з 09:00 до 21:00
Електронна книга PocketBook 1040 InkPAd Gray
Електронна книга PocketBook 1040 InkPAd Gray
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 1040 INKPAD GRAY 0
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 1040 INKPAD GRAY 1
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 1040 INKPAD GRAY 2
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 1040 INKPAD GRAY 3
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 1040 INKPAD GRAY 4
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 1040 INKPAD GRAY 5
ЕЛЕКТРОННА КНИГА POCKETBOOK 1040 INKPAD GRAY 6

Електронна книга PocketBook 1040 InkPAd Gray

Код: 180563
Закінчився
Продано
Опис

РОЗШИРЮЙТЕ ГОРИЗОНТИ ЧИТАННЯ З 10.3-ДЮЙМОВИМ ЕКРАНОМ

Рідер PocketBook X оснащений 10.3-дюймовим HD екраном з роздільною здатністю 1404x1872, що робить його ідеальним пристроєм для читання будь-яких контентів, книг і цифрових книг, цифрових книг. З PocketBook X користувач може бачити ще більше тексту на одній сторінці, не жертвуючи розміром шрифту. Крім того, не забувайте, що технологія E Ink Carta робить оптичні характеристики екрана практично ідентичними для звичайної паперової сторінки.

РОЗУМНА ПІДСВІТКА І БАГАТО КНИЖНИХ ФОРМАТІВ

PocketBook X призначений для активного використання в будь-який час дня і ночі. Технологія SMARTlight забезпечує максимальний комфорт читання за будь-якого освітлення, автоматично регулюючи яскравість і колірну температуру екрану. Поміняти яскравість і тон кольору можна навіть не відриваючись від сторінки: потрібно просто провести пальцем по бічній частині дисплея. Користувачі можуть також зберігати шаблони налаштувань екрана, щоб активувати їх у певних умовах. Крім того, PocketBook X продовжує втілювати філософію повної свободи читання, і це відображено у кожній деталі. Рідер підтримує 19 книжкових, 4 графічних (JPEG, BMP, PNG та TIFF) та 3 аудіо формати (MP3, M4B та OGG).

ПОТУЖНА, ЕКОНОМНА, ФУНКЦІОНАЛЬНА!

Завдяки сучасному двоядерному процесору, PocketBook X легко та швидко справляється з будь-яким завданням. Пристрій живить акумулятор ємністю 2000 мАг, забезпечуючи до 1 місяця повноцінної роботи без підзарядки. Ефективність PocketBook X підвищується завдяки датчику обкладинки: рідер автоматично переходить в сплячий режим після закриття захисної кришки.

USB TYPE-C

У пристрої використовується USB Type-C (стандарт USB 2.0) як для заряджання, так і для підключення навушників через 3.5-мм аудіоадаптер. Завдяки 32 Гб вбудованої пам'яті, PocketBook X може зберігати до 15 000 книг без ілюстрацій у форматі EPUB. Навіть завантажуючи PDF-файли журналів та газет, а також комікси у форматах CBR та CBZ, сховище рідера здатне вміщувати близько 10000 файлів (фактична кількість контенту залежить від розміру та якості кожного завантаженого файлу). Крім того, у вас буде достатньо місця для зберігання улюбленої колекції аудіокниг на електронному рідері.

POCKETBOOK CLOUD

PocketBook X є частиною глобальної екосистеми PocketBook. Використовуючи сервіс PocketBook Cloud, ви можете завантажувати книги в рідер, переносити окремі файли або всю свою бібліотеку на смартфон та будь-які інші пристрої, синхронізувати позиції читання, закладки та нотатки. Почали читати книгу на PocketBook Х, продовжили на смартфоні з того місця, де зупинилися на рідері, а потім знову повернулися до читання на PocketBook Х.

АУДІОКНИГИ І МУЗИКА НА ВАШОМУ POCKETBOOK

Прослуховування аудіокниг має низку незаперечних переваг перед традиційним читанням. Одна з них – можливість виконувати кілька завдань під час прослуховування книги (до водіння авто!). PocketBook X оснащений Bluetooth, а також відтворює аудіокниги та інші аудіофайли у форматах MP3, M4B та OGG. Це означає, що ви можете прослуховувати музику, не відриваючись від читання улюбленого роману. Text-to-Speech – це ще одна функція, яка припаде до душі любителям слухати книги. Підключіть навушники до рідера, і він відтворить будь-який текстовий документ 16 мовами.

МАСА ДОДАТКОВИХ МОЖЛИВОСТЕЙ

У мега-рідері PocketBook X є словники з можливістю перекладу будь-якого виділеного в книзі слова – вкрай корисна функція для тих, хто вивчає іноземну мову, читаючи літературу мовою оригіналу. Завантажувати книги в пам'ять рідера можна не підключаючи пристрій до комп'ютера: файли можна скидати Wi-Fi, через "хмару" Dropbox або Email. А ще в PocketBook Х є браузер, ігри та багато іншого. Плюс – майже півтора десятки налаштувань для тексту: найширше поле експериментів для вимогливого бібліофіла.


Характеристики
Екран
Діагональ
10.3"
Роздільна здатність
1872 х 1404
Тип екрану
сенсорний
Тип матриці
E Ink Carta
Система
Оперативна пам'ять
1 ГБ
Об'єм вбудованої пам'яті
32 ГБ
Живлення та порти
Ємність акумулятора
2000 мАг
Роз'єми
USB Type-C
Підтримка форматів
Підтримка форматів
RTF, Adobe DRM, HTML, DOCX, PRC, FB2.zip, DOC, PDF, TXT, EPUB, FB2, DJVU, ACSM, CHM, MOBI
Додаткові властивості
Додаткові функції
Wi-Fi, словник, підсвічування екрану
Функції
Web-браузер
Фізичні параметри
Розмір
249 х 173.4 х 7.7 мм
Вага
300 г
Колір
сірий
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електронна книга PocketBook 1040 InkPAd Gray
Електронна книга PocketBook 1040 InkPAd Gray
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових