з 09:00 до 21:00
Жорсткий диск внутрішній HDD WD WD62PURZ  6000 GB, WD
Жорсткий диск внутрішній HDD WD WD62PURZ 6000 GB, WD
6 199

Жорсткий диск внутрішній HDD WD WD62PURZ 6000 GB, WD

Код: 309412
В наявності
6 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 36 місяців офіційна від виробника
Опис

Диски WD Purple спеціально розроблені для цілодобової експлуатації у системах безпеки високої чіткості. При робочому навантаженні до 180 ТБ/рік та підтримці до 64 камер накопичувачі WD Purple є оптимальним вибором для систем спостереження.

У накопичувачах WD Purple також реалізовано унікальну технологію WD AllFrame 4K, завдяки якій ви можете впевнено створити систему безпеки, що повністю відповідає потребам вашого бізнесу.

Найкращі в галузі накопичувачі. Системи відеоспостереження, в яких ви можете бути певні

WD – світовий лідер у виробництві жорстких дисків. Жорсткі диски WD Purple спеціально розроблені для цілодобової роботи за високих температур у системах цілодобового відеоспостереження, так що вони забезпечують надійне та якісне відтворення відео в найпотрібніший момент. Незалежно від того, чи потрібно захистити життя своїх улюблених людей або контролювати своє підприємство, WD Purple забезпечують продуктивність, якій ви можете довіряти.

Унікальна технологія WD AllFrame 4K

У всіх жорстких дисках WD Purple використається технологія AllFrame 4K, яка покращує потокову передачу ATA. Застосування цієї технології дозволяє зменшити втрату кадрів, покращити відтворення та збільшити кількість дискових відсіків, що підтримуються мережевим відеореєстратором.

Підвищене робоче навантаження

При робочому навантаженні до 180 ТБ/рік – утричі більше, ніж у настільних дисків – WD Purple спроектовано для задоволення унікальних вимог сучасних систем відеоспостереження DVR та NVR.

Ніщо не вислизне від уваги

Жорсткі диски WD Purple оптимізовано для підтримки до 64 камер. Завдяки цим можливостям ви при необхідності зможете розширювати та оновлювати свою систему забезпечення безпеки надалі.

Сумісність із великою кількістю пристроїв. Зручна інтеграція

Жорсткі диски WD Purple виробляються з урахуванням необхідності забезпечити їхню сумісність з іншим обладнанням, так що ви зможете швидко і просто розширювати ємність своєї системи відеоспостереження. Завдяки підтримці великої кількості найкращих у галузі корпусів та мікросхем, ви обов'язково знайдете ту конфігурацію цифрового відеореєстратора, яка стане ідеальною для вас.

Найменше енергоспоживання. Більша ефективність

Мале енергоспоживання абсолютно необхідне для систем відеоспостереження, що цілодобово працюють за високих температур. Завдяки унікальній технології IntelliSeek, диски WD Purple здатні обчислювати оптимальну швидкість підведення головки. Це забезпечує низьке енергоспоживання та зводить до мінімуму шум та вібрацію.

Характеристики
Основні
Форм-фактор
3.5 "
Об'єм пам'яті
6000 ГБ
Інтерфейс підключення
SATA rev. 3.0
Швидкодія
Швидкість обертання шпинделя
5400 Об/хв
Буфер
128 Мб
Фізичні параметри
Колір
камуфляж
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Жорсткий диск внутрішній HDD WD WD62PURZ  6000 GB, WD
Жорсткий диск внутрішній HDD WD WD62PURZ 6000 GB, WD
6 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових