з 09:00 до 21:00
Екшн-камера GoPro HERO 8 Black
Екшн-камера GoPro HERO 8 Black
11 099
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 0
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 1
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 2
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 3
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 4
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 5
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 6
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 7
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 8
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 9
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 10
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 11
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 12
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 13
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 14
ЕКШН-КАМЕРА GOPRO HERO 8 BLACK 15

Екшн-камера GoPro HERO 8 Black

Код: 349976
В наявності
11 099 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Це HERO8 Black — найуніверсальніша камера HERO з неперевершеною стабілізацією. Оптимізована конструкція робить її компактнішою, ніж будь-коли, а зміна кріплень займає всього кілька секунд завдяки вбудованим затискним кільцям. Наявність медіамодуля забезпечує широкі можливості для під'єднання додаткової системи освітлення, професійного звукового обладнання й навіть іншого екрана. Крім того, камера обладнана революційною функцією стабілізації HyperSmooth 2.0 для створення неймовірних відео з ефектом уповільненого знімання.

Оптимізована конструкція
Оновлена форма стала компактнішою, а затискні кільця в основі дають змогу швидко змінювати кріплення. Нова бічна кришка пришвидшує заміну акумуляторів, а об'єктив тепер характеризується вдвічі більшою ударостійкістю*.

Модулі для HERO8 Black
Швидке та просте приєднання аксесуарів, як-от спалахи, мікрофони, РК-екрани й багато інших, дає змогу відеоблогерам, професійним кінорежисерам і творцям контенту (початківцям) робити більше, ніж вони собі уявляли. Просто
приєднайте медіамодуль, що купується окремо, для знімання на новому рівні.

HyperSmooth 2.0
Ще плавніше знімання. Тепер камера HERO8 Black підтримує три рівні стабілізації — «Вмик.», «Висок.» і «Підвищення», тому ви можете вибрати найвідповідніший варіант для будь-яких типів знімання. Знімайте з максимально широким кутом
огляду або збільште значення для найплавнішого відео, пропонованого камерами HERO. До того ж, HyperSmooth підтримує всі роздільні здатності та значення частоти кадрів і робить можливим вирівнювання горизонту в застосунку**.

TimeWarp 2.0
Створюйте таймлапс-відео із суперстабілізацією під час руху під час знімання. Тепер режим TimeWarp автоматично регулює швидкість залежно від руху, сцени й освітлення. Ви навіть можете уповільнити ефект до реального часу, щоб розглянути цікаві моменти, а потім торкнутися екрана, щоб повернутися до пришвидшення.

LiveBurst
Записуйте за 1.5 секунди до та після кадру, щоб отримати можливість вибрати найкращий знімок або створити приголомшливий відеоролик для публікації.

Суперфотка + HDR
Знімайте приголомшливі фотографії з роздільною здатністю 12 МП завдяки вдосконаленій технології HDR — у русі або в нерухомому стані — зі зменшенням розмиття і високою деталізацією навіть в умовах слабкого освітлення.

Нічне таймлапс-відео
Знімайте чудові відео в режимі таймлапс вночі у форматі 4K, 2.7K 4:3, 1440p або 1080p з обробленням прямо в камері.

Цифрові об'єктиви
Нові цифрові об'єктиви дають змогу із легкістю вибирати компонування кадру. Тепер ви можете перемикатися між такими режимами: вузький, лінійний, широкий і SuperView.

Пряма трансляція у форматі 1080p
Діліться моментами, проживаючи їх. Проводьте прямі трансляції у форматі 1080p у соціальних мережах, використовуйте стабілізацію HyperSmooth під час трансляцій через застосунок GoPro App та зберігайте матеріали на SD-карту, щоб подивитися їх пізніше.

Голосове керування
Керуйте камерою без допомоги рук, використовуючи 14 голосових команд, наприклад, «GoPro, знімай фото». Навіть якщо камера вимкнена, ви можете вимовити «GoPro, ввімкнися». HERO8 Black розпізнає команди такими мовами: англійська (Австралія,
Великобританія, Індія і США), іспанська (ЄС і Північна Америка), італійська, китайська (мандаринський діалект), корейська, німецька, португальська (Бразилія), російська, французька, шведська та японська.

Поліпшене заглушення шуму вітру
Насолоджуйтеся чіткішим і чистішим звуком завдяки новому розташуванню переднього мікрофона та вдосконаленим алгоритмам, які активно заглушують шум вітру.

RAW у всіх режимах фотознімання
Формат RAW забезпечує максимальну гнучкість і тепер доступний для знімання в режимах таймлапс і серійного фотознімання.

Попередньо встановлені конфігурації
HERO8 Black постачається з уже завантаженими рекомендованими попередньо встановленими конфігурації для стандартного, спортивного, кінематографічного й уповільненого відеознімання. Крім того, ви можете створювати користувацькі попередньо встановлені конфігурації для швидкого
доступу до обраних параметрів.

Екранні ярлики
Настройте екран для максимально швидкого доступу до найчастіше використовуваних функцій.

Інтуїтивний сенсорний екран
Якщо ви користуєтеся смартфоном, ви легко освоїте HERO8 Black. Три основні режими фотографування й оптимізовані параметри максимально спрощують навігацію по меню.

Сенсорний зум
Підберіть до епіцентру подій. Вибирайте ідеальну композицію фото та відео, просто торкаючись екрана***.

Портретна орієнтація
Створюйте фото та відео в портретній орієнтації — ідеальний варіант, щоб відправити історію до Snapchat або Instagram.

Таймер фотографування
Встигніть потрапити до кадру! Таймер фотографування спрощує процес створення селфі або групових фото на камеру GoPro.

Короткі кліпи
Створюйте кліпи на 15 або 30 секунд, які ідеально підходять для публікації в соцмережах.

Міцність + водонепроникність
Діліться моментами, які не можна зобразити на телефон. HERO8 Black — це міцна та водонепроникна камера, яка витримує занурення на глибину до 10 м і стане вашим супутником у будь-яких пригодах.

Відео 4K60 + 1080p240 професійної якості
Приголомшлива роздільна здатність відео, дивовижна частота кадрів і надуповільнене знімання в поєднанні зі стабілізацією HyperSmooth роблять HERO8 Black найкращою в лінійці наших камер.

Уповільнене знімання 8x
Завдяки відео 1080p240 з надвисокою частотою кадрів і стабілізацією HyperSmooth 2.0 — ви зможете знімати з 8-кратним уповільненням і передавати найзахопливіші моменти у всій красі.

Швидкість передавання 100 Мбіт/с
Записуйте відео студійної якості завдяки швидкості передавання до 100 Мбіт/с. Результати перевершать усі ваші очікування.

Відео у форматі HEVC
Заощаджуйте місце на SD-карті. Використовуйте стандарт HEVC (високоефективне кодування відеозображень), щоб скорочувати розмір файлів без втрати якості.

GPS + датчики руху
GPS визначає ваше місце перебування, висоту над рівнем моря і швидкість. Щоб поділитися своїми досягненнями, додайте до відео мітки з даними GPS у застосунку GoPro App****.

Розпізнавання облич, посмішок, моргань + сцени
HERO8 Black знає, коли ви дивитеся в камеру, усміхаєтеся або моргаєте, а також багато іншого. Застосунок GoPro App використовує ці дані, щоб вибирати найкращі кадри та створювати приголомшливі відео.

GoPro App
Застосунок дає змогу дистанційно керувати камерою, запускати та зупиняти записування і вивантажувати матеріали. Крім того, ви можете редагувати один або кілька кліпів і ділитися ними — і все це за допомогою телефона.

Автовивантаження в хмару під час використання GoPro PLUS
вивантажуйте фотографії та відео з камери HERO8 Black у хмару — автоматично. GoPro PLUS навіть дає змогу вивантажувати матеріали з мобільного пристрою для максимальної зручності використання «на ходу»*****.

Підтримка швидкого заряджання
Не переривайте знімання надовго. Придбаний окремо адаптер живлення Supercharger дає змогу заряджати акумулятор на 38% швидше******.

Підтримка кріплень + аксесуарів GoPro
Одягай. Закріплюй. Насолоджуйся. Ви можете знімати з нових унікальних ракурсів завдяки понад 45 сумісним кріпленням і аксесуарам*******, включно з модулями для кастомізації вашої HERO8 Black.

* Порівнюючи з HERO7 Black.
** Підтримка вирівнювання горизонту буде доступна найближчим часом.
*** Сенсорне масштабування доступне лише в режимі фотографування та деяких режимах відеозапису.
**** Для додавання міток із даними GPS до відео в застосунку GoPro App необхідно ввімкнути GPS на камері.
***** Послуга GoPro PLUS надається за передплатою й доступна тільки в деяких регіонах. Від передплати можна відмовитися в будь-який час.
****** Порівнюючи зі звичайними зарядними пристроями USB 5 В 1 А.
******* Не сумісна з дроном Karma і ручкою Karma Grip.

Характеристики
Підключення
Роз'єми
USB Type-C
Установки камери
Матриця
CMOS
Живлення
Ємність акумулятора, мАг
1220 маг
Додатково
Основні функції
microSD: до 128 ГБ, сенсорний
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Екшн-камера GoPro HERO 8 Black
Екшн-камера GoPro HERO 8 Black
11 099 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових