з 09:00 до 21:00
Електрочайник Gorenje K15ORAB Black
Електрочайник Gorenje K15ORAB Black
1 699
ЕЛЕКТРОЧАЙНИК GORENJE K15ORAB BLACK 0
ЕЛЕКТРОЧАЙНИК GORENJE K15ORAB BLACK 1
ЕЛЕКТРОЧАЙНИК GORENJE K15ORAB BLACK 2
ЕЛЕКТРОЧАЙНИК GORENJE K15ORAB BLACK 3

Електрочайник Gorenje K15ORAB Black

Код: 137240
В наявності
1 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 24 місяця
Опис

Gorenje — перша словенська компанія, офіційно сертифікована відповідно до Європейської Схеми екологічного менеджменту й аудіювання (EMAS). Gorenje знають і поважають на ринках побутової техніки понад 60 країн на всіх континентах. Але головна мета — європейські ринки. Gorenje — найбільший нетто експортер побутової техніки в Словенії (93% всього словенського експорту), його частка на європейському ринку побутової техніки становить 4%. Понад дві третини продукції фірми надходить на ринки країн Європи.

Для Gorenje інновації та дизайн важливу роль відігравали від самого початку. Свій перший патент компанія отримала в 1956 році, і далі впродовж 60 років запатентувала 151 винахід й здобула 26 престижних міжнародних нагород у галузі дизайну. Концепція Gorenje як дизайн-орієнтованого бренда проста — розуміти потреби користувачів, розробляти інноваційні рішення й застосовувати їх у побутових приладах.

Понад шістдесят років продумане поєднання технологій, ультрасучасного дизайну, турботи про довкілля та відповідність ціни та якості, що втілені в приладах Gorenje, постійно підвищує для європейських виробників планку стандартів якості та очікувань користувачів. Авторитет бренда та якість продукції Gorenje підтверджують численні престижні нагороди, серед яких Red Dot Design Award, Plus X AwardTM, Gruner Stecker prize, Get Connected Product of the Year Award, Product Innovation Award, Trusted Brand, Superbrands, Icograda Excellence Design Award, ICSID Excellence Design Award in Innovation of the year, і це далеко не повний список.

Набір посуду Gorenje Silver Countess має спеціальне дно посуду Solar-Base Gorenje яке забезпечує рівномірний розподіл температури по всій його поверхні під час нагрівання. Завдяки цьому їжа готується швидше, що означає максимальне заощадження часу й електроенергії під час готування. Посуд із неіржавкої сталі легко очищати, він дуже гігієнічна. Ви забудете про пригорілу їжу, вискрібання й абразивні засоби. Посуд Gorenje стійкий до високих температур і швидкого перепаду температур.

Дуже важливо, щоб ручки посуду були міцними. Ручки Gorenje спаяні на чотирьох точках, що забезпечує особливу міцність і надійність під час використання. Ручки не нагріваються, що є великим плюсом. Середня рекомендована товщина дна для посуду становить 5 мм. Товщина посуду Gorenje вища середньої й становить 8 мм, що також сприяє якіснішому приготуванню їжі та захищає від пригорання.

Характеристики
Основні
Тип
електрочайник
Потужність
2400 Вт
Об'єм
1.5 л
Матеріал корпусу
неіржавна сталь
Зручність і безпека
Функціональність
автоматичне вимкнення при закипанні, захист від перегріву, блокування кришки
Оснащення
фільтр від накипу, індикатор увімкнення, поворот на підставці на 360°
Особливості конструкції
Тип нагрівального елемента
прихований (диск)
Фізичні параметри
Колір
чорний
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електрочайник Gorenje K15ORAB Black
Електрочайник Gorenje K15ORAB Black
1 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових