з 09:00 до 21:00
Електробритва MiJia Electric Shaver S700
Електробритва MiJia Electric Shaver S700
3 199
ЕЛЕКТРОБРИТВА MIJIA ELECTRIC SHAVER S700 0
ЕЛЕКТРОБРИТВА MIJIA ELECTRIC SHAVER S700 1
ЕЛЕКТРОБРИТВА MIJIA ELECTRIC SHAVER S700 2

Електробритва MiJia Electric Shaver S700

Код: 717827
В наявності
3 199 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Не підлягає обміну
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Перша електробритва Xiaomi з керамічними лезами

  • Інноваційне керамічне лезо
  • Безшумний безщітковий мотор з прямим приводом
  • Два способи заряджання
  • Високоміцний повністю алюмінієвий корпус 6-ї серії

Інноваційне керамічне лезо

Перша бритва Xiaomi з керамічним лезом, що обертається, з цирконієвої кераміки, що широко застосовується в медицині. Бритва забезпечує гладке та дбайливе гоління, допомагаючи підтримувати охайний зовнішній вигляд.

Абсолютно нова система виявлення волосків

Інтелектуальний контроль єдиної швидкості незалежно від густоти волосся забезпечується мотором з високим моментом, що крутить, 4,4 мН·м і алгоритм PID-регулятора, який відновлює виміряну швидкість до бажаної з мінімальною затримкою за рахунок контрольованого збільшення вихідний потужності двигуна для більш гладкого та комфортного гоління.

Інноваційна технологія з плаваючою голівкою для гоління

Інноваційна плаваюча головка (IFT) з 3 лезами, що амортизують, які рухаються на 360 градусів і забезпечують ретельне і комфортне. гоління завдяки плавному обгинання всіх контурів обличчя без зайвого тиску на бритву та обличчя.

Заряджання за допомогою док-станції або порту Type-C

Акумулятор розряджений, але вам потрібно швидко поголитися? Не хвилюйтеся, електробритва Xiaomi Electric Shaver S700 дозволяє голитися, паралельно заряджаючи пристрій за допомогою порту Type-C. Також доступна зарядка за допомогою док-станції. Вбудовані датчик температури та модуль управління забезпечують безпечну зарядку та зберігають термін служби акумулятора.

Безщітковий мотор з прямим приводом

Безшумний безщітковий мотор з прямим приводом забезпечує миттєву потужність і швидкість, плавне та швидке гоління без необхідності повторного гоління. Низький рівень шуму зробить гоління ще приємнішим.

Рейтинг водонепроникності IPX7

Електробритва Xiaomi Electric Shaver S700 має рейтинг водонепроникності IPX7 та її можна мити водою. Внутрішній вихід води розташований знизу, що забезпечує більш швидке висихання. Підтримка сухого та вологого гоління. Керамічне лезо можна промити для очищення.

Мікротопологічний шар зменшує тертя та подразнення

На зовнішнє кільце нанесене гладке покриття. Конструкція мікротопологічної структури ефективно знижує тертя та подразнення шкіри.

Інтерфейс з лазерними мікроотворами та металевий корпус забезпечують підсвічування інформації

Xiaomi впроваджує технологію відображення лазерних мікроотворів, що застосовується в автомобільних панелях приладів і передових електронних пристроях, для своєї електробритви. Акумулятор, режим швидкості, блокування транспортування та інформація про видалення волосся відображаються на металевому корпусі.

Високоміцний повністю алюмінієвий корпус 6-ї серії - легкий, міцний та стильний

В даний час високоміцний алюміній 6-ї серії поступається тільки алюмінію 7-ї серії, що застосовується в авіації. Міцний легкий та глянсовий, він має антикорозійний захист та захист від окислення. Бритва, виготовлена з цього алюмінію, відбиває надзвичайну чоловічу харизму.

Характеристики
Основні
Тип
електробритва чоловіча
Система гоління
роторна
Основні функції
плаваючі голівки, індикатор рівня зарядки, індикатор необхідності очищення, можливість очищення під струменем води, блокування включення (дорожнє блокування), рухомий бритвений блок
Кількість бритвених елементів (головок/сіток)
3 шт
Живлення
Тип живлення
акумулятор
Час роботи від акумулятора
60 хв
Час зарядки акумулятора
2 год
Оснащення
Тример
ні
Насадки у комплекті
відсутні
Підставка для зарядки
так
USB-роз'єм
так
Додатково
на основі зібраних даних, при обранні швидкості обертання леза 3100/3300/3500 обертів в хвилину, ударостійкість і зносостійкість, кераміка більш антибактеріальна, головка для бриття леза S700 має особливу форму і структуру, уникнення дискомфорту при голінні занадто довгого волосся, має чудову пластичність, електробритва MIJA S700 оснащена цирконієвим керамічним лезом, після певного періоду використання, термін експлуатації може скласти до 19 років, електробритва S700 допомагає контролювати пр, швидкість, ускладнює очистку і стає «будинком» для бактерій, може автоматично регулювати параметри, піддається магнітному зараженню і легко вбирає пил і сміття при швидкості обертання леза 3, має рівень твердості HV1200-1500 і може використовуватися тривалий час, лезо бритви з нерж
Фізичні
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електробритва MiJia Electric Shaver S700
Електробритва MiJia Electric Shaver S700
3 199 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових