з 09:00 до 21:00
Зарядна станція Tig Fox T500 540Wh
Зарядна станція Tig Fox T500 540Wh
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ TIG FOX T500 540WH 0
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ TIG FOX T500 540WH 1
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ TIG FOX T500 540WH 2
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ TIG FOX T500 540WH 3

Зарядна станція Tig Fox T500 540Wh

Код: 728366
Закінчився
Продано
Опис

Зарядна станція UPS TigFox T500 540Wh 500W 150Ah AC/DC/USB/Type-C ліхтар - це портативне джерело живлення, для побутової техніки та гаджетів. Відмінно підходить для живлення ТБ, газового казана, холодильника, ноутбука, для зарядки смартфона, планшета і т.д.

TIG FOX T500: Ваше надійне портативне джерело енергії

Портативна зарядна станція TIG FOX T500 – надійна станція живлення, оснащена акумуляторною батареєю на 540 Вт/год та електричними компонентами, що перевищують галузеві стандарти.

Все в одному: Різноманітність підключень

Станція використовується як резервне джерело живлення при відключенні електрики, а також для заряджання сумісних пристроїв (ноутбуків, планшетів, смартфонів та інших). Є одна розетка змінного струму 220 Вольт (500 Вт потужності та 850 Вт короткочасної пікової потужності), три порти USB-A для швидкої зарядки, вихід USB-C на 65 Вт, вихід DC5521 на 12.6 Вольт, 10 Ампер.

Безпека та надійність

Портативна електростанція TIG FOX забезпечує живлення протягом більше 8 годин через аварійне відключення електроенергії та одночасно живить повнорозмірний холодильник (60 Вт), світло (100 Вт) та телевізор (60 Вт). Невеликий розмір та легка вага 5,5 кг: його можна взяти та поставити ергономічною ручкою.

Всебічна безпека

Безпечний та надійний генератор TIG FOX пройшов сертифікацію безпеки FCC, ROHS, PSE, UN38.3, UN2743. Функція чистої синусоїдальної хвилі перетворює енергію безпечним і стабільним способом, використовує систему керування батареями (BMS), забезпечує захист від перенапруги/короткого замикання/перерозряду/перезаряду та перегріву, а також має вбудований інтелектуальний вентилятор, що охолоджує, для забезпечення всебічного захисту телефону.

Зручність та універсальність

Портативна електростанція TIG FOX має кілька виходів для різних пристроїв: USB-Type-C, три USB-Type-A, DC. Доступні три способи заряджання. Генератор TIG FOX вимагає 6 годин для заряджання від розетки, 8,5 годин від автомобільної зарядки, 8,5 годин від сонячної панелі. Він може заряджатися та розряджатися одночасно.

Інтелектуальний РК-дисплей

Оснащений РК-дисплеєм, що чітко показує стан заряду батареї, зарядки, розрядки, вихідних портів та перевантаження. Забезпечує захист від перенапруги/короткого замикання/перерозряду/перезаряду та перегріву, а також має вбудований інтелектуальний вентилятор для охолодження для забезпечення всебічного захисту телефонів, ноутбуків, дронів, радіоприймачів, холодильників.

Зручна рукоятка у верхній частині корпусу та мала вага (5,53 кг) дозволяють переносити станцію навіть у руках користувача. Пристрій має захист від надмірного заряду та повної розрядки акумулятора. Форма вихідного електричного струму у вигляді чистої синусоїди. Світлодіодний ліхтарик використовується для освітлення у темний час доби, а також нічник зверху станції додасть гармонії вашому будинку.

Способи заряджання.

Час повної зарядки від однофазної мережі 220 Вольт – 6 годин, від автомобільної зарядки – 8.5 годин та при використанні сонячної панелі від 8.5 годин (залежить від сонячного свічення).

Індикація параметрів роботи.

Всю актуальну інформацію про заряджання, розрядження, перевантаження, роз'єми, що використовуються, а також про рівень заряду акумулятора можна отримати на цифровому РК-дисплеї.

Характеристики
Основні
Тип
зарядна станція
Тип акумулятора
Li-Ion
Батарея
Підключення пристроїв
DC, USB Type-C, розетка 230В, USB Type-A х3
Ємність, Вт*год
540 Вт*год
Фізичні параметри
Розмір
220 x 210 x 190 мм
Вага
5.5 кг
Колір
чорний/помаранчевий
Параметри заряду пристроїв
Призначення
для планшетів, для ноутбуків, для телефонів
Зарядка ноутбука
так
Номінальна потужність
500 Вт
Форма вихідного сигналу
синусоїда (PSW)
Параметри заряду станціїї
Зарядка батареї
від розетки, від сонячної панелі, від прикурювача
Додаткові властивості
Бездротова зарядка
ні
Додаткові функції
швидке заряджання акумулятора, вбудований ліхтарик
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зарядна станція Tig Fox T500 540Wh
Зарядна станція Tig Fox T500 540Wh
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових