з 09:00 до 21:00
Електробритва Braun Series 3 3020s Black
Електробритва Braun Series 3 3020s Black
3 299
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 3020S BLACK 0
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 3020S BLACK 1
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 3020S BLACK 2
ЕЛЕКТРОБРИТВА BRAUN SERIES 3 3020S BLACK 3

Електробритва Braun Series 3 3020s Black

Код: 227612
В наявності
3 299 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Не підлягає обміну
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Чудова ергономіка

Корпус електробритви Braun Series 3 3020 зроблений в обтічному форматі, за рахунок чого його дуже зручно тримати в руках. З боків розміщені панелі, які забезпечують хороше зчеплення з долонею. Кнопка активації розміщена в зоні доступу великого пальця: щоб включити або відключити бритву не потрібно особливих хитрувань – це робиться тією ж рукою, якою ви і тримаєте девайс.

Сіткова система

Бритва оснащена продуманою решітковою системою SensoFoil. Два модуля збривають волоски, що ростуть під різним кутом. За рахунок перфорацій різного розміру, що уловлюють щетину, забезпечується якісне гоління без травм шкірного покриву. Ніяких порізів – тільки чистий результат і бездоганна гладкість.

Тример між сітками

Особливістю Braun Series 3 3020s став вбудований тример, який розміщується безпосередньо між двома сітковими блоками. Він зрізає довгі волоски, за рахунок чого ваша стрижка, вуса і борода набувають чітких контурів. Акуратний і точний вплив дозволить домогтися ідеального зовнішнього вигляду.

Повторюючи контури обличчя

Будову головки анатомічно відмінно продумано, тому користувач зможе пройтися по всіх зонах щільно до шкіри. В результаті отримуємо крутий результат навіть на найскладніших ділянках (наприклад, над верхньою губою або на шиї). Безпека застосування даного підходу на висоті, що позбавить від подразнення і порізів – плаваючі елементи не захоплюють шкіру.

Комплектація набору

У вашому розпорядженні бритва Braun Series 3 3020s разом з усіма аксесуарами, що додаються: захисною кришкою, блоком підзарядки, щіточкою для очищення. Останній предмет дозволить підготувати техніку до подальшого використання. При цьому ви також можете сполоснути пристрій під струменем води – корпус герметичний і не псується від такого впливу.

Повноцінний догляд

Даний девайс використовує мережу і акумулятор в якості елементів живлення. Комбінований підхід дозволить забути про ситуації, коли акумулятор виявився раптово розрядженим: в такі моменти можна використовувати підключення від мережі. При цьому у вас є 45 хвилин ресурсу з однієї зарядки тривалістю 1 годину. Швидка зарядка дасть запас ресурсу на один цикл гоління всього за 5 хвилин. Встигніть зробити все!

Характеристики
Основні
Тип
електробритва чоловіча
Система гоління
сіткова
Основні функції
індикатор рівня зарядки, дисплей, система самоочищення
Кількість бритвених елементів (головок/сіток)
3 шт
Живлення
Тип живлення
мережа, акумулятор
Час роботи від акумулятора
45 хв
Час зарядки акумулятора
1 год
Оснащення
Тример
так
Фізичні
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електробритва Braun Series 3 3020s Black
Електробритва Braun Series 3 3020s Black
3 299 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових