з 09:00 до 21:00
Камера заднього огляду Gazer СС100
Камера заднього огляду Gazer СС100
КАМЕРА ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ GAZER СС100 0
КАМЕРА ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ GAZER СС100 1
КАМЕРА ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ GAZER СС100 2
КАМЕРА ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ GAZER СС100 3
КАМЕРА ЗАДНЬОГО ОГЛЯДУ GAZER СС100 4

Камера заднього огляду Gazer СС100

Код: 355840
Закінчився
Продано
Опис

Автомобільна відеокамера заднього огляду Gazer CC100 є універсальною і призначена для встановлення до будь-якого автомобіля. Кріплення відеокамери виготовлено як майданчик, який можна закріпити як на 3М скотч, так і за допомогою гвинтів. Кут нахилу камери можливо відрегулювати, зафіксувавши її в потрібному положенні. На зображенні виводиться паркувальна розмітка, що допомагає оцінити відстань до перешкод під час руху автомобіля назад.

Автомобільна відеокамера заднього огляду Gazer CC100 — це універсальне й доступне рішення для організації системи відеопаркування в будь-якому різновиді транспорту. Відеокамера Gazer CC100 має універсальне кріплення з можливістю зміни кута нахилу камери, і призначена для встановлення в задній частині кузова автомобіля. З під'єднанням відеокамери Gazer CC100 до автомобільного монітора Gazer, дзеркала заднього огляду з вбудованим монітором Gazer або до іншого дисплею в салоні авто, водій має змогу контролювати відстань до перешкод позаду автомобіля під час руху заднім ходом.

Автомобільна відеокамера Gazer СС100 використовує сенсор CMOS 1/4" останнього покоління, який інженери Gazer спеціально налаштували для роботи в умовах низької освітленості. Так, деякі налаштування рівня кольоровості й чутливості було змінено для того, щоб отримати максимально якісне зображення в темний час доби, в умовах поганої видимості, під час дощу або туману. Такі умови є найскладнішими для автомобільної камери заднього огляду, коли дуже важливо розпізнати перешкоди за допомогою зображення від камери тоді, коли вже майже неможливо контролювати ситуацію за допомогою дзеркал заднього огляду автомобіля.

Відеокамера заднього огляду Gazer CC100 формує відеосигнал у стандарті PAL. На відміну від стандарту NTSC, стандарт PAL дає змогу відеокамері заднього огляду отримувати більший кут огляду по вертикалі, а отже, й діагоналі. Це пов'язано з технічними особливостями відеокамери заднього огляду. Розміри корпусу камери дуже обмежені, унаслідок чого відеокамера під час формування відеосигналу не використовує додаткового оброблення, а формує зображення потрібного розміру безпосередньо із сенсора. З огляду на те, що відеосигнал PAL має 576 горизонтальних рядків, а відеосигнал NTSC — 480 рядків, у разі використання стандарту PAL зображення більше заввишки. Отже, більше об'єктів потрапляє у видиму зону, що дуже важливо для відеокамери заднього огляду.

Автомобільна відеокамера Gazer CC100 має лінзу із широким кутом огляду 170°, що дає змогу отримати максимальний огляд позаду автомобіля. Водночас об'єкти на зображенні у верхній і нижній частині мають вигляд закруглених через оптичні властивості лінзи. У відеокамері заднього огляду Gazer CC100 лінії паркувальної розмітки, які дають змогу точніше контролювати відстань від автомобіля до перешкод, точно повторюють форму об'єктів, які мають вигляд закруглених на зображенні від відеокамери із широким кутом огляду. Отже, водій зможе максимально коректно та точно визначити відстань до перешкод за різних умов паркування. Відеокамера для автомобіля Gazer CC100 передає зображення в дзеркальному вигляді — отже водій сприймає відео на моніторі так само, як під час перегляду в дзеркало заднього огляду.

Автомобільна відеокамера Gazer CC100 має ступінь захисту IP67, що передбачає повну захищеність корпусу від потрапляння всередину пилу та вологи. На відміну від більшої кількості інших відеокамер, деякі етапи виробництва яких виконують вручну, камеру Gazer СС100 виготовляють на спеціальному верстаті, який під високим тиском з'єднує дві частини корпусу відеокамери, розплавляючи пластик для створення герметичного шва. Відповідно до вимог стандарту IP, відеокамеру Gazer CC100 на 1 годину занурюють на глибину 1 метр, після чого за допомогою дроту метрової довжини відеокамеру вмикають, щоб перевірити її робочий стан, не витягуючи з води. Завдяки таким суворим стандартам контролю якості відеокамера заднього огляду Gazer CC100 має високий рівень надійності та характеризується довговічністю роботи.

Автомобільну відеокамеру заднього огляду Gazer CC100 комплектують спеціальним блоком комутації та керування, який дає змогу під'єднувати не тільки відеокамеру, а й монітор Gazer або дзеркало заднього огляду з вбудованим монітором Gazer. Отже, цей блок дає змогу встановити систему відеопаркування — камеру заднього огляду та пристрій зображення. Живлення відеокамери під'єднується не від ліхтаря заднього ходу, а безпосередньо від запобіжного блока бортової мережі автомобіля через блок з реле і LC-фільтром. Такий тип під'єднання дає змогу уникнути перешкод на зображенні відеокамери та монітора, які можуть статися під час під'єднання живлення камери до ліхтаря заднього ходу автомобіля. Блок комутації автомобільної відеокамери Gazer CC100 отримує лише керувальний сигнал від ліхтаря заднього ходу, який дає змогу ввімкнути реле й подати живлення одночасно на камеру заднього огляду та монітор у салоні авто. Блок керування й комутації відеокамери Gazer CC100 має всі потрібні компоненти та роз'єми для під'єднання системи відеопаркування. Довжина дротів призначена для легкового автомобіля й дає змогу встановити монітор навіть у верхній частині салону, наприклад, біля дзеркала заднього огляду або під'єднати дзеркало заднього огляду до монітора Gazer.

Автомобільні камери заднього огляду Gazer серії CC100-xxx для встановлення замість плафона підсвітки номерного знака до різних моделей автомобілів створено на базі автомобільної відеокамери Gazer CC100 й вирізняються корпусом плафона підсвітки, до якого інтегровано відеокамеру Gazer CC100.

Характеристики
Максимальна роздільна здатність відео
Тип сенсору
Кут огляду
Стандарт захисту
IP67
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Камера заднього огляду Gazer СС100
Камера заднього огляду Gazer СС100
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових