з 09:00 до 21:00
Тримач в авто Ugreen LP274 Black (30401)
Тримач в авто Ugreen LP274 Black (30401)
639
ТРИМАЧ В АВТО UGREEN LP274 BLACK (30401) 0
ТРИМАЧ В АВТО UGREEN LP274 BLACK (30401) 1
ТРИМАЧ В АВТО UGREEN LP274 BLACK (30401) 2
ТРИМАЧ В АВТО UGREEN LP274 BLACK (30401) 3
ТРИМАЧ В АВТО UGREEN LP274 BLACK (30401) 4
ТРИМАЧ В АВТО UGREEN LP274 BLACK (30401) 5
ТРИМАЧ В АВТО UGREEN LP274 BLACK (30401) 6
Тримач в авто Ugreen LP274 Black (30401) 7

Тримач в авто Ugreen LP274 Black (30401)

Код: 753081
В наявності
639 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 3 місяця
Опис

Автомобільний тримач для телефона UGREEN LP274


Ви часто користуєтеся навігацією? Або, можливо, ви просто хочете, щоб ваш телефон завжди був під рукою, навіть під час подорожей? Автомобільний тримач LP274 обов'язково стане в пригоді! Він сумісний із більшістю типів вентиляційних отворів і підтримує смартфони з діагоналлю екрана 4,7-7 дюймів. Завдяки ретельно продуманій конструкції він забезпечить їхню стійкість і безпеку навіть на вибоїстій дорозі. Автоматичний замикальний механізм робить використання тримача неймовірно простим і зручним.

Зручне керування однією рукою


Цим практичним аксесуаром можна легко керувати однією рукою. Коли ви помістите в нього свій телефон, він заблокується, щоб забезпечити необхідну стійкість. Хочете вийняти смартфон із тримача? Без проблем! Механізм розблокується автоматично, заощаджуючи ваші зусилля. Все це робить використання продукту простим і зручним — з UGREEN у вас завжди буде зручний доступ до телефона.

Сумісність із різними типами сіток


Не знаєте, чи підійде тримач до дефлектора вашого автомобіля? Не хвилюйтеся! Продукт вирізняється широкою сумісністю, тому ви можете з успіхом використовувати його у своєму транспортному засобі. Аксесуар підходить до більшості горизонтальних, вертикальних і круглих фортечок, а завдяки ідеально продуманій конструкції надійно тримається на місці, не ковзає й не випадає.

Надійна стійкість у будь-якій ситуації


Пороги гальмування, вибоїни, нерівності — у якому б стані не була дорога, якою ви їдете, фірмове кріплення UGREEN завжди утримає ваш смартфон. Регульоване кріплення дає змогу надійно закріпити аксесуар на вентиляційному отворі. Завдяки нековзним елементам вам не потрібно турбуватися про те, що ваш телефон впаде й пошкодиться. Але це ще не все! Тримач обладнаний спеціальним подовжувачем, що забезпечує йому подвійну стійкість і неабияк підвищує безпеку використання.

Встановіть свій телефон так, як ви цього хочете


Кріплення підходить для більшості популярних моделей телефонів. Він підтримуватиме пристрої з діагоналлю 4,7-7 ⁇. Він сумісний зі смартфонами з максимальною шириною 87 мм і завтовшки до 11 мм. Ви виявите, що він також буде чудово працювати з вашим телефоном! Під час його використання ви також можете відрегулювати положення смартфона відповідно до своїх потреб і звичок — це дає змогу зробити поворотну конструкцію тримача.

Створено з турботою про ваш комфорт


Ваш телефон розрядився під час довгої поїздки? Ви бачите, що його батарея ось-ось розрядиться, і ви не хочете втрачати зв'язок із друзями? Або, можливо, ви слухаєте музику під час водіння й хочете вільно регулювати гучність? Тримач UGREEN, безумовно, виправдає ваші очікування! Він був розроблений у такий спосіб, щоб не закривати порт зарядки та найважливіші кнопки. Тож ніщо не заважає зарядити ваш смартфон або вимкнути музику в будь-який час!

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний тримач для смартфона
Діапазон підтримуваних діагоналей
від 4.7" до 7", до 6.7"
Сумісність
універсальний
Заряджання пристроїв
Зарядка пристрою
не підтримує
Кріплення та встановлення
Кріплення пристрою
затискач
Місце встановлення
вентиляційна решітка
Кріплення в салоні
затискач
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тримач в авто Ugreen LP274 Black (30401)
Тримач в авто Ugreen LP274 Black (30401)
639 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових