з 09:00 до 21:00
Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом
Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом
199
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS MOUTH CAR MOUNT BLACK SUDZ-01 ІЗ ЗАЖИМОМ 0
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS MOUTH CAR MOUNT BLACK SUDZ-01 ІЗ ЗАЖИМОМ 1
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS MOUTH CAR MOUNT BLACK SUDZ-01 ІЗ ЗАЖИМОМ 2
ТРИМАЧ В АВТО BASEUS MOUTH CAR MOUNT BLACK SUDZ-01 ІЗ ЗАЖИМОМ 3

Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом

Код: 171489
В наявності
199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Baseus Mouth Car Mount

Тримач для мобільних пристроїв Baseus Mouth Car mount стане вірним супутником в будь-якій авто-подорожі. Аксесуар дозволить надійно зафіксувати смартфон в салоні автомобіля, щоб безпечно і легко здійснювати переговори по гучному зв'язку, стежити за маршрутом, заряджати мобільний пристрій, не наражаючи на небезпеку себе і пасажирів. Механізм простий і надійний у використанні, легко монтується в будь-якому зручному місці.

Надійна фіксація

Масивний розсувний пружинний механізм міцно фіксує смартфон всередині тримача. При цьому доступні до установки мобільні пристрої з діагоналлю екрану від 3,5 до 6,5 дюймів, що гарантує мінімальне і максимальне захоплення на ширину від 89 до 178 мм. Холдер універсальний і сумісний практично з будь-якою моделлю сучасного телефону.

Зручність користування

Спеціальний механізм регулює нахил телефону під комфортним кутом на розсуд користувача. Завдяки зручним шарнірам обирати положення гаджета можна в будь-яку сторону, обертаючи прилад навколо своєї осі на 360 градусів. Це дозволить налаштувати найбільш підходящий кут огляду для кожного пасажира салону авто, і не допустити при цьому перекриття огляду дороги.

Індивідуальний вибір

Завдяки спеціальному фіксатору-прищіпці закріпити сам тримач зручно на панель автомобіля. Монолітна конструкція виглядає стильно, сучасно, і вдало вписується в будь-яке оформлення салону. Зручність монтажу також полягає в можливості безпроблемного перевстановлення Baseus mouth Car Mount в іншу машину, без ризику зіпсувати, подряпати або деформувати приладову панель.

Ергономіка і комфорт

Силіконове покриття внутрішньої рамки холдера забезпечує цілісність телефону, попереджаючи утворення подряпин і потертостей від необережного поводження з утримувачем. Вставки гарантують надійність фіксації гаджета всередині конструкції і не допускають випадкове його випадання при струсах і різкому гальмуванні, а також при швидкій їзді по пересіченій місцевості.

Якість виконання

Пластиковий корпус з ударостійкого ABS-матеріалу відмінно витримує навантаження і стійкий до зносу. Поверхня Baseus Mouth Car Mount зберігає зовнішній вигляд протягом усього терміну служби, не піддається стиранню, механічним сколам і подряпинам. Пружинний механізм з надійного сплаву відмінно тримає гаджет і не деформується в процесі багаторазових використань. Конструкція не займає багато місця і практично не відчутна по вазі.

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний тримач для смартфона
Діапазон підтримуваних діагоналей
до 7"
Заряджання пристроїв
Зарядка пристрою
не підтримує
Кріплення та встановлення
Кріплення пристрою
затискач
Місце встановлення
торпедо
Кріплення в салоні
затискач
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом
Тримач в авто Baseus Mouth Car Mount Black SUDZ-01 із зажимом
199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових