з 09:00 до 21:00
Вудилище Brain Distanza BDF 420HH фідерне
Вудилище Brain Distanza BDF 420HH фідерне
6 860

Вудилище Brain Distanza BDF 420HH фідерне

Код: 661352
В наявності
6 860 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Серія фідерних вудлищ Brain Distanza, як і випливає з назви — це спеціалізовані вудлища для лову на наддалеких дистанціях. Спочатку спроектовано для лову великого коропа на флет-фідер — саме в цьому різновиді лову вудлище розкривається на всі 100%. Під час підбору оптимальної пари «вудлище-котушка-волосінь-годівниця» — дальність закидання «сильно за сотку» перестає бути недосяжною, навіть для рибалки із середньою технікою кидка.

Фідер Brain Distanza виготовлений із високомодульного карбону, завдяки чому виробникові вдалося домогтися швидкої будови та низької ваги бланка. Рознесена ручка збільшеної довжини виготовлена з комбінації коркового дерева та матеріалу EVA. У всіх вудлищах серії використовуються протизахльостні кільця збільшеного діаметра, включно з тюльпаном.

Найлегші та короткі вудлища — це прекрасні вудлища спортивного класу та для лову білої риби. До цього розміщено й підкреслено малу вагу вудлища (як наслідок застосування міксу високомодульного карбону), й прекрасний баланс, що разом дає змогу ловити їм навіть «з руки».

Найпотужніше з вудлищ серії підійде й для роботи зі спомбами, ракетами та парашутами, що особливо актуально на турнірах, де використання спеціалізованих «закормових» вудлищ регламентоване.

Характеристики
Вага
Довжина
Довжина у складеному вигляді
Кількість секцій
Кастинг (тест)
Конструкція
Матеріал
Сезон
Спеціалізація спінінга
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Вудилище Brain Distanza BDF 420HH фідерне
Вудилище Brain Distanza BDF 420HH фідерне
6 860 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових