з 09:00 до 21:00
Зволожувач повітря Gorenje H50W
Зволожувач повітря Gorenje H50W
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ GORENJE H50W 0
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ GORENJE H50W 1
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ GORENJE H50W 2
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ GORENJE H50W 3
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ GORENJE H50W 4
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ GORENJE H50W 5
ЗВОЛОЖУВАЧ ПОВІТРЯ GORENJE H50W 6

Зволожувач повітря Gorenje H50W

Код: 366815
Закінчився
Продано
Опис

Зміцнення імунітету та профілактика захворювань

Особливо актуальна в наш час завдання - створити оптимальні умови для роботи нашої імунної системи. Одна з ознак недостатньої вологості - сухість слизових оболонок. У квартирах, де в зимовий час батареї нагріваються досить сильно, вологість може падати до критично низьких позначок. А це загрожує негативними наслідками для всього організму. За допомогою компактного приладу Gorenje H50W ви можете раз і назавжди вирішити цю проблему і підвищити свій імунітет.

Технологія холодного пара

Часто при виборі зволожувача ми починаємо губитися в загадках: який же тип роботи краще? Насправді будь-який сучасний зволожувач справляється зі своїм безпосереднім завданням. А ультразвукові моделі - такі як Gorenje H50W - відмінно підходять своєю простотою і невибагливістю в роботі. Серед недоліків можна відзначити тільки те, що прилад видає характерний звук при роботі. Але навіть в нічний час він швидше заспокоює. Крім того, слід звернути увагу на якість води, що заливається. Якщо рівень солей у воді досить високий, то можлива поява білого нальоту на поверхнях. Це питання вирішується застосуванням очищеної води з низьким ступенем мінералізації.

Висока ефективність

Gorenje H50W призначений для приміщень до 20 квадратних метрів. Його можливостей цілком вистачить для будь-якої кімнати в квартирі. Більш потужні моделі не мають сенсу. А якщо вам потрібно створити мікроклімат в кожній кімнаті, краще купити кілька окремих приладів. Контроль вологості здійснюється вбудованим датчиком. Цифровий дисплей схований під пластиковим напівпрозорим корпусом. При включенні на ньому відображається поточний рівень вологості. Обсяг робочої ємності Gorenje H50W становить 5 літрів.

Характеристики
Основні характеристики
Метод зволоження
Площа приміщення
20 м/кв
Споживана потужність
26 Вт
Ємність резервуара для води, л
5
Функціональні можливості
Оснащення і функції
Додатково
ароматизація
Фізичні параметри
Вага
1.6
Розміри, мм
17 x 38.7 x 17 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Зволожувач повітря Gorenje H50W
Зволожувач повітря Gorenje H50W
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових