з 09:00 до 21:00
Конструктор LEGO Super Mario 71360 Пригоди разом з Маріо блоковий
Конструктор LEGO Super Mario 71360 Пригоди разом з Маріо блоковий
2 149
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 0
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 1
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 2
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 3
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 4
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 5
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 6
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 7
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 8
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 9
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 10
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 11
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 12
КОНСТРУКТОР LEGO SUPER MARIO 71360 ПРИГОДИ РАЗОМ З МАРІО БЛОКОВИЙ 13

Конструктор LEGO Super Mario 71360 Пригоди разом з Маріо блоковий

Код: 348939
В наявності
2 149 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 14 місяців
Опис

Подивися, як змінюється вираз LEGO Маріо, поки ти проходиш захопливі завдання зі стартового набору лінійки LEGO Super Mario! Створи власний рівень і допоможи Маріо зібрати всі монетки. Застрибуй на платформу… обережніше, не впади! Літай на хмарах. Заробляй додаткові монети й знаходь Суперзірки, підбиваючи блоки зі знаком питання. Стрибни на Гумбу і вдар Боузера-молодшого по спині, щоб здобути монетки. Змагайся з друзями й перебудовуй цю модель, щоб придумати нові захопливі завдання!

Граючись зі стартовим набором «Пригоди разом із Маріо» LEGO Super Mario, діти зустрінуться зі своїм улюбленим персонажем комп'ютерних ігор у реальному житті. До набору входить фігурка LEGO Маріо, здатна миттєво реагувати на ваші дії за допомогою РК-екранів або динаміка.

Гравці зароблятимуть віртуальні монети, допомагаючи Маріо LEGO дістатися від труби до фінішної жердини, стрибаючи по обертових і хмарних платформах, підбиваючи блоки зі знаками питання й перемагаючи іграшкових Гумбу і Боузера-молодшого. Перебудуйте кубики, щоб зібрати нові рівні для проходження.

Завантажте безплатний застосунок LEGO Super Mario, щоб зробити ігри з цим дитячим набором ще цікавішими. Тут ви знайдете інструменти масштабування й обертання тривимірних зображень, які зроблять збирання ще простішим, нові ідеї для конструювання і творчих ігор, а також безпечний форум, на якому можна спілкуватися з друзями.
Набори LEGO Super Mario чудово підходять для самостійних ігор та змагань із друзями й допомагають оживити улюбленого персонажа всієї родини. Стартовий набір і Ресурсний набір дають безмежні можливості для виконання цікавих завдань і сприяють розвитку в дітей найважливіших навичок.

Стартовий набір «Пригоди разом із Маріо» (71360), що містить у собі сім кубиків дій для взаємодії з фігуркою LEGO Маріо, відкриває перед фанатами цієї популярної гри сповнений веселощів і пригод всесвіт LEGO Super Mario.

Фігурка Маріо LEGO обладнана датчиками кольору, а також РК-екранами, вбудованими в очі, рот і живіт, які дають змогу показувати понад сто різних реакцій на ваші дії. Крім того, передбачено динамік, що дає змогу відтворювати класичні звуки та музику з відеогри.

У цьому суперкрутому наборі LEGO Маріо збиратиме віртуальні монетки, дістаючись від стартової труби до фінішу по кубиках LEGO, хмарних платформах, підбиваючи головою блоки із зображенням знака питання й борючись із Гумбою та Боузером-молодшим.

Ця колекційна модель LEGO, зібрана з 231 деталі, стане чудовим подарунком на день народження або інше свято для дітей віком від 6 років, які люблять конструювати й придумувати свої ігрові сюжети, а також вчитися розв'язувати всілякі проблеми в процесі захопливих творчих ігор.

Перебудуйте Стартовий набір і об'єднайте його з Додатковими наборами LEGO Super Mario, щоб зібрати нові та ще складніші рівні гри й змагатися з друзями.
Фігурка Маріо LEGO, що працює від двох батарейок AAA (не входять до набору), дає змогу отримати неймовірні враження від інтерактивних ігор, миттєво реагуючи на дії гравців і винагороджуючи їх за нестандартні рішення.

Дітям сподобається безплатний застосунок LEGO Super Mario, у якому вони знайдуть інструкції зі збирання, ідеї для натхнення і творчих ігор та багато іншого. Відвідайте сайт LEGO, щоб подивитися список сумісних пристроїв на базі ОС Android і iOS.

Інтерактивні набори LEGO Super Mario прекрасно підходять для самостійних або спільних ігор і дають змогу в унікальний спосіб оживити улюбленого персонажа всієї родини, а також пропонують гравцям безліч творчих завдань із розширення наявних та конструювання нових моделей.

Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, гравцям не потрібна суперсила Зірочки! Усі набори, виготовлені LEGO з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, завдяки чому всі конструктори абсолютно безпечні й надійні.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики й деталі LEGO на удар, нагрівання, скручування, вигин і розтягнення, щоб переконатися у тому, що кожен набір LEGO відповідає найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.

У наборі 7 кубиків дій (зокрема обертова платформа), які можна об'єднувати й поєднувати найрізноманітнішими способами.

Прекрасний подарунок для дітей віком від 6 років для самостійних і спільних ігор.

Усі деталі LEGO відповідають найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.

Характеристики
Основні
Тип
конструктор
Вікова група
Стать
для дівчаток, для хлопчиків
Кількість деталей
231 шт
Фізичні
Матеріал
пластик
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Конструктор LEGO Super Mario 71360 Пригоди разом з Маріо блоковий
Конструктор LEGO Super Mario 71360 Пригоди разом з Маріо блоковий
2 149 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових