з 09:00 до 21:00
Конструктор LEGO (10909) DUPLO Коробка-серце 80 деталей
Конструктор LEGO (10909) DUPLO Коробка-серце 80 деталей
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 0
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 1
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 2
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 3
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 4
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 5
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 6
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 7
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 8
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 9
КОНСТРУКТОР LEGO (10909) DUPLO КОРОБКА-СЕРЦЕ 80 ДЕТАЛЕЙ 10

Конструктор LEGO (10909) DUPLO Коробка-серце 80 деталей

Код: 760511
Закінчився
Продано
Опис

Цей барвистий набір кубиків LEGO DUPLO призначений для навчання та розвитку малюків. Збирайте! З елементів набору можна побудувати 15 кумедних моделей: від квітки до вертольота. Вчіться! Кожну модель можна використовувати для активного розвитку мовлення. Вигадуйте! Про кожну модель можна скласти безліч історій для рольових ігор. Спостерігаючи за дітьми та допомагаючи їм вчитися і придумувати нове, батьки можуть брати участь у найдорогоцінніших моментах розвитку їхнього малюка.

LEGO DUPLO надає просто дивовижні можливості для ігор і творчості! Збираючи, граючись та перебудовуючи різні моделі разом із батьками, діти навчаться конструювати та здобудуть найважливіші знання і навички, необхідні впродовж усього життя. Допоможіть малюкам розкрити свої творчі здібності за допомогою цього набору для гри, який надихає. Малюки не зможуть втриматися, щоб відразу ж не схопити ці кубики своїми маленькими ручками та не почати конструювати. Прості та зрозумілі інструкції допоможуть їм швидко зібрати цю модель і почати гратися. Будинок, морозиво, кит, квітка, вертоліт і качка — про кожну з цих моделей можна розповісти багато цікавого, а потім придумати нові сюжети творчих ігор. Діти зможуть продовжити гру, конструюючи та створюючи власні моделі. Розвивайте необхідні навички з набором LEGO DUPLO для малюків.

Набори LEGO DUPLO надають конструкторам-початківцям LEGO безмежні можливості для творчості та самовираження. Впізнавані місця, знайомі персонажі та зручні кубики, створені спеціально для маленьких ручок, пробуджують неймовірний ентузіазм і надихають малюків на навчання в процесі захопливих ігор.

Вашій дитині сподобається цей яскравий набір кубиків LEGO DUPLO. 15 кумедних моделей і безмежні можливості для конструювання та ігор надають малюкам безмежні можливості для творчості та втілення ідей.

До набору входять 80 створених спеціально для малюків різнобарвних кубиків, з яких можна зібрати 15 простих моделей: будинок, морозиво, кита, квітку й інші. У процесі конструювання та ігор діти здобудуть знання та навички, необхідні впродовж усього життя.

Грайтеся та вчіться разом зі своїм маленьким дизайнером LEGO. Почніть зі збирання 15 простих моделей. Нехай малюки напишуть буквами LEGO слова I love («Я люблю») перед своєю улюбленою моделлю (можливо, цією моделлю буде морозиво?). Допоможіть їм придумати та зібрати власні моделі!

Цей навчальний конструктор для найменших, з безпечних і зручних кубиків якого можна збирати кумедні різнобарвні моделі, стане прекрасним подарунком на Новий рік, день народження або інше свято для хлопчиків і дівчаток віком від 1.5 року.

Кожна з 15 моделей являє собою предмет із повсякденного життя, який малюки впізнають з першого погляду. Об'єднайте цей набір з іншими іграшками LEGO DUPLO, щоб зробити ігри ще цікавішими.

Батарейки не потрібні. Для ігор необхідна лише дитяча уява, тому вони ніколи не закінчаться! Неелектричні іграшки для самостійних ігор сприяють розвитку в дітей навичок дрібної моторики та розв'язання задач і надають їм безмежні можливості для творчості та ігор.

Ігри розпочнуться, щойно ви відкриєте коробку. Прості інструкції допоможуть малюкам та їхнім батькам навчитися збирати прості моделі. Щойно діти почнуть конструювати, веселощам та іграм не буде кінця!

Набори LEGO DUPLO стануть прекрасним подарунком для малюків. Вони надихають малюків на творчі ігри та сприяють розвитку найважливіших навичок за допомогою відтворення сценаріїв із реального життя, ігор зі знайомими персонажами та милими тваринами та вільного конструювання.

Усі навчальні конструктори LEGO DUPLO для дошкільнят, випущені LEGO з 1969 року, відповідають найсуворішим стандартам, тому кубики зручно брати маленькими ручками, а для того щоб з'єднати або роз'єднати, їм не потрібно докладати сили.

Фахівці LEGO Group випробовують усі кубики LEGO DUPLO на удар, нагрівання, скручування, вигинання і розтягнення, щоб переконатися у відповідності кожного набору DUPLO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості.

Характеристики Конструктор LEGO (10909) DUPLO Коробка-серце 80 деталей
Основні
Тип
конструктор
Стать
для дівчаток, для хлопчиків
Серія
Кількість деталей
80 шт
Фізичні
Матеріал
пластик
Колір
різнобарвний
Умови товару
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Конструктор LEGO (10909) DUPLO Коробка-серце 80 деталей
Конструктор LEGO (10909) DUPLO Коробка-серце 80 деталей
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових