з 09:00 до 18:00
Водоблок Thermaltake Pacific W7 RGB CPU Water Block CL-W279-CU00SW-A
Водоблок Thermaltake Pacific W7 RGB CPU Water Block CL-W279-CU00SW-A
5 899

Водоблок Thermaltake Pacific W7 RGB CPU Water Block CL-W279-CU00SW-A

Код: 300506
В наявності
5 899 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Thermaltake Pacific W7 Plus являє собою продуктивний водоблок на мідній основі з покриттям і яскравою RGB-підсвіткою, створений для прогресивних ентузіастів, які вже мають (або планують) конструкцію з компонентів у межах екосистеми TT RGB PLUS.

Просто встановити
Pacific W7 Plus вирізняється чудовою охолоджувальною здатністю процесора, простий у встановленні та не вимагає обслуговування. Завдяки універсальним кронштейнам Intel і AMD, цей водоблок сумісний з великою кількістю сучасних CPU-сокетів, включно з роз'ємом Intel LGA 1200.

Антикорозійна мідна основа
Виготовлений відповідно до найвищих стандартів якості Thermaltake, водоблок Pacific W7 Plus CPU Water Block має спеціально оброблену мідну основу з дзеркальним нікелевим покриттям, яке забезпечує виняткове теплопередавання й антикорозійний захист для найскладніших умов використання.

Оптимізована структура з мікроканалами
У Pacific W7 Plus використовується конструкція високої щільності з мікроканальними ребрами завтовшки 0.15 мм для оптимального проміжку та відведення тепла.

Прозорий дизайн
Pacific W7 Plus містить у собі дванадцять адресованих світлодіодів із високим світловим потоком, а його спеціально розроблена верхня кришка забезпечує приголомшливе RGB-підсвічування, яке можна побачити через прозорий водяний блок. До того ж, Pacific W7 Plus дає змогу користувачам редагувати світлові ефекти за допомогою програмного забезпечення TT RGB Plus або синхронізувати з іншими сумісними продуктами для унікальної екосистеми RGB.

Вбудований давач температури води
Водоблок Pacific W7 Plus обладнаний вбудованим датчиком температури, який вимірює температуру прохідної охолоджувальної рідини та передає сигнал у фірмове ПЗ TT RGB Plus, що дає змогу відстежувати поточну температуру в режимі реального часу.

Цифровий контролер освітлення
Контролер обладнаний DIP-перемикачем на задній панелі, щоб легко встановити послідовний номер для кожного контролера. Ви можете додати до 5 пристроїв до одного контролера освітлення й до 16 контролерів до програмного забезпечення.
*Не приєднуйте W7 Plus до інших контролерів TT RGB PLUS.

Характеристики
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Водоблок Thermaltake Pacific W7 RGB CPU Water Block CL-W279-CU00SW-A
Водоблок Thermaltake Pacific W7 RGB CPU Water Block CL-W279-CU00SW-A
5 899 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових