з 09:00 до 21:00
Водонепроникні гетри DexShell DS8830W
Водонепроникні гетри DexShell DS8830W
ВОДОНЕПРОНИКНІ ГЕТРИ DEXSHELL DS8830W 0
ВОДОНЕПРОНИКНІ ГЕТРИ DEXSHELL DS8830W 1

Водонепроникні гетри DexShell DS8830W

Код: 554835
Закінчився
Продано
Опис

Водонепроникні гетри DexShell Overcalf Wading — трекінгова версія водонепроникних «повітропроникних» шкарпеток. Дивовижне відкриття у сфері термобілизни дало змогу розробникам DexShell випустити унікальну модель гетрів, що дають змогу залишатися сухим навіть під час стрибання по калюжах. 100% захист від вологи в поєднанні з повітропроникними властивостями інноваційної мембрани дають змогу використовувати ці шкарпетки в найнеймовірніших умовах зі збереженням тепла та затишку.

Непроникні гетри DexShell Overcalf Wading — це ефективне рішення проблеми мокрого взуття ніг для рибалок, мисливців, туристів і шанувальників активного відпочинку. Відмітною рисою від DexShell Overcalf Wading є посилена гумка (манжет), яка забезпечує додатковий захист. Вони стануть чудовою заміною сухого змінного взуття, якщо ваші черевики або чоботи наскрізь промокнути в поході. Також гетри підійдуть футболістам, які тренуються взимку на засніжених майданчиках.

Шкарпетки DexShell Overcalf Wading складаються з трьох шарів:

  • Головний функціональний шар — мембрана Porelle, яка виробляється в Англії. Саме вона робить шкарпетки DexShell водонепроникними, і головне — відповідає за ефективне потовідведення. Працює еластична та міцна мембрана Porelle завдяки різниці температур всередині та зовні шкарпетки, саме тому не рекомендується одягати гетри DexShell Overcalf Wading поверх звичайних.
  • Внутрішній шар складається з вовни мериноса. Вовна цієї породи новозеландських овець вважається найм'якшою й допомагає підтримувати постійну температуру всередині.
  • Зовнішній нейлоновий шар робить гетри DexShell стійкими до пошкоджень, щільними та комфортно прилеглими до ноги. Особливість моделі DexShell Overcalf Wading посилена гумка (манжет) — забезпечує додатковий захист.

Характеристики:

  • Зовнішній шар: 97% зносостійкий нейлон, 2% еластан, 1% еластик (гумка)
  • Мембранна вставка: еластична, водонепроникна та повітропроникна мембрана Porelle
  • Внутрішній шар: 40% вовна мериноса, 40% акрил, 20% нейлон
  • Сезон: зима

Непромокні гетри DexShell Overcalf Wading щільно прилягають, не здавлюють стопу. Плоский шов — гарантія того, що шкарпетка не буде натирати ногу під час ходьби. Це дуже важливо під час походів і активного відпочинку: полювання, риболовля, їзда на мотоциклі та велосипеді, і заняття спортом.

Прання та догляд за шкарпетками:

Прати шкарпетки треба вручну в прохолодній воді (не більш ніж 40 °C). Спочатку треба висушити шкарпетки вивернутими навиворіт, а потім — з лицьового боку у вертикальному положенні на просто неба. Щоб шкарпетки не розшарувалися — забороняється сушити їх праскою, на батареях або біля багаття.

Водонепроникні гетри DexShell DS8830W
Водонепроникні гетри DexShell DS8830W
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових