з 09:00 до 21:00
Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro Black (CN) китайська розетка
Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro Black (CN) китайська розетка
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ ECOFLOW DELTA PRO BLACK (CN) КИТАЙСЬКА РОЗЕТКА 0
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ ECOFLOW DELTA PRO BLACK (CN) КИТАЙСЬКА РОЗЕТКА 1
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ ECOFLOW DELTA PRO BLACK (CN) КИТАЙСЬКА РОЗЕТКА 2
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ ECOFLOW DELTA PRO BLACK (CN) КИТАЙСЬКА РОЗЕТКА 3
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ ECOFLOW DELTA PRO BLACK (CN) КИТАЙСЬКА РОЗЕТКА 4
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ ECOFLOW DELTA PRO BLACK (CN) КИТАЙСЬКА РОЗЕТКА 5
ЗАРЯДНА СТАНЦІЯ ECOFLOW DELTA PRO BLACK (CN) КИТАЙСЬКА РОЗЕТКА 6
Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro Black (CN) китайська розетка 7

Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro Black (CN) китайська розетка

Код: 833369
Закінчився
Продано
Опис

Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro

Об'єм енергії EcoFlow DELTA PRO – 3600 Вт·год, чого вистачить, щоб забезпечити живленням 99,99% домашніх зарядних пристроїв. Якщо навіть цього буде мало, за допомогою батарейок DELTA PRO SMART EXTRA BATTERY та генератора EcoFlow можна збільшити об'єм до 25 кВт*г. Це таке комплексне рішення, що при необхідності може живити будинок без електроенергії кілька днів. EcoFlow DELTA PRO має вихідну потужність 3600 Вт, на піку її можна збільшити до 7200 Вт. Завдяки технології X-Boost, максимальна постійна віддача становить 4500 Вт.

Потужність для будь-якої ситуації

DELTA Pro забезпечує потужність до 25 кВт*г — від живлення багажника до екстремальних відключень електроенергії, які тривають кілька днів поспіль. При цьому ви застраховані від будь-якої ситуації. Це золотий стандарт галузі.

Весь вихід змінного струму, який вам знадобиться

Один блок DELTA Pro має вихідну потужність змінного струму 3600 Вт, яку можна збільшити до 4500 Вт за допомогою технології X-Boost. Заряджайте 99,99% потужних пристроїв удома, на вулиці або на роботі. Ви навіть можете з'єднати два пристрої разом, щоб отримати потужність 7200 Вт із панеллю Smart Home.

Найшвидша у світі зарядка портативної електростанції

MultiCharge забезпечує рекордну швидкість за 6500 Вт. Щоб досягти 6500 Вт, ви можете вибрати ці методи заряджання.

Повна зарядка за 1,9 години

Технологія заряджання EcoFlow X-Stream не тільки швидка, але й безпечна. Система керування батареями забезпечує безпеку та довговічність, у той час, як ви повністю заряджаєте DELTA Pro від стандартної настінної розетки змінного струму за 1,9 години*.

*Міжнародна версія (2900 Вт за 1,9 години) Версія для США (1800 Вт за 2,7 години/3000 Вт за 1,8 години)

Заряджайте на тисячах електрозаправок по всьому світу

Вперше за допомогою портативної електростанції ви можете заряджати електромобілі на тисячах станцій у всьому світі. Цей унікальний метод заряджання забезпечує швидку зарядку до 3400 Вт на ходу.

Переходьте на відновлювані джерела енергії

Асортимент сонячних продуктів EcoFlow надає економічне відновлюване джерело енергії, що дозволяє залишатися на зв'язку. Ви можете використовувати сонячну енергію для заряджання DELTA Pro лише за 2,8–5,6 години. DELTA Pro має широкий діапазон напруги від 11 до 150 В, що робить його сумісним із 90% сторонніх сонячних панелей із роз'ємами MC4. А коли погода стає непередбачуваною, інтелектуальне відстеження точки максимальної потужності (MPPT) автоматично налаштовується, максимізуючи сонячну генерацію будь-якої пори дня.

Отримайте аварійне резервне живлення

Інтелектуальний генератор EcoFlow служить аварійним варіантом, який інтегрується з вашою екосистемою DELTA Pro. Він автоматично запускається, коли ваш DELTA Pro досягає низького рівня заряду, перезаряджає ваш DELTA Pro та автоматично зупиняє двигун, як тільки ваш DELTA Pro досягає повного заряду. У порівнянні з традиційним газовим генератором, інтелектуальний генератор EcoFlow забезпечує менші втрати енергії, швидшу зарядку і вищу ефективність.

Акумулятор, якого вистачає на довгі роки

DELTA Pro оснащений новою батареєю LFP з 6500 циклами, що означає, що ви можете використовувати DELTA Pro протягом багатьох років, перш ніж ваш пристрій досягне 50% початкової ємності. Система управління батареями EcoFlow забезпечує аналіз та регулювання напруги, струму та температури в режимі реального часу. Цей унікальний механізм захисту робить акумулятор DELTA Pro неймовірно безпечним та ефективним домашнім акумулятором.

Декілька способів управління та моніторингу

Керуйте DELTA Pro або на самому пристрої, використовуючи аксесуар дистанційного керування, або розблокуйте масу налаштувань через програму EcoFlow. У програмі ви можете отримати доступ до настройок живлення, таких як рівні заряджання та розряджання, швидкість заряджання від мережі змінного струму, керувати інтелектуальним генератором та багато іншого.

Перша у світі портативна домашня акумуляторна екосистема

Розширювана екосистема DELTA Pro забезпечує живлення під час відключень електроенергії, енергію, що настроюється цілодобово і нижчі рахунки за електроенергію. Як він цього всього досягає? З вибором додаткових батарей, інтелектуальних генераторів, сонячних трекерів, вітряних турбін, панелі розумного будинку та багато іншого. Екосистема DELTA Pro може бути налаштована відповідно до ваших потреб — від резервного живлення до зниження вашої залежності від мережі за допомогою екологічних альтернатив.

Представляємо панель розумного будинку EcoFlow

Нова панель EcoFlow Smart Home Panel – серце екосистеми домашніх акумуляторів DELTA Pro. Він об'єднує до двох блоків DELTA Pro із 10 домашніми ланцюгами. Кожен DELTA Pro може бути підключений до додаткових батарей, сонячних панелей або інтелектуальних генераторів, що забезпечує безперебійне живлення під час відключення електроенергії, інтелектуальне управління енергоспоживанням для ваших критичних навантажень та зниження рахунків за електроенергію.

Розумне керування енергією

Екосистема EcoFlow DELTA Pro зберігає енергію вдень та вночі, зменшуючи вашу залежність від мережі та знижуючи рахунки за електроенергію шляхом скорочення часу використання. Він інтегрується безпосередньо з вашим будинком за допомогою панелі EcoFlow Smart Home. Програма EcoFlow дає вам інтелектуальну розбивку ваших звичок енергії, і ви можете настроїти споживання енергії для будь-якого типу ситуації.

Життя в будинку на колесах стало простіше

З DELTA Pro ви можете взяти його з собою додому, куди ви вирушили. Він оснащений колесами та висувною ручкою, що нагадує валізу, що полегшує транспортування. А якщо ви шукаєте комплексне рішення щодо живлення для поїздок на автобудинку та пригод на свіжому повітрі, DELTA Pro поставляється з портом Андерсона на 30 А та розетками змінного струму.

Сила, яка означає бізнес

DELTA Pro не тільки забезпечує домашнє резервне живлення та автономне живлення, але й дає вам надійне джерело живлення для будь-якого типу професійної роботи. Незалежно від того, чи ви працюєте вдома або на вулиці, від DIY до професійних проектів, DELTA Pro допоможе вам виконати роботу.

Характеристики
Основні
Тип
зарядна станція
Тип акумулятора
LiFePO4
Батарея
Підключення пристроїв
USB Type-A х4, USB Type-C x2, розетка 230В х4, Extra Battery Port x2, Anderson port, DC x2
Ємність, Вт*год
3600 Вт*год
Ємність, мА*год
відсутність даних
Фізичні параметри
Розмір
635 x 285 x 416 мм
Вага
45 кг
Колір
чорний
Параметри заряду пристроїв
Призначення
для планшетів, для ноутбуків, для телефонів
Зарядка ноутбука
так
Пікова потужність
4500
Номінальна потужність
3600 Вт
Форма вихідного сигналу
чиста синусоїда
Параметри заряду станціїї
Зарядка батареї
від сонячної панелі, від прикурювача, від розетки
Додаткові властивості
Бездротова зарядка
ні
Особливості
станція не повинна бути підключена до мережі в момент увімкнення електрики
Додаткові функції
вбудований ліхтарик, дисплей, ручка для перенесення
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro Black (CN) китайська розетка
Зарядна станція EcoFlow DELTA Pro Black (CN) китайська розетка
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових