому режимі — 25 годин, інтенсивність освітлення досягає 9 кандел. High Flash (Fast). Світловий потік — 15 люменів, тривалість роботи в цьому режимі — 35 годин, інтенсивність освітлення — 9 кандел. * Усі зазначені параметри світіння ліхтаря вдалося отримати під час проведення лабораторних випробувань. Використали літієво-полімерну батарейку ємністю 400 міліампер-годин, температура досягала 21 +- 3 градуси Цельсія, а вологість повітря — приблизно 50-80 відсотків. За інших умов довкілля, а також залежно від залученого акумулятора, реальні показники свічення ліхтаря можуть відрізнятися від наведених. Для того, щоб повністю зарядити акумулятор через USB Type-C, вам потрібно лише півтори години. Тут є опція індикації ступеня зарядженості акумулятора. За вимкненого освітлення необхідно натиснути на Перемикач, і буде показаний стан батареї — індикатор засвітиться на три секунди.

Якщо зелене світло горить стабільно, то рівень заряду — 100-85%. Якщо блимає зеленим, це означає, що рівень зарядженості досягає 85-50%. Стабільне червоне світло показує, що рівень заряду знизився до 50-25%. Миготливе червоне світло показує, що заряду залишилося вкрай мало, 25-0%, і потрібно відразу заряджати акумулятор. Також є функція сповіщення про низьку напругу. Якщо рівень напруги становить менш ніж 25% від загального рівня, індикатор засвічується червоним для інформування про потребу підзаряджання. Для забезпечення повноцінного світіння ліхтаря світло не гасне автоматично та горітиме до моменту, поки не розрядиться батарейка. Фізичні параметри ліхтаря Корпус моделі зроблений із міцного, стійкого до бризок води, матеріалу, ліхтар вирізняється ультракомпактним та модним зовнішнім виглядом. Ступінь водостійкості цієї моделі IP66. Сильний дощ не завадить ліхтареві та не виведе його з ладу. Крім того, він досить міцний для того, щоб легко перенести падіння з висоти півтора метра.

Розміри становлять 51х22х22 мм, важить 28 грамів, з огляду на вагу акумулятора. Характеристика: невелика велофара для застосування в туризмі, різних видах активного відпочинку; світловий потік: 15 люменів; відстань променя — 50 метрів; помітна на дистанції до 230 метрів; кут освітлення становить 180 градусів; шість рівнів світіння ліхтаря; п'ять світлодіодів із червоним освітленням; світить на внутрішньому акумуляторі ємністю 400 мА·год; заряджання через USB Type-C; повністю заряджається за півтори години; один перемикач для простого та швидкого керування; є опція визначення рівня заряду акумулятора; є функція сповіщення про низьку напругу; ступінь стійкості до вологи: IP66; у поєднанні із затискачем для корпусу може бути використана як ліхтар для рюкзака, нагрудного варіанта; розміри моделі: 51х22х22 міліметра; важить 28 грамів. Увага! Ліхтар є джерелом яскравого світла, тому не можна спрямовувати його в очі людині або тваринам, щоб уникнути травми.

Світлодіоди в цьому ліхтарі не підлягають заміні, тому після закінчення терміну експлуатації діодів потрібно купувати новий ліхтар. Якщо будь-яка інформація, представлена в посібнику, зміниться, то нова версія матиме чинність, порівнюючи з попередньою. Фірма Fenix не надсилає клієнтам новий посібник в разі змін у старій версії інструкції.

Офіційна гарантія На цей ліхтар компанія дає гарантію 2 роки після купівлі.

Характеристики Велосипедна мигалка Fenix BC05R BC05RV20 V2.0
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Велосипедна мигалка Fenix BC05R BC05RV20 V2.0
Велосипедна мигалка Fenix BC05R BC05RV20 V2.0
1 040 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових