з 09:00 до 18:00
Водонепроникні рукавиці DexShell DG9946RTCM
Водонепроникні рукавиці DexShell DG9946RTCM

Водонепроникні рукавиці DexShell DG9946RTCM

Код: 559489
Закінчився
Продано
Обраний колір: Picture
Опис

Міцні, і водночас повністю водонепроникні й еластичні рукавички DexShell DG9946RTC були розроблені спеціально для активного відпочинку на природі, що виражається не тільки в їхньому дизайні, а й у чудовій якості вироблення й застосовуваних матеріалах. Вони чудово тягнуться і водночас тримають форму, а також, стійко витримують інтенсивну експлуатацію за будь-якої погоди.
Внутрішня частина рукавичок складається з вовни Merimo (40%), anti-pilling acrylic (40%), нейлону (18%) й еластану (2%). Такий склад робить рукавички DexShell DG9946RTC гранично зручними та не дає змогу їм ковзати, коли ваші долоні пітніють.
Між вищезгаданими шарами розміщується спеціальна мембрана Porelle, яка виконує відразу дві функції: вона перешкоджає проникненню вологи всередину та забезпечує належну циркуляцію повітря.
Рекомендується прати рукавички DexShell DG9946RTC вручну у воді з температурою не більш ніж 40 °C. Сушити найкраще у вивернутому вигляді в добре провітрюваному місці трохи далі від джерел тепла.
Особливості:

  • сезон — весна/осінь, зима;
  • рукавички DexShell DG9946RTC придатні для походів, риболовлі та полювання;
  • не натирають;
  • чудово втримують тепло;
  • повністю водонепроникні;
  • стійкі проти зношування.

Прати рукавички необхідно вручну в прохолодній воді (не вище, ніж 40 °C). Спочатку необхідно висушити рукавички вивернутими навиворіт, а потім — з лицьового боку просто неба. Щоб рукавички не розшарувалися, забороняється сушити їх праскою, на батареях або біля багаття.

Характеристики

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Водонепроникні рукавиці DexShell DG9946RTCM
Водонепроникні рукавиці DexShell DG9946RTCM
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових