з 09:00 до 21:00
Багатофункціональний пристрій Epson L14150
Багатофункціональний пристрій Epson L14150
29 445
БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ EPSON L14150 0
БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ EPSON L14150 1

Багатофункціональний пристрій Epson L14150

Код: 373472
В наявності
29 445 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Epson L14150 — це компактний безкартриджний БФП 4-в-1 (принтер-сканер-копір-факс) з можливістю друку документів А3-формату через задній лоток. Він спеціально створений для тих, кому необхідні економний друк документів різного формату та широкі функціональні можливості, включно з роботою через Wi-Fi Direct і Ethernet. До комплекту постачання вже входить набір повнорозмірних контейнерів із чорнилом.

Безкартриджна система — великий ресурс друку
Безкартриджні пристрої Epson використовують чорнильні контейнери замість картриджів. Їх об'єм удесятеро перевищує об'єм стандартних картриджів, завдяки чому всього з одного комплекту контейнерів можна видрукувати до 7500 ч/б і 6000 кольорових відбитків.

Інноваційна система заправляння чорнила «Key Lock»
Система «Key Lock» не дасть можливості переплутати кольори під час заправляння. Секрет нової системи заправляння в унікальній формі носика контейнера, яка сумісна тільки з відповідним за кольором заправним отвором за принципом ключа із замком.

Нові контейнери з вбудованим клапаном проти проливання
Контейнери з чорнилом для моделей серії L мають внутрішній клапан, який захищає від випадкового проливання під час перевертання контейнера. Клапан відкривається тільки під час встановлення контейнера в отвір для заправляння, після чого чорнило починає надходити всередину друкувальної системи. Щойно ви виймаєте контейнер із заправного отвору — клапан блокує подавання чорнила, унеможливлюючи випадкове проливання.

Чіткий текст і графіка, як на лазерному принтері
Для чорно-білого друку модель використовує пігментне чорнило Epson чорного кольору, яке забезпечує:

  • Чіткий текст і графіку на звичайному папері;
  • Миттєве висихання відбитків;
  • Стійкість до потрапляння вологи та виділення маркером.

Змінна ємність для відпрацьованого чорнила
БФП Epson L14150 — пристрій для бізнесу, призначений для досить високих навантажень друку. Для того, щоб не возити пристрій у сервісний центр у разі заповнення ємності для відпрацьованого чорнила, ми відразу обладнали його змінною ємністю, яку користувач може з легкістю замінити самостійно.

Бездротове під'єднання через Wi-Fi
Основні переваги бездротового друку — економія місця на робочому столі та друк із будь-якої точки дому та офісу. Під'єднайтеся до будь-якого пристрою з підтримкою Wi-Fi та використовуйте максимум можливостей бездротової роботи з принтером — друкуйте та скануйте документи та фотографії віддалено.

Під'єднання через мережу Ethernet
Цей пристрій дає можливість мережевого під'єднання, що робить його ідеальним рішенням для роботи з декількох ПК в умовах офісу. Причому користувачі зможуть не тільки надсилати завдання на друк, а й сканувати зображення відразу на свій комп'ютер, що заощадить їх робочий час і пришвидшить робочий процес.

Друк із мобільних пристроїв
Збережіть і встановіть один із безоплатних застосунків сервісу Epson Connect і друкуйте або скануйте зображення з ваших мобільних пристроїв, що працюють на базі iOS і Android. Застосунки сервісу також дають змогу надсилати на друк документи та фотографії електронною поштою, вказавши присвоєну принтеру e-mail адресу (E-mail print).

Лотки для різних типів паперів
Epson L14150 обладнаний декількома лотками для завантаження паперу: фронтальний призначений для А4-формату, задній лоток призначений на завантаження носіїв аж до А3-формату, що дає змогу одночасно працювати з різними форматами та типами паперів. Якщо ви друкували документи формату А4, а потім хочете надрукувати А3, вам не доведеться виймати папір і завантажувати замість нього новий. Просто задайте тип і формат паперу в драйвері пристрою, і він сам визначить лоток, відповідний для друку потрібних вам матеріалів.

Автоподавач для сканування документів (ADF)
БФП обладнаний планшетним сканером А4-формату для сканування фото та документів посторінково, а також автоподавачем, призначеним для оброблення багатосторінкових документів (до 35 аркушів).

Зручне керування із сенсорним екраном 6.1 см
Ви можете настроювати бездротове з'єднання через Wi-Fi або під'єднуватися до мобільних пристроїв без використання ПК завдяки зручному сенсорному РК-екрану діагоналлю 6.1 см.

Крім того, з панелі керування можна запускати копіювання і сканування, а також виконувати сервісні команди, як-от перевірка та прочищення дюз.

Автоматичний двобічний друк A4
Функція автоматичного двобічного друку дає змогу ощадити час користувача під час друку з обох боків аркуша та папір. Досить вибрати функцію в меню драйвера.

Надсилання та отримання факсимільних повідомлень
Попри компактні розміри, цей БФП має не тільки функції принтера-сканера-копіра, але й вбудований кольоровий факс. Ви зможете надсилати й отримувати факсимільні повідомлення в кольорі або в ч/б в автоматичному режимі або після розмови з абонентом, під'єднавши до пристрою телефонну слухавку.

Характеристики
Основні
Тип пристрою
БФП
Технологія друку
струменева
Кількість кольорів
4
Колір друку
кольоровий
Принтер
Формат паперу
A3, конверти, формат фотографій: 10x15 см. 13x18 см. 9x13 см. 10x18 см. 13x20 см. 20x25 см, 210 x 297 мм
Швидкість друку
17, 24 стор/хв
Максимальна роздільна здатність друку
1200 x 4800 dpi
Витратні матеріали
Сумісні картриджі
контейнер з блакитним чорнилом c13t03v24a, контейнер з жовтим чорнилом c13t03v44a, контейнер з пурпуровим чорнилом c13t03v34a, контейнер з чорним чорнилом c13t03v14a, ємність для відпрацьованого чорнила c13t04d100
Щільність паперу
щільність паперу: 64-256 г/м?
Інтерфейси
Інтерфейси
USB, Wi-Fi
Додаткові властивості
Екран
немає, кольоровий РК-дисплей
Підтримка ОС
Windows, Mac OS
Друк фото
так
Особливості
факс, сканер роздільна здатність сканера: 1200x2400 dpi, лотки місткість виxідниx лотків: 30 аркушів, сканер тип сканера: планшетний/протяжний, копір максимальна роздільна здатність копіру: 1200x2400, факс кількість сторінок a4. які збережені у пам'яті факсу: 180, сканер місткість пристрою автоподавання оригіналів: 35 аркушів, сканер максимальний формат оригіналу: а4, факс максимальна роздільна здатність факсу: 200х200 dpi, факс швидкість передавання: 3 сек/стор., факс максимальна швидкість передавання: 33.6 кбіт/сек, сканер тип датчика: cis, сканер пристрій автоподавання оригіналів, мережевий друк, копір максимальна кількість копій за цикл: 99, факс швидкий набір номерів у пам'яті факсу: 60, копір кольорове копіювання, лотки, лотки подавання паперу стандартне: 250 аркушів, сканер максимальний розмір сканування: 216x297 мм
Фізичні параметри
Розмір
498 x 358 x 245 мм
Вага
9.7 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Багатофункціональний пристрій Epson L14150
Багатофункціональний пристрій Epson L14150
29 445 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових