з 09:00 до 21:00 щоденно
Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом
Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS MOUTH CAR MOUNT BLACK SUDZ-01 ІЗ ЗАЖИМОМ 0
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS MOUTH CAR MOUNT BLACK SUDZ-01 ІЗ ЗАЖИМОМ 1
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS MOUTH CAR MOUNT BLACK SUDZ-01 ІЗ ЗАЖИМОМ 2
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS MOUTH CAR MOUNT BLACK SUDZ-01 ІЗ ЗАЖИМОМ 3

Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом

Закінчився
Код: 171489
Продано
Опис

Baseus Mouth Car Mount

Тримач для мобільних пристроїв Baseus Mouth Car mount стане вірним супутником в будь-якій авто-подорожі. Аксесуар дозволить надійно зафіксувати смартфон в салоні автомобіля, щоб безпечно і легко здійснювати переговори по гучному зв'язку, стежити за маршрутом, заряджати мобільний пристрій, не наражаючи на небезпеку себе і пасажирів. Механізм простий і надійний у використанні, легко монтується в будь-якому зручному місці.

Надійна фіксація

Масивний розсувний пружинний механізм міцно фіксує смартфон всередині тримача. При цьому доступні до установки мобільні пристрої з діагоналлю екрану від 3,5 до 6,5 дюймів, що гарантує мінімальне і максимальне захоплення на ширину від 89 до 178 мм. Холдер універсальний і сумісний практично з будь-якою моделлю сучасного телефону.

Зручність користування

Спеціальний механізм регулює нахил телефону під комфортним кутом на розсуд користувача. Завдяки зручним шарнірам обирати положення гаджета можна в будь-яку сторону, обертаючи прилад навколо своєї осі на 360 градусів. Це дозволить налаштувати найбільш підходящий кут огляду для кожного пасажира салону авто, і не допустити при цьому перекриття огляду дороги.

Індивідуальний вибір

Завдяки спеціальному фіксатору-прищіпці закріпити сам тримач зручно на панель автомобіля. Монолітна конструкція виглядає стильно, сучасно, і вдало вписується в будь-яке оформлення салону. Зручність монтажу також полягає в можливості безпроблемного перевстановлення Baseus mouth Car Mount в іншу машину, без ризику зіпсувати, подряпати або деформувати приладову панель.

Ергономіка і комфорт

Силіконове покриття внутрішньої рамки холдера забезпечує цілісність телефону, попереджаючи утворення подряпин і потертостей від необережного поводження з утримувачем. Вставки гарантують надійність фіксації гаджета всередині конструкції і не допускають випадкове його випадання при струсах і різкому гальмуванні, а також при швидкій їзді по пересіченій місцевості.

Якість виконання

Пластиковий корпус з ударостійкого ABS-матеріалу відмінно витримує навантаження і стійкий до зносу. Поверхня Baseus Mouth Car Mount зберігає зовнішній вигляд протягом усього терміну служби, не піддається стиранню, механічним сколам і подряпинам. Пружинний механізм з надійного сплаву відмінно тримає гаджет і не деформується в процесі багаторазових використань. Конструкція не займає багато місця і практично не відчутна по вазі.

Характеристики Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом
Основні
Тип
автомобільний тримач для смартфона
Діапазон підтримуваних діагоналей
до 7"
Заряджання пристроїв
Зарядка пристрою
не підтримує
Кріплення та встановлення
Кріплення пристрою
затискач
Місце встановлення
торпедо
Кріплення в салоні
затискач
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом
Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових