з 09:00 до 18:00
Відеокамера Sony HDR-CX405B Black (HDRCX405B.CEL)
Відеокамера Sony HDR-CX405B Black (HDRCX405B.CEL)
ВІДЕОКАМЕРА SONY HDR-CX405B BLACK (HDRCX405B.CEL) 0
ВІДЕОКАМЕРА SONY HDR-CX405B BLACK (HDRCX405B.CEL) 1
ВІДЕОКАМЕРА SONY HDR-CX405B BLACK (HDRCX405B.CEL) 2
ВІДЕОКАМЕРА SONY HDR-CX405B BLACK (HDRCX405B.CEL) 3

Відеокамера Sony HDR-CX405B Black (HDRCX405B.CEL)

Код: 486480
Закінчився
Продано
Опис

За високими технологіями відеокамери Handycam сховано тонке знання людської природи — прагнення до творчості, творення, співпереживання і винаходження нових способів пробудити емоції. Крім того, у цій відеокамері втілили концепцію простої та зручної роботи, не шкодячи функційності. Команда розробників Sony намагалася перетворити фільмування на нескладну та захопливу справу. Зустрічайте нову Handycam — не просто нову відеокамеру, але новий спосіб перетворити радість творчості в щось відчутне й пробудити найкраще в дорогих для вас людях.

Чіткіші знімки під час знімання в русі
Оптичний стабілізатор Optical SteadyShot з інтелектуальним активним режимом
Чіткіші кадри під час запису в русі та під час фільмування з великим коефіцієнтом збільшення. Поліпшена технологія стабілізації зображення компенсує ефект тремтіння камери втринадцятеро ефективніше, ніж стандартний стабілізатор.

Функція одночасного запису у двох форматах
Паралельний запис відео у двох форматах — у форматі XAVC S або AVCHD для максимальної якості та у форматі MP4. Отже, ви завжди матимете невеликий файл, готовий для миттєвого обміну, і файл професійної якості для подальшого редагування.

Прогресивний режим запису
Новий рівень чіткості відеозапису, якщо порівняти із записом у режимі черезрядкового розгорнення — тепер можна записувати відеосюжети у форматі Full HD 60p/50p у режимі прогресивного розгортання. Зображення виходить так само плавним, як на відео з частотою кадрів 60p/50p, водночас кожен кадр записано як один повноцінний знімок. Тому вийнятий із відео, записаного в режимі прогресивного розгортання, кадр вирізнятиметься високою різкістю.

Дивіться на життя в новому світлі
Якість зображення відеокамери Handycam можна назвати неперевершеним, воно — результат унікального поєднання візуальних технологій та інженерної думки. Оптика ZEISS, матриця Exmor R CMOS і процесор зображень BIONZ X — зображення народжене саме з цих складників. Діапазон фокусних відстаней починається від 26.8 мм, а формат XAVC S зі швидкістю потоку 50 Мбіт/с дає змогу відтворити найдрібніші деталі й динаміку в кожному кадрі.

  • Ширококутний об'єктив до 26.8 мм

Щоб знімати розкішні пейзажі та фільмувати всередині приміщень — тепер у кадр потрапить усе, навіть якщо не можна зробити крок назад.

  • Оптичний зум і цифровий зум Clear Image

Різке зображення з мінімальним зниженням якості навіть, якщо використано цифровий зум.

Професійний рівень відеозапису будь-якого сюжету
Вища якість зображення й розширені можливості знімання
Формат XAVC S розроблено на базі професійного формату XAVC HD, він забезпечує можливість відеозапису динамічних, багатих на деталі сюжетів з високою швидкістю потоку у високій роздільній здатності HD.

  • Highlight Movie Maker

Дивіться й діліться яскравими відеороликами, застосовуючи до них ефекти переходу й додаючи музичне оформлення.

  • Motion Shot Video

Об'єднуйте серію кадрів в одне зображення, накладаючи, і простежте рух динамічних сцен у найдрібніших подробицях.

  • Функція Smile Shutter4

Найкращі усмішки швидкоплинні, а за допомогою цієї функції ви ніколи не пропустите такого важливого моменту. Автоматично знімає, розпізнаючи усмішку, навіть під час запису відео.

  • Інтелектуальний автоматичний режим

Ця функція автоматично визначає тип знімального сюжету, оптимізує параметри трьох груп (обличчя, сюжет, тремтіння камери). Це допомагає досягти максимального результату для 1805 типів сюжету, зокрема знімаючи вночі або в контровому світлі. Лише вибрані параметри відображені як значки на РК-екрані для зручного використання.

  • Розпізнавання облич

Функцію використовують, щоб автоматично оптимізувати фокусування, витримати й передати кольори — й отримати найкращий результат. Виберіть пріоритетний об'єкт, просто торкнувшись його на РК-дисплеї, — корисна функція, щоб вибрати центральний об'єкт, знімаючи групові портрети та сцени. Навіть якщо об'єкт залишає сцену, він буде занесений у пам'ять і стане пріоритетним, якщо знову з'явиться в кадрі.

  • Подвійний режим запису

Подвійний режим запису дає змогу записувати відео у форматі HD та фотографії з високою роздільною здатністю одночасно, щоб відобразити найкращі сцени на фото й відео

Подорожуйте порожнем
Кабель вбудовано, щоб зручно під'єднати до комп'ютера та швидко зарядити
Із вкладеним у наручний ремінець USB-кабелем не треба брати із собою незручний додатковий USB-кабель або адаптер змінного струму. Щоб зарядити камеру без комп'ютера, використовуйте компактний AC-USB-адаптер (його немає в комплекті).

  • Сумісність із двома картами пам'яті

Ця камера Handycam має слоти для карт пам'яті Memory Stick Micro і Micro SD/SDHC/SDXC, тому ви можете легко записувати зображення на будь-яку з них.

  • Працює від акумулятора типу X

Використовуйте надлегкий і дуже компактний акумулятор типу X, щоб звести до мінімуму загальний розмір і вагу цієї відеокамери Handycam.

Характеристики
Інтерфейси
Основні інтерфейси
Фізичні параметри
Вага
Колір
Додатково

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Відеокамера Sony HDR-CX405B Black (HDRCX405B.CEL)
Відеокамера Sony HDR-CX405B Black (HDRCX405B.CEL)
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових