з 09:00 до 18:00
Блендер Nutribullet Magic Bullet MBR03 S
Блендер Nutribullet Magic Bullet MBR03 S
1 299
БЛЕНДЕР NUTRIBULLET MAGIC BULLET MBR03 S 0
БЛЕНДЕР NUTRIBULLET MAGIC BULLET MBR03 S 1
БЛЕНДЕР NUTRIBULLET MAGIC BULLET MBR03 S 2
БЛЕНДЕР NUTRIBULLET MAGIC BULLET MBR03 S 3
БЛЕНДЕР NUTRIBULLET MAGIC BULLET MBR03 S 4
БЛЕНДЕР NUTRIBULLET MAGIC BULLET MBR03 S 5

Блендер Nutribullet Magic Bullet MBR03 S

Код: 822346
В наявності
2 499 грн
1 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Весь смак та користь натуральних продуктів щодня

Насолоджуйтесь смузі, соками, протеїновими коктейлями та багатьом іншим на ходу та легко отримуйте свою дозу вітамінів зі зручним сучасним блендером Nutribullet. Потужний двигун, продумана конструкція та спеціальний ніж дозволять вам витягти з фруктів та овочів все найцінніше і максимально зберегти їхню поживну цінність. До того ж цей блендер універсальний і впорається з будь-яким завданням: він легко коле лід і подрібнює зерна, горіхи, трави та заморожені фрукти, дозволяючи експериментувати з інгредієнтами та рецептами. А змішування в один дотик забезпечує ідеальні результати за лічені секунди. Тобто ви зможете швидко приготувати вітамінний чи поживний коктейль прямо перед тим, як вирушити на роботу, навчання чи спортзал. З Nutribullet піклуватися про здорове харчування, фігуру мрії і хороше самопочуття буде простіше, ніж будь-коли!

Потужність? У нього достатньо

Завдяки потужному двигуну прилад подолає подрібнення льоду, горіхів, насіння та інших продуктів. Він також плавно змішує заморожені ягоди та лід із соком та іншими рідинами, дозволяючи приготувати нескінченну кількість смузі, супів, соусів та багато іншого.

Максимально простий у використанні

Блендер Nutribullet настільки простий у користуванні, що вам сподобається робити свої улюблені коктейлі та смузі щодня. Просто натисніть та зачекайте, щоб приготувати ідеально змішаний напій або соус до пасти. Це неймовірно просто та швидко.

Здорове харчування у ваших руках

Щоб отримати максимум задоволення від життя, потрібно отримати максимум задоволення від їжі. І легендарний блендер Nutribullet дозволить вам робити легко та просто. Він допоможе підтримувати збалансовану дієту, багату на натуральні продукти та поживні речовини. Просто виберіть улюблені фрукти або овочі, за бажанням доповніть їх ароматними травами та спеціями, наприклад, м'ятою, петрушкою або перцем, або суперфудами, такими як насіння чіа, горіхи або журавлина. Складіть все в чашу блендера та натисніть. Лише кілька секунд – і ваш смачний та корисний коктейль готовий. Блендер Nutribullet – ідеальна пропозиція для любителів здорового способу життя.

Просте обслуговування

Мити блендер також швидко та зручно. Просто помістіть окремі компоненти (крім леза в основі та двигуна) в посудомийну машину або вимийте вручну в теплій воді з миючим засобом. Лезо також можна зняти та окремо промити під краном. Після цього потрібно висушити всі компоненти, і Nutribullet знову готовий до роботи.

Модний та компактний

Мінімалістичний, стильний дизайн із вишуканими деталями робить Nutribullet гармонійним елементом як для традиційного, так і для сучасного дизайну інтер'єру. Він легко впишеться у будь-яку обстановку. Більше того, завдяки своїй компактній формі, цей блендер займає мало місця на кухонному столі, а також відмінно підходить для невеликих просторів.

Зберігає всі поживні речовини

Унікальне поєднання лез особливої форми та циклонного ефекту при змішуванні створює силу, яка подрібнює та емульгує їжу таким чином, що ви отримуєте більше поживних речовин. Вона руйнує структуру твердих стебел, зерен і волокон, вивільняючи вітаміни і мінерали, що містяться в них, та в такому вигляді краще засвоюються організмом. Таким чином, Nutribullet дозволяє перетворювати звичайну їжу на корисний суперфуд, а ви щоразу отримуватимете максимальну користь від інгредієнтів.

Якість та безпека у використанні

Ще один важливий момент – безпека. Блендер виготовлений із міцних, стійких до механічних пошкоджень матеріалів (пластик, тритан, нержавіюча сталь), щоб надійно служити довгі роки. І може безпечно контактувати з харчовими продуктами, оскільки не містить шкідливої хімічної сполуки бісфенолу А (BPA). Крім того, вбудована система захисту не дозволить ножу запуститися до тих пір, поки чаша і основа не з’єднаються один з одним.

Характеристики
Основні характеристики та функції
Тип
фітнес-блендер
Потужність
200 Вт
Кількість швидкостей
1
Кількість насадок
1
Насадки
блендер-чаша
Турборежим
ні
Програми приготування
для смузі
Конструкція
стаціонарний
Комплектація
хрестоподібний ніж, висока миска
Керування
електронне
Чаші
Матеріал чаші
тритан
Об'єм чаші, л
0.6
Фізичні параметри
Матеріал ніжки блендера
нержавіюча сталь
Живлення
від мережі
Колір
нержавіюча сталь з чорним
Матеріал корпусу
пластик
Вага
1.54 кг
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Блендер Nutribullet Magic Bullet MBR03 S
Блендер Nutribullet Magic Bullet MBR03 S
2 499 грн 1 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових