з 09:00 до 21:00
Водонепроникні шкарпетки DexShell DS648HVYXL
Водонепроникні шкарпетки DexShell DS648HVYXL
860
ВОДОНЕПРОНИКНІ ШКАРПЕТКИ DEXSHELL DS648HVYXL 0
ВОДОНЕПРОНИКНІ ШКАРПЕТКИ DEXSHELL DS648HVYXL 1
ВОДОНЕПРОНИКНІ ШКАРПЕТКИ DEXSHELL DS648HVYXL 2

Водонепроникні шкарпетки DexShell DS648HVYXL

Код: 554808
В наявності
860 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 1 місяць
Опис

Шкарпетки дійсно можуть суттєво вплинути на рівень комфорту під час занять спортом. Особливо, якщо мова йде про непромокальні шкарпетки DexShell. Модель Pro Visibility Cycling призначається для спортивних тренувань і велопоїздок під час літнього сезону. Зовні ці шкарпетки мало чим відрізняються від будь-яких інших. Хіба що, навіть на дотик відчувається багатошарова структура. Ці шкарпетки складаються з трьох шарів, які виконують свої завдання. Основним з них є середній шар, що представляє собою мембрану. Проводиться ця мембрана у Великобританії і називається Porelle. Вона дозволяє волозі проходити тільки в одному напрямку. Завдяки цьому шкарпетки не промокнуть від води, що надходить зовні, але вони будуть ефективно відводити від шкіри весь піт. Оскільки мембрана – дуже делікатний матеріал, з обох сторін вона прикрита текстилем. Зовнішній шар майже повністю виготовлений з нейлону (його частка становить 97% у складі, а невелика домішка – це еластан і поліестер). Він дає необхідну міцність шкарпеткам, щоб вони прослужили довго. Але варто пам'ятати, що такі шкарпетки необхідно використовувати виключно з взуттям і не можна ходити в них по землі, щоб не пошкодити мембрану. Що стосується внутрішнього шару текстилю, то це на 76% поліестрове волокно Coolmax. Ще 24% в його складі відводиться поліаміду.

Дизайн моделі Pro Visibility Cycling відповідає всім критеріям сучасних спортивних шкарпеток. Вони не високі, щільно облягають ногу, не тиснуть, оскільки мають тільки плоскі шви. Такі шкарпетки дозволять досягти максимального комфорту під час занять спортом в сиру погоду.

Характеристики
Вид
шкарпетки
Додаткові характеристики
прасувати за температури не вище 150 ° c, рекомендації з догляду:, хімічне чищення заборонене, не можна відбілювати, прання за температури води до 40 ° c
Колір
Матеріал
Призначення
Розмір
Сезон
демісезон
Склад
97% нейлон. невелика домішка – еластан і поліестер
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Водонепроникні шкарпетки DexShell DS648HVYXL
Водонепроникні шкарпетки DexShell DS648HVYXL
860 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових