з 09:00 до 21:00
Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-ST635 White
Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-ST635 White
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ DEERMA HUMIDIFIER DEM-ST635 WHITE 0
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ DEERMA HUMIDIFIER DEM-ST635 WHITE 1
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ DEERMA HUMIDIFIER DEM-ST635 WHITE 2
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ DEERMA HUMIDIFIER DEM-ST635 WHITE 3
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ DEERMA HUMIDIFIER DEM-ST635 WHITE 4
Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-ST635 White 5

Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-ST635 White

Код: 649023
Закінчився
Продано
Опис

Зволожувач повітря Deerma Humidifier 4.5L DEM-ST635 White

Занадто сухе повітря може бути причиною поганого самопочуття, головного болю та навіть виникнення респіраторних захворювань. Використовуйте зволожувач повітря Deerma DEM-ST635, щоб уникнути подібних неприємностей. Зволожувач має компактні габарити, стильний дизайн і високу продуктивність. Він здатний забезпечити безперервне об'ємне зволоження повітря у приміщенні площею 25-30 м.кв.

Рівномірне зволоження

Під впливом високочастотних звукових хвиль вода у зволожувачі Deerma DEM-ST635 перетворюється на дрібнодисперсний водяний пил. Потужний турбовентилятор через спеціальний поворотний канал розповсюджує зволожене повітря кімнатою, не дозволяючи суспензії осідати на поверхнях. Зручна поворотна ручка на корпусі допоможе встановити оптимальний рівень зволоження у приміщенні.

Безперервна робота весь день

Зволожувач Deerma DEM-ST635 оснащений баком для води об'ємом 4.5 л. Такої кількості води вистачить на цілий день роботи приладу з огляду на те, що максимальний показник зволоження дорівнює 280 мл/год. Потужна система подачі забезпечує якісне зволоження повітря у приміщенні до 30 м.кв.

Гігієнічна чистота

Перш ніж потрапити до кімнати, вода у контейнері проходить багаторівневе очищення. Встановлена ​​УФ-лампа обробляє воду та знищує до 99.9 % бактерій. Система фільтрації видаляє з води різні забруднювачі, щоб забезпечити абсолютну чистоту водяної пари, що потрапляє до кімнати.

Режим ароматизації

У зволожувачі Deerma DEM-ST635 передбачений окремий лоток для додавання аромамаселів. Лише кілька крапель вашої улюбленої олії створюють неповторну атмосферу затишку та свіжості в будинку. Підбирайте авторські ароматичні композиції, які допоможуть відпочити та розслабитись після насиченого дня.

Зручна частка. Просте очищення

Щоб увімкнути прилад, відкрийте кришку та налийте у контейнер воду. Об'єм контейнера 4.5 літра, цього вистачить на 16 годин роботи зволожувача на одній заправці. Усередині контейнер не має кутів та виступів, завдяки чому його легко очистити: потрібно просто протерти стінки серветкою, щоб видалити наліт із поверхонь.

Тиха робота

Навіть на високій потужності зволожувач Deerma DEM-ST635 видає шум у межах 35-38 дБ. Завдяки покращеній шумоізоляції прилад працює настільки тихо, що ви перестанете його помічати. Жодного настирливого гулу – у вашому будинку панує спокійна, здорова та комфортна атмосфера.

Користь зволоження для шкіри та волосся

Унікальні технології, реалізовані у зволожувачі Deerma DEM-ST635, дозволяють розбивати воду на водяну суспензію, яка насичує вологою волосся та заповнювати запаси вологи у верхніх шарах епідермісу. У правильно зволоженому приміщенні ви виглядатимете і почуватиметеся чудово.  

Характеристики
Основні характеристики
Тип
зволожувач повітря
Метод зволоження
Площа приміщення
30 м/кв
Споживана потужність
28 Вт
Рівень шуму (макс.), дБ
38
Витрати води
280 мл/год
Ємність резервуара для води, л
4.5
Максимальний час безперервної роботи
16 год
Функціональні можливості
Оснащення і функції
таймер, ароматизація повітря
Тип керування
механічне
Фізичні параметри
Вага
1.5 кг, 1.5 кг
Колір
білий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-ST635 White
Зволожувач повітря Deerma Humidifier DEM-ST635 White
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових