з 09:00 до 21:00
Ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 512 Gb White
Ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 512 Gb White
10 199
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES S 512 GB WHITE 0
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES S 512 GB WHITE 1
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES S 512 GB WHITE 2
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES S 512 GB WHITE 3
ІГРОВА ПРИСТАВКА MICROSOFT XBOX SERIES S 512 GB WHITE 4
Ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 512 Gb White 5

Ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 512 Gb White

Код: 220138
В наявності
10 199 грн
Платформа: Xbox Series S
  •  Xbox Series S 
  •  Xbox Series X 
Колір: білий

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Легенда у твоїх руках

Приготуйтеся до нереального ігрового досвіду, який отримаєте з консоллю XBOX Series S. Вона стала тією самою приставкою, що доступна за ціною і забезпечує лише приємні враження від геймінгу. Продуктивність найвищого рівня, велика цифрова бібліотека, прискорене завантаження – що може бути крутіше? Додайте до цього підписку Game Pass Ultimate, що дає можливість протестувати ігри прямо в день їх виходу – краще за цю забавку не знайти!

Оптимізовані ігри

Творці моделі фундаментально підійшли до адаптації ігор під нові стандарти. За рахунок цього ви зможете грати в продукти, оптимізовані під серії X та S, з ще більшим комфортом: час завантаження зменшився, а візуальні ефекти підтримуються при частоті оновлення 120 Гц. При цьому концепт Smart Delivery дозволить одного разу купити гру, щоб отримати доступ до найкращої її версії.

Архітектура на базі SSD

Твердотілий накопичувач став особливістю даного девайсу. SSD разом із системою на кристалі SOC дає неймовірну швидкодію, що проявляється у можливості підтримувати зміну кадрів до 120 на секунду. Завантаження файлів займає мінімум часу. Опція Quick Resume стала інструментом перемикання між іграми з подальшим поверненням там, де сесію було перервано.

Розширене сховище

Автори техніки застосували карту розширення Seagate. Для неї виділено роз'єм на задній стінці. За рахунок комплексної роботи SSD та сховища у вас буде достатньо місця для файлів, а продуктивність завжди буде топовою. Жодних перешкод для захоплюючого проведення часу!

Реалістичне зображення

Архітектури AMD Zen 2 та RDNA 2 спільно з технологією покращеного трасування DirectX стали основою для створення картинки надреалістичного формату. Граючи на XBOX Series S, ви насолоджуватиметеся грою тіней і відблисків, насиченістю барв, динамікою без гальмування. Живий світ, у який поринаєш на всі 100%.

Підтримка технологій Dolby

Забезпечити видовищність кожного кадру стало можливим із технологією Dolby Vision. Кінематографічне опрацювання контенту дає хорошу контрастність, соковиті насичені кольори, деталізацію високого рівня. При цьому за звук відповідає Dolby Audio – технологія, алгоритми якої формують просторове звучання, структуроване стерео та кришталево чистий сигнал.

Бібліотека геймера

Перед вами відкривається світ, в якому доступні ігрові новинки і старі перевірені хіти. Провести час за улюбленим шутером, спортивним симулятором, гонками тепер стало ще простіше. Підписка Xbox Game Pass Ultimate – ваш ключ до найкращих розваг. FIFA, Forza Horizon 5, Halo Infinite, Minecraft та ще 1000+ ігор – ми нічого не забули?

Бездротовий комфорт

Геймпад бездротової конструкції дає повну свободу дій, дозволяючи не обмежувати себе ні в чому. Новий дизайн враховує анатомію людських кистей, за рахунок чого ви зможете провести за геймінгом багато часу, не відчуваючи втоми в руках. Модель універсальна, тому працює з ПК (ОС iOS, Android, Windows 10) та консолями (Xbox One, Xbox Series X|S).

Максимум функціоналу

Варто зауважити, що геймпад значно відрізняється від своїх побратимів минулих поколінь. Насамперед, своєю функціональною продуманістю. Його оснастили додатковими кнопками, серед яких є функція "Поділитись": так ви фіксуєте контент і можете надіслати його другу. Гібридна хрестовина дозволить швидше і точніше захопити ціль, а тригери з чіпким покриттям не залишать противнику жодного шансу.

Гідна альтернатива

Разом із ігровою консоллю XBOX Series S можна використовувати різноманітні аксесуари, розроблені для приставок Xbox One. З ними геймінг буде комфортним та видовищним. Дозвольте грі захопити вас повністю і стати ще більш цікавою!

Характеристики
Основні
Тип
стаціонарна
Платформа
Xbox Series S
Рік випуску
2020
Контролер
Xbox Wireless Controller
Кількість геймпадів
1 шт
Ігри в комплекті
відсутні
Особливості
світлові індикатори, з дисководом
Комплектація
геймпад, ігрова консоль
Технічна оснащеність
Процесор
AMD Ryzen Zen 2
Вбудована пам'ять
512 ГБ
Тип оперативної памяті
GDDR6
Оперативна пам’ять
10 ГБ
Роздільна здатність
1920 x 1080 (Full HD), 2560 x 1440 (QHD)
Інтерфейси та порти
Інтерфейс
Wi-Fi 802.11 ac, 3 x USB 3.1, 1 x HDMI, оптичний аудіовихід, Bluetooth
Підтримка носіїв
карти пам'яті, Blu-Ray
Тип карт памяті
Seagate Xbox Series SSD
Фізичні параметри
Колір
білий
Розмір
275 x 151 x 65 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 512 Gb White
Ігрова приставка Microsoft Xbox Series S 512 Gb White
10 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових