з 09:00 до 21:00
Тримач в авто Borofone BH73 Black
Тримач в авто Borofone BH73 Black
329
ТРИМАЧ В АВТО BOROFONE BH73 BLACK 0
ТРИМАЧ В АВТО BOROFONE BH73 BLACK 1
ТРИМАЧ В АВТО BOROFONE BH73 BLACK 2
ТРИМАЧ В АВТО BOROFONE BH73 BLACK 3
ТРИМАЧ В АВТО BOROFONE BH73 BLACK 4
ТРИМАЧ В АВТО BOROFONE BH73 BLACK 5
ТРИМАЧ В АВТО BOROFONE BH73 BLACK 6

Тримач в авто Borofone BH73 Black

Код: 741823
В наявності
329 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Автомобільний тримач телефону BOROFONE BH73 Charm press type center console car holder Black на присосці забезпечує комфортне зберігання та використання смартфона в автомобілі. Його перевагами є люксовий фірмовий стиль, ергономічність, надійність та функціональність. Легке встановлення за допомогою надійної присоски та автоматична міцна фіксація смартфона гарантують його безпеку. Ця модель універсальна для пристроїв з діагоналлю 4,5-7 дюймів та гарантує вільний доступ до всіх функцій смартфона.

Завдяки ретельно продуманій конструкції автомобільного тримача Borofone BH73 Charm, смартфон можна правильно розмістити та надійно закріпити однією рукою. Для вилучення або встановлення девайса не потрібно буде відволікатися від дороги та використовувати обидві руки, адже достатньо однієї. Вбудований механізм дозволяє смартфону автоматично опуститься під власною вагою, при цьому бічні фіксатори приймуть потрібне положення.

Модель автомобільного утримувача Borofone BH73 Charm дає повну свободу використання смартфона завдяки можливості обертання на 360 градусів. Надійне з'єднання з використанням шарніра, що обертається, дозволяє вибрати найбільш зручне положення для використання функцій девайса. Є можливість легко повернути екран смартфона горизонтально чи вертикально, під кутом у будь-яке зручне положення для найкращого огляду.

Для фіксації автомобільного тримача на лобовому склі або на передній панелі машини використовується кругла присоска. Вакуум, що створюється при її скріпленні з поверхнею, забезпечує високоміцне з'єднання. Тримач легко витримує велике навантаження, тому смартфон буде в абсолютній безпеці при сильному струсі під час різких маневрів автомобіля. Ніжка присоски виготовлена з високоякісного міцного матеріалу.

У цій моделі використовується найбільш безпечна та надійна тристороння фіксація для смартфона. Завдяки їй девайс буде міцно закріплений та знерухомлений. З боків та знизу розташовані розсувні фіксатори, які автоматично підлаштовуються під розміри смартфона. Надійний механізм, що забезпечує цю можливість, виконаний із високоякісного пластику, тому довго прослужить.

Характеристики
Основні
Тип
автомобільний тримач для смартфона
Діапазон підтримуваних діагоналей
до 7"
Заряджання пристроїв
Зарядка пристрою
не підтримує
Кріплення та встановлення
Кріплення пристрою
затискач
Місце встановлення
торпедо
Кріплення в салоні
присмоктувач
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Тримач в авто Borofone BH73 Black
Тримач в авто Borofone BH73 Black
329 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових