з 09:00 до 21:00
Акустична система Edifier R1100 Black 2.0
Акустична система Edifier R1100 Black 2.0

Акустична система Edifier R1100 Black 2.0

Код: 75041
Закінчився
Продано
Опис

Нова модель лінійки Edifier Studio має назву R1100.

Це двосмугова акустична система 2.0 з «цифровим» підсилювачем класу D та імпульсним блоком живлення. Ця модель має класичний дизайн, її корпус виготовлений з високоякісного МДФ. Декоративна накладка з акустичної тканини захищає динаміки від можливих пошкоджень та задає класичну форму фронтальної поверхні колонки. Під накладкою ховаються динаміки НЧ/СЧ та ВЧ, а також порт фазоінвертора. Дизайнери та конструктори Edifier попрацювали та довели до досконалості таку конструкцію колонок, що порт розташовується на передній панелі, на відміну від інших моделей, де він зазвичай розташовується на задній стінці. Фронтальний ФІ по перше має велику ефективність - він працює безпосередньо в бік слухача, а по-друге - охолоджує підсилювач, розташований на задній стінці активної колонки, причому чим гучніше грає колонка і сильніше нагрівається підсилювач - тим більший потік повітря циркулює через порт.

Підсилювач у цій моделі розташований на задній панелі активної колонки, на якій так само розташовуються елементи комутації та органи управління.

Як усі системи початкового рівня, R1100 оснащена двома входами RCA для аналогових джерел сигналу. Причому вони можуть відтворюватися як окремо, так і одночасно. Також на задній панелі розташований регулятор рівня гучності та рівня низьких частот. А також клеми підключення колонок один до одного.

Високочастотний динамік

Він же твіттер, має шовковий купол 13 мм і фазовирівнююче тіло, розташоване перед твіттером, яке одночасно виконує функцію захисту діафрагми динаміка від можливих пошкоджень.

Низькочастотний динамік

Має дифузор зі складного композитного матеріалу з додаванням вовни, діаметром 116 мм та м'який підвіс із гуми.

Відсутнє спотворення сигналу

За задньою кришкою активної колонки ховається плата підсилювача, зібраного на базі TAS5713, виробництва Texas Instruments, що забезпечує посилення до 25 Вт і керований контролером STM8S003. Ще на платі є кварцовий генератор на CDCS502 і АЦП PCM1808. Монтаж дуже високої щільності та дуже високої якості з використанням безлічі SMD компонентів. На фотографії видно білий матеріал, що демпфує, яким заповнена колонка для запобігання призвукам. Живлення R1100 забезпечує імпульсний блок живлення. На відміну від традиційного понижуючого трансформатора такий блок живлення має меншу вагу, більший ККД і легко забезпечує будь-якою потужністю підсилювач колонок. При цьому немає перекручування сигналу, пов'язані з перевантаженням.

Колонки можуть забезпечити досить великою гучністю робоче місце, зайнявши при цьому зовсім небагато місця на столі ділової людини

Зверніть увагу на графік АЧХ та імпедансу цієї акустичної системи. З нього видно, що резонатор налаштований на частоту близько 70 Гц, причому частотний діапазон впевнено чутний від 53 гц. Далі графік демонструє високу лінійність у голосовому діапазоні, деякий провал спостерігається в районі зшивки ВЧ та НЧ динаміків, але це не велика нелінійність, яка визначає індивідуальний «голос» цієї невеликої акустичної системи. Звучання R1100 рівне, приємне, м'яке, не стомлююче. Можна сказати, що нейтральне і всеїдне у плані стилів музики. Колонки можуть забезпечити досить великою гучністю робоче місце, зайнявши при цьому зовсім небагато місця на столі ділової людини або студента, прикрасить приміщення і впишеться в інтер'єр.

Характеристики
Основні
Тип
акустична система
Комплектація
документація, кабель RCA, 2 колонки
Параметри аудіо
Формат акустики
2.0
Потужність колонок
2 x 21 Вт
Кількість смуг
2
Потужність сабвуфера
сабвуфер відсутній
Діаметр НЧ дифузора
4 дюйма
Співвідношення сигнал/шум
85 дБ
Частотний діапазон
65 - 20000 Гц
Підключення та роз'єми
Тип підключення
дротове
Бездротовий інтерфейс підключення
відсутній
Вихід на навушники
ні
Роз'єми
1 x RCA
Живлення
Тип живлення
від мережі
Фізичні параметри
Колір
чорний
Матеріал
мдф
Вага
5 кг
Розмір фронтальних колонок
226 x 197 x 140 мм
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Акустична система Edifier R1100 Black 2.0
Акустична система Edifier R1100 Black 2.0
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових