з 09:00 до 21:00
Електронна книга ONYX BOOX Note Air 2 Plus Green
Електронна книга ONYX BOOX Note Air 2 Plus Green
23 699

Електронна книга ONYX BOOX Note Air 2 Plus Green

Код: 724256
В наявності
23 699 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 12 місяців
Опис

Підсвічування екрану

Технологія MOON Light 2 дозволяє користуватися пристроєм у темряві або умовах поганого освітлення без шкоди для зору. При використанні цієї функції створюється м'яке світло екрану, оптимальне для темних приміщень. Підсвічування має регулювання колірної температури, а завдяки застосуванню технології Flicker-Free, у неї повністю відсутнє мерехтіння.

Що таке підсвічування MOON Light 2?

Останні дослідження показали, що синє світло перешкоджає виробленню мелатоніну (регулятора добових ритмів), яке необхідне людині для сну. Тому після читання з екрана, що світиться, звичайного планшета або смартфона часто складно заснути. Підсвічування MOON Light 2 дозволяє незалежно регулювати яскравість світлодіодів холодного та теплого світла, вибираючи за бажанням як біліше світло для читання вдень, так і жовтіше для читання перед сном. Технологія Flicker-Free повністю виключає мерехтіння світлодіодів, що застосовуються у цьому підсвічуванні. Це відбувається завдяки використанню джерела постійної напруги. Технологія Flicker-Free суттєво зменшує дискомфорт та втому очей та знижує ймовірність появи головного болю, викликаного тривалим використанням рідера.

Додатковий захист екрану

Захисне скло від відомого японського виробника ASAHI розташоване поверх E Ink екрану та захищає його від подряпин та інших пошкоджень. Нове скло дозволило відмовитися від додаткових бортиків, тому екран розташований нарівні з корпусом пристрою. Це робить роботу з електронною книгою комфортнішою, а її зовнішній вигляд більш сучасним. Крім того, спеціальне покриття знижує ймовірність появи відблисків на екрані.

Комфортне читання

Дисплей E Ink Carta з діагоналлю 10,3 дюйми та підтримкою функції SNOW Field ідеальний для перегляду документів, що містять графіки та схеми, а також для будь-яких документів у форматі PDF та DjVu. Відсутність мерехтливого підсвічування і принцип формування зображення методом «електронного чорнила» робить читання комфортним для очей.

Підтримка форматів

Програмне забезпечення Onyx Boox дозволяє відкривати файли безлічі різних текстових та графічних форматів. Під час читання ви можете змінювати стиль і розмір шрифту, розташування сторінок, ставити закладки та довільно масштабувати документи.

Подвійне сенсорне керування

Note Air 2 Plus має два сенсорні шари. Над поверхнею екрану розташовується ємнісний сенсор із підтримкою multi-touch. Ви можете перегортати книги та масштабувати документи інтуїтивно зрозумілими рухами двох пальців. Крім того, під E Ink-панеллю знаходиться сенсорний шар Wacom. Завдяки чому можна робити позначки на полях та замальовки за допомогою спеціального стілус, що йде в комплекті. Стілус розпізнає 4096 ступенів тиску та дозволяє малювати з підвищеною точністю.

Підтримка словників

Програмне забезпечення книги дозволяє встановлювати додаткові словникові бази у форматі Stardict на ваш розсуд або завантажувати словники, що пропонуються в автоматичному режимі при підключенні до Wi-Fi в налаштуваннях словника.

Bluetooth-модуль

Завдяки вбудованому Bluetooth-модулю стандарту 5.0 можна підключити зовнішні пристрої.

Аудіоплеєр

На пристрої встановлено аудіоплеєр, який дозволяє прослуховувати музику та аудіокниги. Для цього достатньо просто запустити відповідний файл. Також є можливість підключити до рідера навушники або колонки через Bluetooth або через роз'єм Type C.

Можливість перепрограмування

Модель Note Air 2 Plus надає користувачам можливість писати власне програмне забезпечення для цього пристрою, використовуючи можливості платформи

Характеристики
Основні
Серія
Note Air 2 Plus
Екран
Діагональ
10.3"
Роздільна здатність
1872 х 1404
Тип екрану
сенсорний
Тип матриці
E Ink Carta
Система
Оперативна пам'ять
4 ГБ
Об'єм вбудованої пам'яті
64 ГБ
Живлення та порти
Ємність акумулятора
3700 мАг
Роз'єми
USB Type-C
Підтримка форматів
Підтримка форматів
BMP, FB2, PRC, PNG, RTF, DOCX, JPG, HTML, DOC, GIF, TXT, CHM, DJVU, CBZ, MOBI, PDF, CBR, FB2.zip, EPUB
Додаткові властивості
Додаткові функції
Wi-Fi, підсвічування екрану, Bluetooth
Додатково
hall sensor, Android 11, стилус
Функції
підтримка аудіо
Фізичні параметри
Розмір
229.4 x 195.4 x 5.8 мм
Вага
445 г
Умови товару
Стан товару

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Електронна книга ONYX BOOX Note Air 2 Plus Green
Електронна книга ONYX BOOX Note Air 2 Plus Green
23 699 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових