з 09:00 до 21:00
Відеокамера Sony Handycam FDR-AX700 Black (FDRAX700B.CEE) Офіційна гарантія!
Відеокамера Sony Handycam FDR-AX700 Black (FDRAX700B.CEE) Офіційна гарантія!
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 0
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 1
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 2
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 3
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 4
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 5
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 6
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 7
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 8
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 9
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 10
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 11
ВІДЕОКАМЕРА SONY HANDYCAM FDR-AX700 BLACK (FDRAX700B.CEE) ОФІЦІЙНА ГАРАНТІЯ! 12

Відеокамера Sony Handycam FDR-AX700 Black (FDRAX700B.CEE) Офіційна гарантія!

Код: 490549
Закінчився
Продано
Опис

Неймовірно реалістичне знімання
У FDR-AX700 поєднуються професійні характеристики та зручність використання. Він підтримує знімання відео у форматі 4K HDR (HLG) завдяки швидкому гібридному автофокусуванню та інших функцій.

Знімання, що відбиває ваше унікальне бачення
Багатошарова CMOS-матриця Exmor RS типу 1.0 дає змогу зобразити навколишній світ таким, яким ви його бачите за допомогою реалістичного формату зображення 4K HDR (HLG). Завдяки своїй неперевершеній продуктивності функція швидкого гібридного автофокусування забезпечує винятково точну, чуйну та надійну фокусування та відстеження АФ. З такими можливостями професійного рівня можна дати волю фантазії, адже Handycam допоможе втілити в життя найсміливіші творчі задуми.

  • Швидке гібридне автофокусування. Високопродуктивне автофокусування відстежує навіть швидкого руху об'єктів.
  • 4K HDR (HLG). Відеознімання нового покоління — більше деталізації, яскравості та кольору в кожному знімку.
  • Розширені функції. Розширені функції дають змогу досягти більш професійних результатів.
  • Відеознімання професійного рівня. Професійні функції надають нові можливості для знімання.

Висока ефективність АФ
Надточна система АФ із 273 фазовими точками автофокусу здатна фіксувати та відстежувати по всій площі кадру навіть об'єкти (наприклад, потяги та тварини), що рухаються дуже швидко або хаотично. Завдяки потужному високошвидкісному процесору зображень BIONZ X і вдосконаленому алгоритму АФ FDR-AX700 забезпечує миттєве, точне та надійне фокусування, безпрецедентне для лінійки Handycam.

Широка зона покриття автофокусування
273 точки фазового автофокусування охоплюють приблизно 84 % площі зображення, тому багатошарова CMOS-матриця Exmor RS дає змогу точно відстежувати об'єкти знімання по всій площі кадру.

Миттєве автофокусування
Система швидкого гібридного автофокусування з процесором зображень BIONZ X ефективно обробляє дані з матриці фазового автофокусування із широким покриттям, що дає змогу миттєво відстежувати навіть швидкорухомі об'єкти.

Точне відстеження рухомих об'єктів
Поєднання високошвидкісного зчитування й оброблення даних, а також використання нового алгоритму автофокусування, розробленого спеціально для записування відео, забезпечують швидке, точне та надійне відстеження об'єктів.

  • Діапазон відстеження АФ. АФ має 5 діапазонів відстеження: від «1» [NARROW] (Вузький), що відстежує повільно рухомі об'єкти, не перемикаючись на інші поблизу, до «5» [WIDE] (Широкий), призначеного для знімання об'єктів, що рухаються.
  • Чутливість зміни об'єкта АФ. АФ має 5 рівнів чутливості зміни об'єкта: від рівня «1» [LOCKED ON] (Фіксований), що відстежує лише один об'єкт, до рівня «5» [RESPONSIVE] (Чутливий), що змінює об'єкт у разі перекомпонування кадру.

Ультрамодерні технології для більшої реалістичності
Розширений динамічний діапазон (HDR) — це революційна технологія дисплеїв, яка забезпечує більш широкий діапазон кольорів і яскравості, цілком розкриваючи потенціал формату 4K. Крім того, завдяки підтримці Hybrid Log-Gamma (HLG) FDR-AX700 дає змогу відтворювати HDR-зображення без додаткового оброблення. Для цього потрібно лише приєднати камкордер до сумісного телевізора HLG від Sony за допомогою кабелю USB.

Розширені можливості для кіновиробництва
Хочете зняти власний фільм? Це легко! Широкий вибір засобів ручного керування, ергономічний дизайн кнопки та ручки, а також великий важіль керування зумом із самоповоротом — усе це створено спеціально для зручного знімання з рук. Електронний видошукач із високою роздільною здатністю й сенсорна РК-панель дають змогу легко переглядати та відстежувати знімки. Два гнізда для карт пам'яті дають змогу одночасно записувати на обидві карти або перемикатися між ними в процесі знімання.

  • OLED-видошукач із високою роздільною здатністю. Електронний видошукач OLED Tru-Finder з високою роздільною здатністю 2359 тис. точок забезпечує чудову контрастність і точність передавання кольору, а також чудову видимість навіть за яскравого сонячного світла.
  • РК-екран Extra Fine. 3,5-дюймова сенсорна РК-панель Extra Fine (1555 тис. точок) забезпечує чітке, яскраве зображення й дає змогу вибрати точку автофокусування, просто торкнувшись екрана.
  • Покращене, доопрацьоване меню. Система меню запозичена в професійних відеокамер Sony. Вона пропонує більш швидкий доступ до розширених засобів керування й попередній перегляд налаштувань у реальному часі.

Універсальні професійні функції
Широкий спектр налаштувань гами та колірного простору містить профілі S-log2 і S-log3, використовувані професіоналами, щоб мати більше можливостей на етапі поствиробництва. Крім того, завдяки змінній частоті кадрів, що досягає 960 (NTSC)/1000 (PAL) кадрів за секунду, ви зможете побачити найдрібніші деталі під час уповільненого відтворення відео.

  • S-log2/S-log3. Криві гамма-характеристик S-log2 і S-log3 розширюють діапазони яскравості та кольору, оптимізуючи можливості постоброблення. Також доступні безплатні таблиці перетворення (LUT).
  • Параметри зображення. Можна використовувати попередньо сконфігуровані та настроювані профілі зображень, щоб заощадити час на настроюванні кольору, деталізації й гами, і швидко досягти потрібного результату.
  • Функція «Зебра». Цей зручний інструмент вирізняє зони з правильною й переекспозицією за допомогою регульованої «зебри» навіть під час знімання з гамою S-log.

Різна швидкість знімання розширює творчі можливості
Відео із суперсповільненням, уповільнене та прискорене знімання дають змогу записувати відео із широким діапазоном швидкостей — від 40-кратного сповільнення до 60-кратного прискорення, за якого швидкість знімання становить лише 1 кадр/с.

Характеристики
Інтерфейси
Бездротові можливості
Фізичні параметри
Стан товару
Максимальна частота кадрів, кадр/сек

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Відеокамера Sony Handycam FDR-AX700 Black (FDRAX700B.CEE) Офіційна гарантія!
Відеокамера Sony Handycam FDR-AX700 Black (FDRAX700B.CEE) Офіційна гарантія!
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових