з 09:00 до 21:00
Відеодомофон Slinex SL-07IPHD Silver White
Відеодомофон Slinex SL-07IPHD Silver White
ВІДЕОДОМОФОН SLINEX SL-07IPHD SILVER WHITE 0
ВІДЕОДОМОФОН SLINEX SL-07IPHD SILVER WHITE 1
ВІДЕОДОМОФОН SLINEX SL-07IPHD SILVER WHITE 2
ВІДЕОДОМОФОН SLINEX SL-07IPHD SILVER WHITE 3
ВІДЕОДОМОФОН SLINEX SL-07IPHD SILVER WHITE 4
ВІДЕОДОМОФОН SLINEX SL-07IPHD SILVER WHITE 5

Відеодомофон Slinex SL-07IPHD Silver White

Код: 495770
Закінчився
Продано
Опис

Віддалене керування в поєднанні з вишуканим дизайном
7-дюймовий представник дизайнерської лінійки SL з функцією переадресації виклику на смартфон. Керуйте пристроєм за допомогою мобільного застосунка або сенсорних кнопок.

Модель має 7-дюймовий екран, що дає змогу легко розглянути те, що відбувається на вулиці або в приміщенні. SL-07IPHD дуже зручний у використанні тим, що можливе під'єднання до Інтернету через Wi-Fi або Ethernet для керування за допомогою програми на вашому мобільному телефоні, планшеті або з браузера ПК.

Система дає змогу приєднати одночасно дві викличні панелі, а також дві аналогові відеокамери. Обидві панелі виклику живляться від домофона, але для камер потрібен окремий блок живлення. У SL-07IPHD налаштоване автоматичне записування під час вхідного виклику, отже, ви завжди будете в курсі того, хто прийшов до вас, поки вас не було вдома. У будь-який момент ви зможете подивитися всі відеозаписи в архіві за допомогою ПК/мобільного/планшета. Ви також можете вибрати свою мелодію для кожної панелі виклику з 16 наданих.

Зовнішній вигляд пристрою та дисплей
Домофон SL-07IPHD, як яскравий представник серії SL, розроблявся з окремою увагою до деталей і зовнішнього вигляду загалом. Його витончений корпус виготовлений із використанням відполірованого алюмінію і скла. Жодних витичних кнопок, всі основні елементи керування сенсорні. Блакитна підсвітка додає домофону певної елегантності.

SL-07IPHD передбачає настінний накладний тип кріплення, а наявність вбудованого блока живлення дасть змогу легко встановити домофон без жодних додаткових маніпуляцій для проведення живлення.

Характеристики
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Відеодомофон Slinex SL-07IPHD Silver White
Відеодомофон Slinex SL-07IPHD Silver White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових