з 09:00 до 21:00
Спрей для розморозки скла Baseus Melting Point Deicer Red
Спрей для розморозки скла Baseus Melting Point Deicer Red
399
СПРЕЙ ДЛЯ РОЗМОРОЗКИ СКЛА BASEUS MELTING POINT DEICER RED 0
СПРЕЙ ДЛЯ РОЗМОРОЗКИ СКЛА BASEUS MELTING POINT DEICER RED 1
СПРЕЙ ДЛЯ РОЗМОРОЗКИ СКЛА BASEUS MELTING POINT DEICER RED 2
СПРЕЙ ДЛЯ РОЗМОРОЗКИ СКЛА BASEUS MELTING POINT DEICER RED 3
СПРЕЙ ДЛЯ РОЗМОРОЗКИ СКЛА BASEUS MELTING POINT DEICER RED 4
СПРЕЙ ДЛЯ РОЗМОРОЗКИ СКЛА BASEUS MELTING POINT DEICER RED 5
Спрей для розморозки скла Baseus Melting Point Deicer Red 6

Спрей для розморозки скла Baseus Melting Point Deicer Red

Код: 309429
В наявності
399 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Екстрена допомога

Спрей для розморожування скла Baseus Melting Point дозволить швидко і безпечно відтанути лід на лобовому склі автомобіля. Унікальний склад препарату дозволяє в лічені хвилини позбавити поверхню від паморозі різної товщини без ризику пошкодження. Речовина наноситься швидко і легко, не залишає масляних розлучень, і максимально дбайливо працює з крихким матеріалом.

Ефективна робота

Спиртовий склад на водній основі має високу розморожуючою здатністю і дозволяє поліпшити пропускну здатність стекол всього за 20...30 секунд, що гарантує хорошу видимість на дорозі протягом наступних 36 год. При цьому низька корозійна активність препарату дає можливість безпечно використовувати його на будь металевої поверхні, а відсутність потенційно шкідливих для здоров'я людини речовини і побічних продуктів повністю нівелює ризик отруєння.

Ідеальні контури

Дизайн моделі націлений на комфорт користування. Стильний, ергономічний корпус буде естетично виглядати в будь-якому салонному інтер'єрі. Яскраве забарвлення корпусу дозволить швидко знайти флакон в потрібний момент. Ідеально гладка рівна поверхня і оптимальний діаметр корпусу дозволяють зручно тримати спрей в руках, при цьому навіть у вологій долоні флакон не ковзає, і тривала робота не викликає втоми. Ергономічна насадка забезпечує розпорошення на велику площу при мінімальній витраті.

Оптимальний розмір

Завдяки своїм скромним габаритам встановити флакон Baseus Melting Point можна в будь-якому зручному місці: на передній приладовій панелі, на двері або на задній платформі автомобіля, а можна перевозити спрей в бардачку, щоб незамінний помічник у боротьбі з обмерзлими стеклами був завжди під рукою в потрібний момент. Незважаючи на невеликий розмір, обсяг ємності становить 500 мл, чого, з урахуванням мінімального витрачання, предостатньо на довгий термін служби.

Безпечний вплив

Спрей з основою з харчового спирту і солі оперативно впливає на обмерзлий шар, планомірно розтоплюючи його, звільняючи скло від інею. Зріджені вуглеводневі гази, що входять до складу, дозволяють залишатися водному розчину в рідкому стані навіть при значному зниженні температури (аж до -45 °С), що забезпечує легке розпилення. Засіб актуально для застосування на скляній, металевій або гумовій поверхні, при цьому абсолютно безпечно для шкіри рук людини.

Спрей для розморозки скла Baseus Melting Point Deicer Red
Спрей для розморозки скла Baseus Melting Point Deicer Red
399 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових